Aktuálně: 2 698 inzerátů230 267 diskuzních příspěvků18 556 uživatelů

Třetí víčko

Buggyra
Buggyra 11.02.2025, 06:55:25 xxx.xxx.198.226

Jop, ráno bylo skutečně čerstvo. Já jsem zrovna odčervila, tak mi to vyhovuje, jen ať ti vypadaní červi zmrznou. Ani si nevrznou. Zarýmuju 🙂 Snad nám nezhubne hříbě. Bych na něj mohla narvat už tu termodeku, když si zvyklo na odpocku. To není špatný nápad, to učiním.

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 07:34:49 xxx.xxx.88.159

U nás teda jen -5.5, ale Viktín včera vymyslel, že bude spát venku, teda nejspíš v garáži. Ona je temperovaná, ale kolik tam je netuším myslím, že pod 10st tam není nikdy. Tipnula bych tak 15, ale není tam teploměr, tak fakt nevím. Ležení mají u radiátoru, tam je teplounko. Červíky…zapomněla jsem napsat, že když jsem se vrátili z víkendu koukám na Viktína, co to má na hubě za bradavici. První jsem se lekla, že zaschlou krev, stroupek, že se serval s Mackem. A on normálně celkem velké klíště už😲

Dneska mám další živý plot, teda půlku tak doufám, že do 10h mrznout přestane🙄 Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube. To tam ale musíte být přihlášené, že jo? To nejsem. Řešila jsem video s Vikťou jak škrábe, když chce domů. Poslala jsem ho jen Nikče na mobil, ale sem ho nedostanu😟

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:05:27 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2025, 07:34:49

Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..

Daja
Daja 11.02.2025, 08:08:28 xxx:xxx.e712:c54d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 11.02.2025, 06:31:19

No já byla koukat, že jestli vylezl páč jsem viděla že Vám jo, no u mě nic. Tak snad se zachránil tady bylo -10, ale krásně.

Orionka (neregistrovaný) 11.02.2025, 08:19:07 xxx:xxx.ed3f:a70c
Bobca:

Beru Magnosolv…a Omegu 3..Céčko 1000 obden,nechce se mi to půlit-jiný neměli..ale v období těch chřipek jsem brala denně celý....A 365 .roční balení D3,to mi posílají za 49-poštovného na rok zdarma..Jsem vpohodě…🤭

👍

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:22:01 xxx.xxx.20.192
Bobca:

Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..

“Pepo,já se spletla"..Schválně jsem to šla zkusit..Takže levým myšítkem sdílet,i levým na kopírovat ,pak na to vlákno,v něm úzké okýnko..a pak teprv pravým ”vložit"….

Orionka (neregistrovaný) 11.02.2025, 08:23:58 xxx:xxx.ed3f:a70c

Když už se tady hlásí počasí…..tak za oknem na nule, tak to je kousek dál jen pár stupňů pod nulou. Sluníčko vstalo, vypadá to na krásný den.

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:29:02 xxx.xxx.20.192

u nás -4,5..ale v patře za oknem..Prádlo jsem včera(rifle,mikiny a vesty)dala ven vymrznout..vzpomněla jsem si na něho až večer,tak jsem to nechala až do dneška..bude svítit sluníčko-už leze..☀️ Doufám,že vedle spoluobčani nepálili zase futra a dveře…někdy se nedá večer větrat…

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 09:45:58 xxx.xxx.88.159

Myšítko díky👍 a všechno nej k svátku😛💐 Teda nechápu, proč dá někdo děcku jméno tak, že ho má zároveň s narozeninama🙄 jako jo, dá se na tom ušetřit😏 ale nelíbí se mi to ani trochu👎

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 10:01:05 xxx.xxx.88.159

Bobi, to ale musíš mít uložené v compu, že? Hm, já to ale nevím jak do compu dostat, já si fotky vždycky přeposílám na mail a tam už pak uložím, ale na video mi to píše, že jako příloha je to moc velké. Holky, co se s tím dá dělat? Vy s chytrýma mobilama, co snad víte…🙂

Buggyra
Buggyra 11.02.2025, 10:13:10 xxx.xxx.198.226

Bobčo, ale tvůj návod na sdílení videa z youtube funguje jen ve chvíli, kdy to video je na youtube už nahrané. Abys nahrála video na youtube, musíš tam být zaregistrovaná. Jestli má lesnizinka to video v telefonu nebo v mailu nebo v počítači, tak není nahrané na youtube, to jest, nedá se takto sdílet sem do diskuse.

