Taky poznám který hovínko komu patří, každej má trochu jiný a taky koukám každej den, jestli je všechno cajk
Taky poznám který hovínko komu patří, každej má trochu jiný a taky koukám každej den, jestli je všechno cajk
Zkuste kouknout na Morko.cz - super food podpora imunity
Mě taky tři veti nezávisle na sobě řekli, že probiotika současně s antibiotiky ne, až po dobrání antibiotik.
Vahine:No tak to je krásný, že mu to dobře běhá…až mi zvlhly oči 🙈 jak stárnu, všechno mne nějak víc dojímá 🤦♀️
Posílám všem Vašim Jozefčíkům pohlazení!
Já se už taky dost často dojímám a zvlášť když koukám, jak Idy a Bess s těma svýma špatnýma zkušenostma fungujou…každej teda po svým způsobu, ale snaží se. Budou mi jednou hodně, ale hodně chybět. No a už jsem zase dojmutá . A všechny jsem od Vás pohladila 😀
Vahine:No Idorek je idol prostě ❤️ a úplně naměkko jsem z jeho zádíček 😘 byl to Idorek s tím střetem s prasetem, že jo…jak mu to krásně zarostlo 👏 a nožka dobrý taky? Byla tam ta stará zlomenina…
Je to borec! A ještě k tomu krásnej 🌷
Jj, Bivoj Idorek, bylo tam 5 starých neléčených zlomenin….. běhá na svůj věk a ty starý zlomeniny tak všelijak srostlý jak srnka 😁
Já beru z Do psí misky
Já se pochlubím 13ti letým Idorkem, přijde mi že je čím dál větší fěšák 😀
efe:Volejte psociálku, tohle služka už přehnala!
😂
U nás včera několikahodinový déšt, bez bouřek a větru, prostě paráda. Mirďa včera na fyzioterapii překvapil, že si umí lehnout ze stoje, což jsme ještě netrénovali. Trénovali jsme ze sedu. Pak mu dala kužele na slalom, ale to už mě napadlo i doma a postavila jsem slalom z plechovek Birelu 😀. Tak to jsme měli náskok. Pak vyndala tyčky na zem, aby je překračoval a to mě už taky napadlo dřív, koně přes kavalety posilují záda, ale doma jsem to ještě neaplikovala. Tak začnem. Jsem ráda za nový cviky, tu původní sestavu jsme už měli v malíku a už to začala být nuda 😀
Tenurri:Nám teď říkali kamarádi, co rekonstruují barák a stěhují se na vesnici, že tamní oblast je šíleně překočkovaná…že na každé zahradě, kde nemají psa, tak sídlí kočky, množí se tam…nikomu nepatří ale starší babči je chodívají krmit. Nikdo s tím nechce nic dělat. Sem tam nějakou zakousne pes.
Kastrované tam není nic, taky to tam podle toho vypadá.
Ať kamarádi osloví nebližší kočičí útulek, většinou jsou ochotní kočky vykastrovat, pokud se dají chytit. Kastrované možná vrátí zpátky, ale nebudou se dál množit.
Tak aspoň z toho byla debata na celej den 😁, ale stejně si to každá dál budem dělat po svému, protože ty naše chlupáče známe nejlíp a myslíme si, že zrovna to naše je pro ně nejlepší ❤️
BaLu:Pěkně to tu někteří otáčejí.
Takže je vlastně v pořádku nemít psa pod kontrolou a nevědět co dělá.
Krásné pokrytectví…
No protože znám Bess a náš lesík a cestu domů, tak vím co dělá
Bess váží 4,5 kg a je jí asi 14 let, opravdu žádnou srnku neuloví….
Daja:Aluško aspoň vidíte, že i tady musíte jooo přemýšlet co napsat a co ne aby náhodou se někdo nad něčím nemusel pozastavovat. Mě už kolikrát vycvičily některé zdejší dámy. Vy to napíšete nevinně , jinak to vypadá když jste u toho, ale napsaní vyzní jinak a je mela😠.
