Aktuálně: 2 730 inzerátů228 783 diskuzních příspěvků18 524 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 10:50:58 xxx.xxx.88.159

U nás teda dneska hnusně😕 0st, pocitově -4, protože fučí jak kráva. Obchůzka byla blééé. Viktěna šel taky do zahrady, pak chtěl, abych ho pustila domů, ale to bych ho musela zavést zase kolem baráku do pracovny, tak se nafouknul a asi čučí v garáži(doufám) 😉 A…objevila jsem vepředu pod borovicema dvě slepice. Hrabou. Vůbec netuším, jestli sem je tam včera nechtěně,,zajala ", nebo ráno přišly nějakou dírou. Je mi dost divné, že jsou jen dvě, protože chodí v hejnu(asi 6) i s lilipuťáckým kohoutkem. A k tomu začalo trochu sněžit. Čumím na sjezd, ale pak se asi půjdu kouknout, po zbytku slepic a jestli tam náhodou nenocovaly a nenajdu někde vajko😉

Jo Bobi s tím jménem vím, psala jsi to víckrát, jen jsem nevěděla, proč vlastně Božku? Ty jsi psala, že to byla na tebe pomsta😏

A dostanem sem společně toho Viktína a nic, ty nic, žádná reakce🙄

Bobca
Bobca 12.02.2025, 11:41:55 xxx.xxx.20.192

Máš tam lajky od všech,co to shlédly..jenže ty to nevíš🙂🙂je to super..příště vypni zvuk telky,ať slyšíme jestli i mňouká..Je tam slyšet i Toma…

To mzpůsobil otec,že chtěl to"nejškaredější jméno n asvětě"..a mama to říkala o svém jméně celý život,tak musela..Chtěla Vlaďku…Tak mě obzvlášť n astáří vůbec neoslovovala..Když jsem se jí ptala asi v 50(to už jsem u ní bydlela..)proč mě nemá ráda,tak mi řekla,že protože jsem Božena…

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 12:15:42 xxx.xxx.88.159

Ha, ha ne, lajky nesleduju vůbec, já prostě ani neregistruju, že to tam je. A…že je tam zvuk jsem taky nezachytila, protože já to neslyším😜 On je tam i Tom? Hmm, je to možné. Měla jsem videa dvě, jedno už někdy z minulého týdně, ale tam škrabknul maličko, akorát děsně civěl😛 posílala jsem to mamce a ta se smála, že je tam srandovní. A mám natočit, až bude škrábat víc. A to tam možná Tom už byl, si právě nevzpomínám. Ne, Viktína nemňouká, ani nevím, jestli jsem ho někdy mňoukat slyšela. Něco se mi mate, že jednou mňoukal a byla jsem z toho hrozně překvapená, ale netuším, u čeho to bylo. 

Beru zpět😉 Šla jsem si to znovu pustit, všechno pozesilovala a kurňa…sebe slyším😲(a telku a uchichtávání Toma)  Je divné slyšet sebe😏 Člověk vůbec neví, jakový má hlas…divný, cizí😛

Sarah01
Sarah01 12.02.2025, 12:19:50 xxx.xxx.11.197
Bobca:

Máš tam lajky od všech,co to shlédly..jenže ty to nevíš🙂🙂je to super..příště vypni zvuk telky,ať slyšíme jestli i mňouká..Je tam slyšet i Toma…

To mzpůsobil otec,že chtěl to"nejškaredější jméno n asvětě"..a mama to říkala o svém jméně celý život,tak musela..Chtěla Vlaďku…Tak mě obzvlášť n astáří vůbec neoslovovala..Když jsem se jí ptala asi v 50(to už jsem u ní bydlela..)proč mě nemá ráda,tak mi řekla,že protože jsem Božena…

Vždyť Boženka je tak hezký jméno, lepší než Vlaďka. Omlouvám se Vlaďkám. 🙂

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 12:47:42 xxx.xxx.88.159

Já se omlouvám, nemusím ani jedno z těchto jmen a jejich celá škála, které radši jmenovat nebudu, abych někoho neurazila…nikdo přece za svoje jméno nemůžem😉leda ho omlátit o hlavu rodičům😉

