03.12.2025, 16:55:32 xxx.xxx.224.101
budu zdobit stromečeeeek kočkám
A proto už léta letoucí nemám vánoční stromeček, alébrž vánoční voskovku. Visící ze stropu. Ale i tak si musím dávat pozor na pozici křesla.🙂
budu zdobit stromečeeeek kočkám
A proto už léta letoucí nemám vánoční stromeček, alébrž vánoční voskovku. Visící ze stropu. Ale i tak si musím dávat pozor na pozici křesla.🙂
ale za tohle vše mám platit od června 6 000 (za velký výběh, kyblíček jednou denně, v zimě přístřešek
Nepíšete, odkud jste.
Proto jsem reagoval, že Apoquel je v tom nevinně. Ano, může snížit imunitu (což je jaksi jeho účelem), ale určitě sám o sobě nezpůsobí meningoencefalitidu.
Ale to určitě nebylo po Apoquelu.
Špatně je na tom to, že je to nerentabilní
A já myslela, že včelařství je hlavně koníček, který se na peníze nepřepočítává. Jako každé jiné hobby.
Třeba takto?
Ve vajíčku roupa jsou histomonády schopné přežít dlouhou dobu a samotné vajíčko je ve vnějším prostředí odolné mimořádně. V půdě výběhů zůstane infekční až tři roky. Navíc pokud takové vajíčko společně s hlínou sežere žížala, tak se ta žížala stane dlouhodobým nositelem zapouzdřeného vajíčka roupa včetně bičivek. Drůbež se proto mnohem častěji nakazí černohlavostí z půdy nebo sezobnutím žížaly. Vajíčka roupů se mohou mechanicky přenášet i hmyzem nebo třeba špínou na botách a tak se může nákaza dostat i do dalších chovů.
Bobca:teda Acher a Sardulah…jedna perla vedle druhé---ta pračka s ponožkou👍
To je přesné. Lichožrouti opravdu existujou.
V původci.
a zase se vám to přesmyklo do fáze anonym?
Vždyť je to pořád dokola. Nereagovat, ignorovat, max nahlásit.
Buggyra:To je zase přestřel, běžte si tyhle poznámky vypisovat do diskuse na Novinkách, tam najdete spřízněné duše.
Viz výše - nahlášeno a smazáno. Anonyma (Tapa) ignorujte.
Daja:Vy už máte všichni tři firemní večírek, že jste tak ožralý a nebo zhulení?
Poznámka na Coudas, mimo mísu👎.
Příspěvek nahlášen a smazán.
Je nedostupná
Patří mezi ohrožené druhy, takže ji nemůže chovat jen tak někdo.
Alpaka je dobrá volba. Pase se podobně jako ovce. Akorát občas plivou.😉
A co takhle si trochu zagůglit?
Kilian:.omlouvám se, ale první co mně napadlo, že je z množirny…
Mě taky.
stiahnuty chvost akonahle nas zbadal a schoval sa
No, už to by mě varovalo, že něco není v pořádku.
on je sam len v noc
Proč je v noci sám? Je to psí mimino, potřebuje svoji smečku.
Anonymní:Chtěl jsem napsat , že dvojité pletivo na stropě samozřejmě nemá nikdo, ale podívejme se na vzornaka Santiho , tak třeba chová netopýry.
A vadí to něčemu, když ho má? Však to nemá vliv na funkci rostlináře, ne?
Poradí povolanější.
Na mě působí jako nesocializované štěně z množírny. Podle vašeho popisu. Ale třeba se pletu.
Budete to mít těžké. Za mě hodně trpělivosti a netlačit na pilu.
To bydlí v garáži? Nebo jsem to špatně pochopila?
Vypadá to jako drtič na kosti.
Viděla jsem pěknou ceduli, třeba se inspirujete.
Vzhledem k ceně nábojů nečekejte varovný výstřel. 🙂
Ne. Nejmenší je vikuňa (cca 90 cm KVH), ale tu stejně neseženete.