Já si pořád říkám, nic psát nebudu, nic psát nebudu. Máte pravdu. Občas chci napsat něco na odlehčení a je z toho toto. Nikdo neví jaká Bess je, nikdo nezná náš lesík, nikdo neví co v něm bydlí a nebydlí a nikdo neví jak to u nás na vsi chodí. Nijak se obhajovat nebudu, psi chodí v lese na volno a jestli se Bess občas někde začuchá a doběhne nás až před barákem, nebo o chvilku dýl, je fuk. Když jí někdo potká před domem, ještě za ní zavře branku, kterou nechávám pootevřenou, aby mohla domů. No a už zase nic delší dobu nenapíšu 😀
Ona se zapomene tak 1x za měsíc, jinak se vracíme všichni pěkně pohromadě.
Ona neloví každej den v kuse a záměrně. Je to už starší dáma, cupitá si za náma, občas někde počuchá. Je fakt že jsem neviděla že by ho ulovila, možná ho opravdu našla už ulovenýho, prostě ho posvačila a křídlo přinesla domů. Ta fena byla několik let nekontaktní a posraná strachy ze všeho a všech. Nevím nakolik na to má vliv osada a nakolik povaha. Protože prodělala 2 mrtvičky, tak jí prostě nebudu nijak extra stresovat a nechám jí dožít jejím způsobem. Já jsem za těch skoro 10 let vzata na milost, mám jí moc ráda a jsem šťastná, že funguje aspoň tak jak funguje. Pořád není normální, příklad, na schodiště z patra jsem musela udělat dvířka aby Mirďa neběhal dolů. Všichni psi jsou v pohodě jen ona má už měsíc trauma že přibylo něco novýho bojí se chodit domů. Tak asi tak, nechme lidožravku dožít v pokoji a při jejím způsobu života, kterej je už aspoň trošku akceptovatelnej….. 🙂
Sarah01:V jižních Čechách, přesněji Číměř, prý padaly roupy.
U Budějovic nepadaly roupy, ale pár krupek jo 😂, přepadlo nás to na procházce, přes půl hodiny jsme stáli u kamarádky pod přístřeškem na auto, než to trochu polevilo abysme doběhli domů a nebyli úplně promočený.
Aluška:Jo jo, 2 holubi, pár kosáků a jeden nemocnej zajíc. To má do srnky hodně daleko. Lidožravka je prostě lidožravka, někteří psi, kteří byli v osadě dýl, se těžko přeučujou. Na vodítku jí vláčet celej život nebudu. Ale stárne a za chvíli ani toho holuba neuloví.
Jo a nejsem chovatelka, nemám chovnou stanici a neodchovávám vrhy 😉
A ještě ji to trvalo skoro 10 let, ty dva holubi atd. V osadě zřejmě musela přežít tím co kde našla a ulovila a stejně přijela jen kostra. A hodinu tam neběhala, už nemá půlku zubů tak to ji trvalo než holuba sežrala a pak, protože je to už starší dáma,pomalym krokem dorazila domů 😂😂
Anonymní:Bylo myšleno proč nechá fenu lovit. Ví že to dělá a neřeší to? To mi nepřijde normální. Kort proto že její psi toho zahrdlili víc podle toho co tu psala dřív.
Když je článek jak pes zahrdlil srnu tak tu všici nadávají jaký je to nezodpovědný píp. Aluška dělá to samý a ticho… Nikdo nic.
Čekalo by se že paní chovatelka je zodpovědnější osoba prostě.
Jo jo, 2 holubi, pár kosáků a jeden nemocnej zajíc. To má do srnky hodně daleko. Lidožravka je prostě lidožravka, někteří psi, kteří byli v osadě dýl, se těžko přeučujou. Na vodítku jí vláčet celej život nebudu. Ale stárne a za chvíli ani toho holuba neuloví.
Jo a nejsem chovatelka, nemám chovnou stanici a neodchovávám vrhy 😉
Orionka:Nejsem aluška, ale zkusím to : podle pověsti zde, stará lidožravá Bess by nikomu uloveného holuba nedala. Ale možná kecám, čili nemám pravdu.
Jednou ho přinesla domů a když jsem jí ho chtěla odebrat, přetrhly jsme ho. Nebyl už živej. Tak tentokrát se s tím nechlubila, přišla z lesa domů hodinu po nás, vypadala jak kopačák na nožičkách a zbylý křídlo přinesla. Nebo to byla hrdlička, je jich plnej les.