Buggyra:K nám o víkendu zavítala dornovkářka, takže jsme měli leháro. V sobotu odpoledne narovnala mě, drahou půli, drahého Kocoura a toho koně, co na něm rajtuju a ještě našeho stájového stařešinu, kterému jsem se rozhodla dopřát, protože teď začal zase chodit častěji pod sedlo.
V sobotu jsem moc nevařila, po dornovce jsme spáchali nějaké bramboráky a chleba ve vejci.
V neděli jsme zašli na oběd, zřejmě se změní osazenstvo naší oblíbené restaurace, takže jsme pro případ katastrofy testovali jinou občerstvovnu, jejíž vedení známe po několik desetiletí, a nezklamali. Teda až na tatarku z pytlíku… No ale budiž jim odpuštěno, dvě důchodkyně se tam motají po kuchyni, tak mlčím, zase té tatarky bylo hodně, a to já ráda. Pak zdravotní lehká procházka, která byla ku prospěchu. A do výběhu žmoulat hříbě, které k nám přibylo v sobotu odpoledne během ošetřování dornovkářkou. Starému koňovi zjevně fyzioterapie bodla, protože lítal s hříbětem po výběhu jak šus, to jsem ho dlouho neviděla, takhle řádit. No samozřejmě po ošetření dornovkou by měl mít tři dny klid, což bohužel nebylo dodrženo, tak snad se mu něco nepoblbalo… Těžko ho pohlídat, aby se nehýbal, když mají otevřený prostor stále k dispozici. Naštěstí rajtovací kůň byl zavřený na večeři na malém výběhu, tak neřádil s ostatními, tak ten si snad s ničím nehnul.
Včera večer jsem upekla kuřecí prsa a udělala k tomu sladké zelí a z mrazáku vytáhla brknedle od Vánoc, to byla zase jednou bašta 🙂 Vedle toho jsem si na obědy do práce udělala kuřecí nudličky na paprice, tak mám zajištěnou stravu 🙂 Zbytek včerejšího kuřete se zelím budu mít dneska s bramborem, tak není zlé. Ještě že mi nevadí jíst totéž několik dní po sobě 🙂
Ahoj Buggyro a spol., zdravím po čase…🌼
Až budeš mít chuť a čas, dáme AZ-kvízek…?😉