Video se dá nahrát i na jiné služby a sem se dá sdílet jen odkaz, ale na všech těch službách musíte mít registraci. Možná je někde nějaká platforma, kde registraci nepotřebujete, třeba jako leteckaposta, kam si můžete nahrát soubor a zdarma ho sdílet, ale leteckaposta vám zase na tom odkaze, pokud vím, nepřehraje video.

Možná by stálo za to domluvit tady s provozovateli, jestli by nevyčlenili nějaký malý prostor pro krátkodobé sdílení videí, že by se to tam dalo nahrát buď komplet anonymně a nebo pod místním profilem, a třeba po týdnu by se to automaticky smazalo… 

Coudas
Coudas 11.02.2025, 11:44:38 xxx:xxx.b4f4:366d

Videosoubor, mtery je v počítači či v telefonu takhle přímo nelze vložit. Musí být “někde na internetu”. Můžu, jako Bobči, nabídnout dát k sobě na youtube kanál. Dá se to tam dát tak, že to “nebude viditelné” úplě veřejně, jen pro ty, co mají odkaz.

Bobca
Bobca 11.02.2025, 12:13:14 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

U nás teda jen -5.5, ale Viktín včera vymyslel, že bude spát venku, teda nejspíš v garáži. Ona je temperovaná, ale kolik tam je netuším myslím, že pod 10st tam není nikdy. Tipnula bych tak 15, ale není tam teploměr, tak fakt nevím. Ležení mají u radiátoru, tam je teplounko. Červíky…zapomněla jsem napsat, že když jsem se vrátili z víkendu koukám na Viktína, co to má na hubě za bradavici. První jsem se lekla, že zaschlou krev, stroupek, že se serval s Mackem. A on normálně celkem velké klíště už😲

Dneska mám další živý plot, teda půlku tak doufám, že do 10h mrznout přestane🙄 Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube. To tam ale musíte být přihlášené, že jo? To nejsem. Řešila jsem video s Vikťou jak škrábe, když chce domů. Poslala jsem ho jen Nikče na mobil, ale sem ho nedostanu😟

Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube.

Na tohle jsem reagovala…jak dostat video z youtube sem…a jaksi mi uniklo,že ona potřebuje vložit napřed to svoje video kocoura na youtub..takže jsem blbě radila..pardon🤭😇omlouvám se🙏

Coudas
Coudas 11.02.2025, 13:45:17 xxx:xxx.b4f4:366d

V pohodě Bobčo, dyt se nic neděje, hlavní je se domluvit 😁 Já byla na kafi u kámošky s kozama, dítě, co chodí do školky mě dlouho nevidělo, tak zas byla na přesdržku (z mého pohledu, sluníčkovýatky by rekly, že si buduje silnou osobnost), koza jedna drzá. Jsem nasadila ignor 😁, tak pak prej ať už jedu domů, když jsem řekla, že už teda nikdy nepřijedu, tak hned otočila 🫣🙂 Jsou to opice ty malý holčičky 🐒

eva (neregistrovaný) 11.02.2025, 15:19:22 xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 11.02.2025, 13:45:17

Jj, dnešní děti, to je problém i pro mě 😲, v sobotu jsme telefonovaly s mužovou sestřenicí, máme úplně stejné názory na dnešní výchovu nevýchovu…no, někdy člověk opravdu zírá…a to mám vnoučata moc ráda, ale jsem ráda, že sama nemusím už nikoho vychovávat, asi bych se zbláznila..😏   pohrát si a vrátit, to je tak nejlepší, a hlavně - nic neřešit!😀

