09.01.2026, 17:18:24 xxx.xxx.147.163
když už rtuťový teploměry nejsou.
Já jeden doma mám a opatruji ho jak oko v hlavě. Je nejlepčí!
když už rtuťový teploměry nejsou.
Já jeden doma mám a opatruji ho jak oko v hlavě. Je nejlepčí!
nenapařovat, moc nezahřívat, nepít horký rozjede to ještě větší zánět. Že je to tak, děvčata?
Je. Obecná zásada - zánět se první tři dny chladí, až pak zahřívá. Výjimkou je flegmóna.
By mě zajímalo, co jsou ti jiní kopytníci - tapír, hroch?. Všichni přece mají kopyta nebo paznehty nebo spárky nebo…., což jsou všechno tvrdé útvary.
Mně nějak naskočilo raticová = spárkatá zvěř, myslivecky.
Jo, taky si tyhle hrátky pamatuji. Přežili jsme.
Už mám doma dva kocoury. Zadáčo. A pán poupravil inzerát na 50 000. No, nekupte to!
bydlím na malém městě
Bydlím na vesnici a tady naštěstí funguje každoroční úklid. Ale i tak mě fascinuje, co všechno jsou lidi schopni vyhodit do stoky. Pokaždé si říkám - když už to mají v autě, proč to neodvezou do sběrného dvora? Ano, zbytečná otázka.
Ha:Dieselový generátor 😄👍
Asi si sedím na vedení. V čem spočívá vtip?
to mu nikdo nedá
Nedá.
Taky není pes, ale stojí to za to
Já jsem se pána zeptala, jestli se jaksi neukliknul. Že za půl mega seženu už slušného koně. A prý, že ne. Ale nakonec slevil na 30 000.😉
Možná psal inzerát pod vlivem?
Bobca:Dájo..Když už se musí,tak se otírají vyždímanou hadérkou,namočenou do octové vody..
Hm?mám pravdu?Bodlinko?
Viz acher - vejce neumývat (jedno čím).
(překvapivě ty, které to často přehánějí s hygienou
To není překvapivé - přílišná hygiena škodí, protože pH.
Jak dlouho vlastně vydrží pavouk bez žrádla?
Dlouho. V řádu měsíců.
jak můžete práci kantora vykonávat?
Snadno. Učím na SOŠ a většinu dětí obor baví. Je s nimi sranda a vyloženě mě nabíjejí.
že lidstvo neskutečně hloupne.
Hloupne. Vidím to na dětech, které učím. Jak se změnily za 30 let mé pedagogické praxe.
Dneska ráno jsem poslouchala v TV, jak je nedobré koukat už od batolete do mobilu nebo tabletu. Že se pak nerozvíjejí správně všechny části mozku. Něco na tom bude.
No, ony toho zase tolik nepřenášejí. Toxoplazmóza, svrab, občas plíseň.
U té tasemnice byste musela rozkousnout blechu jako mezihostitele.
To mi přijde rizikovější bezdomovec.
Říkám to porád. Buďme rádi, že nejsou tihle opeřenci větší.
Vývojové cykly některých parazitů jsou opravdu fascinující. A občas tak složité, že si říkám, proč to tak příroda vymyslela. Ale funguje to.
Udata hnědka Norrisová
Dělá čest svým praprapředkům tyranosaurům.
mně jsou hlavně podezřelý ty ceny
Mně taky. Ale zase nechci ani nemůžu mazat hlava nehlava. Na inzeráty jsem odpověděla a nic. Když je to opravdu podvod, tak většinou následuje reakce typu dotazník a nabídka dovozu z Polska nebo ze Španělska. Takže to nechávám na (ne)inteligenci potenciálního kupce.
U nás v 6 45 -16 stupňů. Jsme lepší.