Aktuálně: 2 506 inzerátů235 513 diskuzních příspěvků18 634 uživatelů

Třetí víčko

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 12:58:14 xxx.xxx.198.226

Jo jako že to “starání o sebe” každý vnímá jinak? To může být. Že někdo jako to starání vnímá nahodit ráno obličej a někdo jako starání vnímá, že si prohrábne vlasy rukou 🙂

Coudas
Coudas 14.02.2025, 13:29:54 xxx.xxx.120.100

Povedzte mi Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom “cuchta”? 🙂 

Bobca
Bobca 14.02.2025, 13:42:57 xxx.xxx.20.192

škoda,že sem nejdou dávat staré fotky..Já měla od 12 celý ksicht,ale hlavně čelo jak struhadlo..o zádech nemluvím..ani zkrz to neumím plavat..ještě na učňáku,že mě naučí,když jsme sem tam chodili na bazén..Jak viděli moje záda,každý se mě stranil..Mně se pleť vyčistila po děckách…říkali mi,jak začnou měsíčky-prd…jak začneš sexovat..to nehrozilo..panna do 20…,tak jak mě chlap převrátil a byla jsem těhotná,tak pak po děckách se mi záda vyčistily…Právě-starý chlap neřešil poďobaná záda..ten viděl dlouhé vlasy,mladé maso.. a tele v posteli...Taky jsem se kdysi podceňovala,se mnou mohli orat,vláčet…až do těch skoro 50..ale nebudu se opakovat..A teď..nepřipadnu si bůhvíjak hezká,ale škaredá taky né..jsem jaká jsem..stačí mi,když mi někdo řekne,že by mi tolik nehádal,i když jsem tlustá.No,zezadu né..tam je to “lyceum” a zepředu “muzeum”🤭Prostě ta prsiska mi brání,abych viděla tu vanu pod nima..a v koupelně se už do zrcadla radš i zboku nedívám--🤗

Raduš,už se nebudu fakt vyjadřovat ke tvé pneumatice🤐😇Vidím to tady u sousedky,jak pořád že musí zhodit..nejí,jen kouří,má 3 děcka kolem 20-27 let,jí je 46..na břichu má malinkou jitrničku-jen kůži,kterou ani není vidět..a je pořád tlustá..Mě by čerti brali😠

Bobca
Bobca 14.02.2025, 13:46:21 xxx.xxx.20.192

Jó chtěla jsem jen nahlásit,že pojedu do FM..možná mě chytne rapl ještě dnes-svítí sluníčko,nebo zítra dopoledne..Nevím,jak bude..aby nechumelilo..U nás  se s níh drží….

Bobca
Bobca 14.02.2025, 13:58:37 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Povedzte mi Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom “cuchta”? 🙂 

"za jedno nevím,co to je,a za druhé mě to uráží"🙂🙂🙂samože vím,ale myslím,že ve svém okolí žádnou nemám..snad bezdomovkyně,které až tak za to nemohou,páč se nemají kde upravit..Nebo ženská ve vytahaném triku a v teplákách s kolenama metr vepředu…to možná by byla cuchta..Takhle jsem nikdy doma nechodila,já vždycky v riflích,nebo legínách pak už..a vedla jsem k tomu i holky..žádné vyglajdané tepláky a děravé triko!!

Ano stačí mi se ráno umýt,vyčistit si zuby,prohrábnout vlasy,pokud jdu náhodou ven,nasadím si obočí/teda namaluju) Každá žena je hezká,když se upraví..to jsem někde slyšela nebo četla a je to pravda👌..Já,když budu celý den sedět v pyžamu u počálu,tak to asi nebude taková sláva…(a že to někdy tak dělám-sem tam)🤫

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:01:16 xxx.xxx.198.226

Bobčo, Norové říkají, že by u vás sněžit nemělo, zítra prý tři milimetry, tak to jde 🙂 Má jen zamrznout a sluníčko se asi schová.