Sarah, přišla jste mi do rány, zapomněla jsem vám napsat. Ten makeup, co jste mi poradila je super, žádné pupínky😉 ale to už vím, že po korejské kosmetice(na rozdíl od evropské) nemám. Jen ta barva není úplně OK, je taková…do šeda bych to nazvala, chybí tam ta žlutá a červená složka…prostě to není na evropské ksichty😉 Byla jsem o víkendu v Praze v prodejně a nechala jsem si ukázat vzorky všech barev. I prodavačka mi říkala, že vybrat je tam těžké. Koupila jsem si ještě vzorek č.27, ten je snad nejblíž, ale zase světlejší, tak tam stejně přimíchávám tu 23. Ale to mám u hodně makeupů, vlastně u většiny, že barvy míchám. Jde i o roční období, že áno. To vám píšu jen pro info, jak se věci mají s těma barvama😜

Buggyra
Buggyra 12.02.2025, 13:10:49 xxx.xxx.198.226

Pro mě je ta kosmetika španělská vesnice, ale krásně se to poslouchá a i na to kouká, když to někdo umí používat 🙂 

Sarah01
Sarah01 12.02.2025, 13:13:50 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Já se omlouvám, nemusím ani jedno z těchto jmen a jejich celá škála, které radši jmenovat nebudu, abych někoho neurazila…nikdo přece za svoje jméno nemůžem😉leda ho omlátit o hlavu rodičům😉

Sarah, přišla jste mi do rány, zapomněla jsem vám napsat. Ten makeup, co jste mi poradila je super, žádné pupínky😉 ale to už vím, že po korejské kosmetice(na rozdíl od evropské) nemám. Jen ta barva není úplně OK, je taková…do šeda bych to nazvala, chybí tam ta žlutá a červená složka…prostě to není na evropské ksichty😉 Byla jsem o víkendu v Praze v prodejně a nechala jsem si ukázat vzorky všech barev. I prodavačka mi říkala, že vybrat je tam těžké. Koupila jsem si ještě vzorek č.27, ten je snad nejblíž, ale zase světlejší, tak tam stejně přimíchávám tu 23. Ale to mám u hodně makeupů, vlastně u většiny, že barvy míchám. Jde i o roční období, že áno. To vám píšu jen pro info, jak se věci mají s těma barvama😜

Ano, taky mně přijde do šeda, na zimu mně to nevadí, ale v létě bych ji určitě nenosila. A neukazovala vám i č. 25? Právě uvažuju, že bych potřebovala něco mezi 23 a 27. 🤔

Sarah01
Sarah01 12.02.2025, 13:16:03 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Pro mě je ta kosmetika španělská vesnice, ale krásně se to poslouchá a i na to kouká, když to někdo umí používat 🙂 

Jsem hodně světlý typ, takže bez líčení prostě nevylezu. Zkusila jsem to jednou, myslela jsem si, že už tak pozdě večer nikoho nepotkám, a pak se ve firmě říkalo, že jsem nějak hodně moc nemocná. 😄

Coudas
Coudas 12.02.2025, 14:02:42 xxx.xxx.120.100

Tak… přihláska na střední podána osobně… protože ono je divný se hlásit z gymnázia. A online program má jen základní školy. K tomu mi paní řekla, že se omlouvá, že nereagovala na můj mail, protože zaznamenala přihlášku s našim příjmením, tak to brala za vyřízené, jenže ona se opičí sestřenice… Hlavně, že to je vyřízené.

Lesnížinko omlouvám se, já si to se zvukem nepouštěla, mohla jsem se zeptat, jestli to mám dát bez zvuku🫣 Pardon.

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 14:47:04 xxx.xxx.88.159

Coudas v poho, o nic nejde, ty svůj hlas znáš, já jsem ho slyšela naposled někdy před 30lety😜 tak jsem překvapená😏

Daja
Daja 12.02.2025, 16:05:46 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.02.2025, 05:56:04

Děkuji už uložené.

