10.02.2026, 08:41:38 xxx.xxx.147.163
Což kardiolog usoudil, že nejspíše je v jeho případě nefunkční štítnou žlázou
Nedomykavost chlopní fakt nesouvisí se štítnou žlázou.
Což kardiolog usoudil, že nejspíše je v jeho případě nefunkční štítnou žlázou
Nedomykavost chlopní fakt nesouvisí se štítnou žlázou.
Nevím, co je skřipec?
Možná to, co jsem viděla u jednoho koňského doktora. Dvě kovové tyčky, které přiskřípnou kožní řasu na pleci.
Reni, chcete říct, že to, že umřela, se vám za tu dobu zdálo jen jednou?
Přesně tak. Tři roky se mi každou noc zdálo, že je všechno v pořádku. Bohužel ráno jsem si pokaždé uvědomila, že není. Až tu poslední noc se mi zdálo to, co se druhý den ukázalo pravdou.
Anonymní:Výsledek veta Hypotyreoza… Léčba je ovšem stejná u snížené nebo zvýšené fuknci, ne ? Nebo je jinak ?
Z logiky věci přece nemůžete nedostatek hormonů léčit stejně jako jejich nadbytek.
Mně se zpočátku o manželovi zdály tak živé sny
Mně se takhle zdávalo o mámě, když měla rakovinu a metastázy. Že je v pořádku. Trvalo to tři roky - a pak se mi zdálo, že umřela. Tu noc, kdy se to opravdu stalo. Byla jsem 400 km daleko.
Já byla v sobotu pomoct kamarádce u koní - bláto nebo led. Jsem ráda, že už nejezdím.
Já právě tomu: co se má stát, stane se - nevěřím.
Já ano. Jenom to formuluji jinak - že všechno je nakonec tak, jak má být.
Nejspíš ano. Ale z těch konkrétních fotek pohlaví poznat není.
A to se prý nedá chrt vycvičit…
Fram na to není ani anatomicky přizpůsobenej, na to věčný čumění nahoru
Tohle perfektně ovládá mladší kocour, když mu nesu misku s krmením. 🙂
Mně to sedlo přijde i moc vepředu, na lopatce.
Ušití uzdečky na míru úplně momentálně nechci.
Proč ne? Problém by byl snadno a rychle vyřešen.
tady je bahno křížený s ledem
🙂
Jsem alergická na slovo “adopce”. A nemám ráda útulky, které požadují plošně kastraci.
že mladí ztratili schopnost rozpoznat hezké od hnusného, ušlechtilé od primitivně zaostalého, slušné od neslušného.
Mýlíte se. Já s mladými lidmi pracuji a rozhodně tomu tak není.
Nejsou potetovaní, umí pozdravit a dát přednost ve dveřích.
To souhlasím. Že diagnóza nemusí být správná. Výsledky vyšetření krve ohledně hormonů (T4, TSH) zadavatelka neuvedla.
Verun:A co má být na té uzdečce anatomického…?🤔
Čelenka, natylník…?
Taky úplně nechápu. Přizpůsobení koňské hlavě - tak si vyberu padnoucí uzdečku, případně nechám ušít na míru. Přijde mi to jako reklamní tah.
pak se během noci různě valím ze strany na stranu podle toho, co zrovna bolí nebo je přeleželé.
Tak nějak. Takže se převaluju z pravé strany na záda a na levý bok - případně obráceně. Každé ráno srovnávám zmuchlané prostěradlo 😉
Odvodili jsme logicky. Levothyroxin se dává při hypofunkci štítné žlázy. Kdy (nejen) psi tloustnou. Hubnutí je divné.
Ano. Ale dopoledne mi toho strejda gůgl nabídnul víc, teď se mi to nezobrazuje. Zvláštní.