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:03:09 xxx.xxx.198.226

Nebo ženská ve vytahaném triku a v teplákách s kolenama metr vepředu…

Tak to já teda občas v tom případě jako cuchta chodím. Do toho jedna bota děravá, ve vlasech nějaké to seno a třeba i mázlá bahnem (či něčím horším….) 🤣 Ale jasné, nechodím tak “mezi lidi”, i když v obchodech už si tady na mě asi zvykli, že chodím v koňských smradlavých a špinavých hadrech.

Bobca
Bobca 14.02.2025, 14:07:21 xxx.xxx.20.192

tak to se máš čím chlubit🤭ale kdoby se převlíkal,jestli tě tam už znají..já v Olmiku jednou malovala a došla mi barva..sedla jsem do auta tak,jak jsem byla a jela do Baumaxu…i s pantoflema od barvy..

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:09:05 xxx.xxx.198.226

Bobi, mohu jen zkontrolovat výhled počasí od teď do pryč 🙂

Ale jsou tam nějaké kamery, dálnice je bez sněhu, píšou akorát mokrá po chemickém ošetření 🙂 Ale už tam nesvítí ☀️

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 14.02.2025, 14:12:14 xxx.xxx.20.192

já se tam chystám už 14 dní..V pondělí hlásili sněžení od Německa..Tak jsem už 4x přehazoval termín..Zdenka ví,že já nerada,když ledovka,sněžení a tak..Ale budu si kupovat 10 denní dálniční,tak dálnice doufám budou dopol dobré..vyjedu asi v 10..lepší by bylo i dnes…ale ještě má nějakou práci…ale ta není zajíc-neuteče..tak uvidím🙂🙂

Bobca
Bobca 14.02.2025, 14:15:00 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Tak já to děravé triko teda vyhodím, nooooo…. 😏

no bylo by záhodno,ale nemůžu ti do toho kecat🙂..jsou sekáče né???jenom kdyby se chtělo do nich jet,že??

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:19:18 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.02.2025, 14:15:00

Bobčo, nepotřebuji sekáč, já dostávám do roka 10-20 triček od různých známých a kamarádek, co z toho vytloustly a nebo vyhubly a nebo se jim to už nelíbí 😀  zadarmo! Já mám jen prostě z toho vyhazování věcí takový blbý pocit.

Loni jsem vyhodila a málem ořvala boty na koně, co jsem měla asi pět let, z toho tři roky měly prasklou podrážku, nekecám. Jsem ji různě lepila, sešívala, drátovala, stloukala hřebíkama, nekecám, protože to byly bezvadné fajnové termoboty, teda tu poslední zimu už šly nosit jen v mrazech, jak bylo trochu vlhko, tak jsem měla čvachtu v botě, protože už tam v prostřed plosky kus té podrážky regulérně chyběl… no a pak jsem šla a koupila jiné za pětistovku na bazoši, viď - úplně stejné 😂 Hrozný se mnou…

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:22:07 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.02.2025, 14:16:07

myslím, že je to dobře, část té dálnice od Olomouce k Hranicím je D35 a od Hranic směr Frýdek (Těšín) je to D48 ? 🙂

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:26:06 xxx.xxx.198.226

Jo, to oni tam píšou u těch kamer, jako kterým směrem ta kamera čumí 🙂

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 14:28:44 xxx.xxx.198.226

Je to na webové stránce dopravniinfo.cz - tam když se zorientuješ a zobrazíš si na mapě kamery, tak se můžeš podívat na té které dálnici nebo cestě, pokud na ní ty kamery jsou, jak to tam aktuálně vypadá 🙂

Bobca
Bobca 14.02.2025, 14:30:41 xxx.xxx.20.192

a já dávám taky oblečení kolovat-dala jsem pryč malé-a zhubla jsem..teď mám schované takové trošičku menší,kdyby náhodou……akorát že na mě nemá nikdo tak velké....ale mám spoustu z Bonprixu..bavlněných pruhovaných-kvalitních…Nechodím nikde ,tak si můžu dovolit..jsem jednou odklikla objednávku 2x,ale neřešila jsem to,,takže jich má asi 9 ve 3 barvách..krátký a dlouhý rukáv..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.