Mopsové jdou taky ke dnu, všichni, co jsem znala a znám. Připisuju to stavbě těla.
Mopsové jdou taky ke dnu, všichni, co jsem znala a znám. Připisuju to stavbě těla.
Jo naši Elišku do chovu doporučujou sami veterináři 😀 protože má funkční dýchací cesty…
Dneska konečně nemrzlo 👍🏻
Jsem pro kompromis: některá témata jen pro registrované, některá bez omezení.
Včerejší pokus o romantické portréty 😃
Nádhera, nejhezčí jsou ty zrzavý kytičky ❤️
Aaaa moje oblíbené téma, jak zbohatnout na lidský blbosti (a lenosti). Kurnik že já mám tak malou fantazii, že nedokážu něco takovýho vymyslet…
Dnes jsme se byli podívat v Zákupech. Od roku 2021 tam probíhá rekonstrukce obrovského hospodářského dvora patřícího k zámku. Od letoška je k prohlídkám otevřená obrovská konírna, neuvěřitelný prostor, nádhera. V přilehlých prostorách jsou dobové obrázky koní s popiskama. Stojí za návštěvu ❤️
Já myslela ty plastové podkovy
Ahaaaa.
Moje krasava - teda jen 600 kg - je už má x let (jakože třeba šest?) a ty boty vypadají pořád jak nový. Nosí je málo, ale i tak.
A je strašně znát, když jí je dám, to si spokojeně vykračuje a neřeší, kam šlápne nebo ne. Jinak je hodně opatrná.
Ten tam nebyl. A bylo to hodně daleko od vody, jakože x kilometrů.
Mýval mě napadl taky, ale o tom by se asi ve vesnici vědělo…? Odpadky a tak…
Tohle bylo daleko od rybníků uprostřed lesa. A jezevci tu žijou, tak to bude spíš on. Štrádoval si to hezky po cestě, docela daleko. Barča byla dost napružená, když ho nasála 😃
Venku je dnes parádně, krásně zalito 👍🏻
Stopa - tipuju správně jezevce?
Tak to u nás krmení smečky trvá všehovšudy 15 vteřin… všichni to vdechnou a pak rotujou a vzájemně si kontrolujou prázdný misky. Jedinou výjimku má Pan Bečka, ten žere na stole, je to už starší pán a potřebuje klid.
Já vlastně nikdy neměla nežravce…
Tvl bych nechtěla sbírat odpad potom, co by pes žral dvě tyhle konzervy denně. To abych měla hnojiště jak pro koně 😃
Evidentně už rozprodali jeden vrh vloni, tak proč letos nenasadit cenu… a já původně myslela, že to musela být nehoda…
Manzelska postel je nejvic 🤣🤣🤣
Na tahání určitě dlouhý postroj.
Vasilovi skončilo venčící období, už je moc teplo. Tak můžem aspoň s holkama trajdat trochu svižnějším tempem. Vasil má zatím doma čmuchací práce a pohodičku na gauči.