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 17:02:56 xxx.xxx.88.159

Bráchovy děcka jsou celkem vychovaní bych řekla, nic jako volnou výchovu neprovozuje. Holka už má 11 a je hodná myslím sama od sebe…po švagrové. Malý má za měsíc 6, mysleli, že je autista či tak něco, ale psycholožka jim řekla, že asi ne, že z toho nejspíš vyroste. Ale nějaká porucha tam bude. A nebo je celý po mě👎 Má své manýry, ale jako poslouchat musí, drzý být nesmí. Asi tak. Já když ty ostatní děti sleduju, tak si říkám, že to nejlepší, co mě v životě kdy napadlo, je děti nemít. Ani omylem bych se s tímto nechtěla setkat in natura, doma. V dnešní době bych nechtěla děti vychovávat. Já nesnesu odmlouvání, odpor, protěžování a nevím co ještě, jsem po babči generál. Pokud by bylo dítě po mě, ani nechci domyslet. Nesouhlasím se sladkostma pro malá děcka, nesouhlasím s televizí, tabletem, mobilem pro málem batolata. Nesnesla bych jim kupovat milion hraček, které je za hodinu nebudou bavit, příbuzným bych to zakázala. My sme byli vychovávaní, že nemáme moc peněz a nemůžem mít všechno, teda spíš nemůžem mít skoro nic. Žili jsme v tom, nic sme nevyžadovali. K narozkám jsme dostali čokoládu, jako velcí od babči 50korun.  Bohužel moje děti by mohly mít ,,všechno"a těžko bych jim tvrdila, že ne, protože i já bych musela ve svých nárocích ubrat. Jako jo, jsem pořád šetřílek, ale co opravdu chci, si odepřít nemusím. Máme drahá auta, prostě od jisté doby by věděli, že nežijem z ruky do huby. Ale mě se příčí, aby to pro ně byla samozřejmost. Když sleduju, že soused podnikatel jede s rodinou 10x za rok na dovolenou - moře, lyže a nevím co ještě…já jim to přeju👍ale z mého pohledu, se mi prostě příčí, aby si moje děcka myslela, že je to ,,normální", že my můžem. A tady je ten rozpor: užívat si s rodinou těch peněz, když je mají, ale ukočírovat tu výchovu nějak. Nevěděla bych co s tím prostě🙄

Canka
Canka 11.02.2025, 17:05:32 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Nepsala jsem,protože jsem řešila nějaké ,,sračky,,.

A vyvrcholilo to tím,že v neděli večer mi zavolala nejlepší kamarádka,že jejímu pesanovi je zle(je to 13 letý Australák) a jestli s ní nepojedu na kliniku do Prahy,aby nejela sama,kdyby cokoliv…takže jsem jela,ve 21:30 h jsme tam byli…a začalo peklo..bylo tam dost lidí a do toho přivezli akutní případ..také starého 13 letého vlčáka s akutním torzem žaludku…takže o půlnoci nám řekli,že je to operace tak na hodinu nebo dvě,ať jedeme domů nebo čekáme..no samozřejmě kamarádka se o pejska bála,špatně dýchal,motal se,slintal..takže jsme čekali..já se přiznám,že jsem z toho byla malinko nešťastná,protože jsem šla samozřejmě druhý den do práce..ale naprosto jsem chápala strach o pesana…bohužel,když jsme přišli na řadu a po všech vyšetřeních se ukázalo,že má hodně telutiny na srdci a že se to musí vytáhnout…a že pokud se bude vytahovatv a bude to krvavé,ukazuje to bohužel na nádor..nemusím ani říkat,že to byla bohužel plná vanička krve😔Vet bohužel řekl,že na 90 % je tam nádor,ať jedeme druhý den ke kardiologovi na potvrtení diagnózy…kamarádka se samozřejmě sesypala,protože přesně na nádor na srdci ji umřel první pejsek,kterého měla..taky Australák..doma jsme byli v půl pátý ráno..do práce jsem se rozhodla jít později,takže jsem spala jen 2 hodiny😔Nemusím říkat,že jsem byla úplně mrtvá…a fakt mi to v tý práci nešlo…kamarádka mi během dne psala,že diagnózu na kardiologii bohužel potvrdili,že se jedná o nádor a nález na slezině..musí pravidelně jezdit každy měsíc na kontroly s eventuelní taháni vody od srdce…doku to prostě půjde a pejsek nebude trpět, tak s ním chce prožít co nejvíc jejich posledního společného času😔

Včera jsem to dospávala a dneska už jsem tak nějak použitelná..ale pro změnu jsem si zase nějak hnula s krkem a teď se nemůžu ani otočit..ale to rozhejbu u koníků teď🤣A večer jdu na nějakou proceduru HEAD spa místo masáže,tak vám pak poreferuji… 

Canka
Canka 11.02.2025, 17:08:02 xxx.xxx.212.25

Ju a ten pejsek s tou torzí nepřežil😔Lítali kolem něj,operovali…pak tam furt běhali a snažili se ho vzbudit…ale i po tolika hodinách práce umřel..a paní majitelka zaplatila za to všechno neuvěřitelných 25 000,-kč😟

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.