15.12.2025, 14:44:27 xxx.xxx.224.101
nevím jestli by to bylo vidět na sonu, nebo ne.
Spíš ne.
nevím jestli by to bylo vidět na sonu, nebo ne.
Spíš ne.
Vybráno nad uši a jen nahoře nechané vlasy?
Častěji vidím ofinu sčesanou do čela, aspoň teda u teenagerů. V tom mi ti kluci připadají taky jako přes kopírák.
, že už se prostě začínají projevovat ty dlouho uzavřený plemenný knihy.
Taky bych v tomto viděla hlavní problém.
Malá raptorka je bez váhání za jejich výhružného syčení popadne a hned jim utrhne hlavu a pařátkem přidrží a porcuje a porcuje
Potvrzuje se má teorie, že slepice je jenom malý tyranosaurus. Zaplať pánbůh, že nejsou větší…
Takže máte opět zářez na pažbě. Těší vás to?
že obecně velká plemena neměla nikdy stejnou dobu dožití jako malí psi
To už taky neplatí. Byla jsem si pro čivavu na pitvu - 9 let. Eutanázie, kardiak. A prý je to běžný věk dožití.
já mám ráda oholené chlapy…
A to já zase radši ty zarostlé. Ale je to individuální. Někomu to sluší, někomu ne.
. Jen mě vadí k tomu vousu a ta oholená hlava
Jenže to je ono. Když už pánové nemají vlasy (nebo málo, takže si je holí), tak pěstují vous. Viz Pokáč. A máme i takového kolegu. Nahoře nic, dole pěstěný vous.
A nakonec je to jedno, že jo. Co má nebo nemá člověk na hlavě. Všechno se nakouká.
Důležité je, co má v hlavě. A vůbec uvnitř.
Ten nejjednodušší, nejlevnější
Já mám taky takový - nejjednodušší a nejlevnější na světýlka do oken. A spokojenost.
vous dlouhý až k pupku
A tak to mi nevadí. I jsem viděla muže, který měl v takovém vousu napletené korálky. Když si to (i sebe) udržuje, tak proč ne.
Bývalý kolega měl opravdu poctivý plnovous, vypadal jako hajný. A po obědě se nás vždycky ptal - je všechno v pořádku? Myšleno, neuvízlo na mé ozdobě něco?
vepřové je docela tučné
Ano, vepřové je tučné - i když dneska už taky tolik ne. Kuřecí zase bývá častý alergen.
To krůtí by mohlo projít. Nebo králík, Nebo nutrie.
Je to patálie - snažíte se, nic jste nezanedbala a nějak jo to pořád na pytel.
V této diskuzi vám nedokáže nikdo komplexní informace dát,
Přesně tak. To není problém, který se dá shrnout v několika větách. Tak to tady nikdo vypisovat nebude.
zkusila bych zahustit bobky
Jo, tahle myšlenka mi taky proběhla hlavou.
a to se vztahuje i na škody, způsobené psem. Nevím, jestli i pokousání,
Myslím, že ano. Já mám takto pojištěného koně. A už proběhlo plnění, když pokopal ošetřovatelku.
Kozina:Dobry den, jak byl profil zrusen? Kym?
Máte SZ.
Operaci jste nezvažovali?
Proč ho pořád obhajujete?
To je reakce na mě?
Ne prosím! Villa je už takhle rozjetý dost i v dalších vláknech.
(Klidně mě s “tím” Elánem pošlete……)
Elán je moje dětství a dospívání…
Daja:Ne ani teď to neladí spíš tam slyším šušlání a dokonce manžel říkal, že to bych dala i já po třech v žíle👍.
Takže se mi to šišlání nezdálo? Já mám teda hudební hluch, takže můj názor není směroplatný 🙂