Coudas
Coudas 12.02.2025, 16:15:54 xxx.xxx.120.100

Možná byvh se měla líčit začít, trwba by to eliminivalo dnesní zděšení důchodkyně, že z wc pro zeny vychazí chlap…🫣

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 16:35:22 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 12.02.2025, 16:15:54

Ty jsi blbá😊 Tak já se maluju snad od 14, první kvůli silnému akné, abych to zapatlala, následovaly jaterní skvrny, takže pak zase kvůli nim. No a jako stará už si flekatá tak nějak normálně a svrasklá, takže ne, nemusí a ani není žádoucí hutný makeup, stačí tónovací BB krém. A když si natřeš makeup, musíš domalovat ten prakticky ,,vymazaný"obličej. Mám světlé řasy, takže když nepoužiju řasenku, tak nemám oči🙄 Rty…jako děcko a puberťák jsem měla neustále opary(mamka má doteď) a ty rty zůstanou pak poškozené, jako by zajizvené, žádný okraj. Rtěnku nepoužívám víceméně nikdy, jen lesky. A ten ťuknu i na líce a je hotovo😉 Bez toho nevyjdu z baráku, vlastně i když bych nešla nikam, jak ráno vstanu, zacvičím, vyčistím si zuby, tak nahodím makeup. Už je to rutina, kterou když vynechám(třeba při covidu) tak jsem vykolejená😎

Coudas
Coudas 12.02.2025, 18:39:20 xxx:xxx.9a84:e73f

Tak důchodkyně se vyleká a já jsem blbá 🙂  Ty opary to je děs, to je asi dědičný. Mamka trpěla velmi hodně, já bych řekla že až tolik ne, většinou ze stresu a nebo při nachlazení, ale to jen občas. Dítě už taky pár mělo. Kdysi mi kamarád veterinář říkal, že to mám vypálit rozžhaveným nožem, že pak už se nebudou opakovat. Cháááá. Nějak mu to nevyšlo. Nebo spíš na mě to nějak nezabralo… A myslím, že na to mamce dával B12. Líčení mě neoslovilo. Nalíčená jsem v životě byla asi 4x, ale o tom jsem už psala 🙂

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 20:23:09 xxx.xxx.88.159

Neoslovilo protože, jsi nebyla ve 14 jak ropucha a nemusela jsi maskovat😛 No dědičné…jak se to vezme, asi ta indispozice ano, když někdo ho nemá nikdy a pochybuju, že se nesetkal s tím virem. Nám ho každopádně mamka předala už jako miminům. Mě i bráchovi. Já si pak začala kupovat zovirax a takřka mi vymizely, v dospělosti už jsem měla jen párkrát. Bohužel, co umřel Worka asi 4x krát už🙄 a to jsem měla snad 10letou pauzu. Mamka, když se jednou vrátili z dovolené v Rumunsku(ještě za totáče) měla 9 oparů! Nemohla vůbec mluvit, rty jeden obří strup, co jí jen tekla krev, jak se to trhalo. Musela k doktorovi, tehdy chodila na ty B12, ale stejně to jako prevence nezabralo, další koupání a další opary👎

Daja
Daja 13.02.2025, 04:25:26 xxx:xxx.7408:cf32
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 12.02.2025, 18:39:20

Na opary je nejlepší Zovirax, manžel hooodně na to trpěl až tak, že se mu dělali na rohovce v očích a museli mu je škrábat. Když jednou mu lékař předepsal tenhle lék tak od té doby je klid uffff…..snad se mu už nikdy nevráti. 

Zkuste zaútočit na lékaře ať Vám předepíše a uvidíte, bude po problému, ani ho nemusíte dobrat, nechat a když tak zase vzít.

Coudas
Coudas 13.02.2025, 06:31:33 xxx.xxx.120.100
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.02.2025, 04:25:26

Slyšela jsem o tom. Zeptám se dětské, co na to řekne. Ke svému doktorovi se teď nějakou dobu nechystám. Na přijímacím řízení do mě chtěl začít rvát prásky na to to a to a žr misto hovězího a vepřového, co mám domácí, mám prá žrát kuřecí. To ať jde někam…

Buggyra
Buggyra 13.02.2025, 06:47:52 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 12.02.2025, 13:16:03

Netuším, jaký jsem typ 😂 Nikdo to se mnou neprobíral.

Sarah01
Sarah01 13.02.2025, 07:15:10 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Netuším, jaký jsem typ 😂 Nikdo to se mnou neprobíral.

To poznáte sama v zrcadle. 😉

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 07:37:46 xxx.xxx.88.159
Sarah01:

To poznáte sama v zrcadle. 😉

Ty jo, já to taky nevím😏 Světlejší vlasy, modré oči a pleť, co se rychle a dobře opaluje. Tak co jsem? 😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.