15.03.2025, 07:48:23 xxx.xxx.147.163
a hledáme už jiné koťátko
Určitě víte, že koťátka lepší dvě. Je to dvojnásobná radost.
a hledáme už jiné koťátko
Určitě víte, že koťátka lepší dvě. Je to dvojnásobná radost.
veverka:Dekuji, zensky maji radi zdrobneliny 🙂 laskave nas nechte v klidu, my taky ty vase “vole” a “kamo” respektujeme 🙂
Ale no tak. Kvůli takovým jako vy už J5 málem odešel. A to by byla škoda. Snad máte smysl pro humor, ne? Mně se třeba zobulínek líbí. Taky zdrobněliny používám.
Vy jste nastoupila do rozjetého vlaku, my se tady známe už z IF.
Ty vole ani kámo by J5 nikdy nenapsal.
Obojí. Sama se na svých koních věnuje drezuře, pravda, na oblastní úrovni. A její svěřenci se na závodech taky objevují. I parkurových A umisťují. A už jsem několikrát slyšela - no jo, ti jsou z XXX (nechci dělat reklamu), tam jsou dobří.
s vámi nemá cenu diskutovat,
S Tom50 nemá smysl diskutovat o ničem, stejně si povede svou a nakonec pokaždé skončí u politiky. Sama jste to zjistila a správně vyhodnotila, že na plané diskuze nemáte čas.
Aby měl sám nějaké výsledky. Aby to, co říká, uměl předvést i na cizím koni. Aby byl trpělivý a uměl vysvětlit, proč takhle ano a takhle ne. Abych se na jeho koních cítila bezpečně. Abych s jeho metodami vnitřně souhlasila. Aby na sobě neustále pracoval - semináře, soustředění.
Jako moje trenérka, se kterou mě před 25 lety seznámila společná známá.
efe:Oooo ty chody!!
Kam se hrabe holštýn v drezurním obdélníku!
Dobrý nápad! Tam by se taky mohlo něco ukázat.
že zase nevím o té žbluňkavce nic víc,
Ne? Acher to píše jasně a stručně. Že překrmování ječmenem u mladých králíků vede ke žbluňkavce.
Které všechny nemoci konkrétně? Dělali i krevní obraz? Jako 7letá BOC, která je žravá, přibírá a hodně pije mi nepřijde úplně zdravá.
Takže je to nelegální, když to nechcete psát veřejně?
Alergeny jsou často ve slinách, tam ani sphynx nepomůže. Antihistaminika, byt bez koberců, záclon a závěsů + častý úklid a větrání.
Je kastrovaná. Píše se hned v úvodním příspěvku.
rapotačka:Kometa je skvělá. A umí poradit.
Děkuji.
To nic nemění na tom, že diskutujete sám/sama se sebou. Nepřijde vám to zvláštní?
Kdo to tady psal, že tenhle skvělý film se už nedá najít? Já ho našla na přehraj to.
Koukněte se. Střídá Kočkomil a Anonymní, ale IP adresa stejná.
Dnes 16 13 Exotická krátkosrstá kočka - prosba o fotky. Po pěti minutách znovu. A teď tohle vlákno, kde žádáte o totéž. A na Problémovém chování diskutujete sám/sama se sebou. Se nudíte nebo co?
A co ta stejná IP adresa?
Kolik vláken ještě hodláte založit?
Možná, že kdyby byl ten váš dobrman po úraze, díval byste se na to jinak.
A já na masáže chodím pravidelně. Odoperovaná plotýnka.