23.03.2025, 10:08:28 xxx.xxx.147.163
ani nevím, co ten trojčlověk psal.
Něco ve smyslu, že kdybyste nemnožila, tak nemáte tyhle starosti. Je dobře, že je příspěvek pryč. Mně přišel vůči vám dost urážlivý.
ani nevím, co ten trojčlověk psal.
Něco ve smyslu, že kdybyste nemnožila, tak nemáte tyhle starosti. Je dobře, že je příspěvek pryč. Mně přišel vůči vám dost urážlivý.
Nemůžu se vyjádřit, nevím.
jestli se to tady třeba už někdy neprobíralo,
Optejte se Xerxové. Psala tady, že všechny své dogy krmila jako štěňata granulemi, aby jim nic nechybělo a až pak přecházela na barf. Jestli si to teda dobře pamatuji.
Podložka proč ne? Je na principu akupresury. Naši předkové chodili od jara do podzimu bosky a měli to zadarmo. My za to teď vyhazujeme peníze.😉
Aha. Děkuji za informaci. Ale u nás vrány nejsou.
Edit.
V ČB vidno hlavně havrany a kavky.
Myslím, že ani jeden by se do luňáka nepustil. To dělají krkavci, protože chtějí vyhnat konkurenci. A mají na to i patřičnou velikost. A pohybují se i ve stejném prostředí. Havrani a kavky se drží lidských sídel a okolí.
No, měli. Protože to, že všichni žerou seno a trávu nestačí. Je taky jakási etologie. Ale pořád lepší varianta než je mít o samotě.
Ale když to nezajímá ani veterinární správu - a to jsou kolikrát horší případy týrání. Viz kauza množky.
hledám kvalitní krmivo.
Třeba maso a přílohy?
a oni opravdu už jsou tady.
Jsou. Dneska spatřeno 4, 5 kusů v Katovicích na Strakonicku.
okolo Tesca v CB, hejna na Okružní
V ČB vidno hlavně havrany a kavky. Vránu jsem nezahlédla ani jednu.
Rafan, 1973? Brucelóza.
Bingo! Jste dobrej! Ani Kanyza, ani Brejchová.
Ten dokument to nebyl
Byl to opravdu film. Já si teda pamatuji jednu jedinou scénu, jak asi manželka hlavního hrdiny potratila, protože při porážce nakaženého plemenného býka na ni vystříkla kapička krve a ona ji olízla. Nějak mi do té role sedí Brejchová, ale ruku do ohně za to nedám. Už je to dávno, myslím, že jsem v té době chodila na ZŠ.
u kurat pouzivano absolutne bezne.
I u selat.
Krkavec? Ti se pustí i do mořského orla.
Je mi to nějak povědomé…
Kočkomilovy odpovědi jsou tak vyhýbavé, že o jeho zkušenostech (jakýchkoliv) s kočkami hodně pochybuji.
Dříve se vzal hadr, nakažené krávě se otřela huba,
Jenže dříve měl každý sedlák pár kravek. Dneska máme velkochovy. Musíme, protože lidí je čím dál tím víc a chtějí maso, mléko, sýry… A tam jsou holt jiná pravidla.
A kolik teda bylo těch podaných tablet? Vámi osobně. Aspoň zhruba.
na Hluboké (až tam zase budu a podržím myšlenku, zkusím, aspoň odhadem, spočítat objem).
Nemusela jsem ani počítat, zrovna probíhala údržba, takže jsem se dozvěděla od ošetřovatelky, že objem je 700 l.
Pokud si i tento anonym trošku šáhne do svědomí
Za mě si nesáhne. Takoví jenom prudí a urážejí.
Já se třeba těšila, že se dozvím, nač by vet doporučil andulce infralampu. A nic. Zase jsem zůstala nepoučená.