Je to na webové stránce dopravniinfo.cz - tam když se zorientuješ a zobrazíš si na mapě kamery, tak se můžeš podívat na té které dálnici nebo cestě, pokud na ní ty kamery jsou, jak to tam aktuálně vypadá 🙂
Já jsem nakonec nejela. Ráno -4, 15 cm sněhu a dále sněžilo. Doby, kdy jsem “neměla strach”, protože jsem akorát naložila do auta psa a nic jinýho jsem neměla, jsou dávno pryč. Teď tech 400 km je i za normálního počasí pro mě tragedie, a to jsem jezdila hodně ráda. Ale to bejval třeba v neděli odpoledne na cestách klídek pohoda jazz. Užiju si snížek doma 🙂
Já si právě neumím představit, co to tedy znamená, že když se o sebe nestarám, že vypadám jak cuchta. A to já se o sebe nestarám. Ráno pomočím a pročísnu háro, kolikrát mi musí manžel říkat, ať si jdu umejt ksicht, než někam jedem, protože zvenku jsem třeba od bahna či jiných materiálů, jak mě opusinkujou koníšsi, a já na sebe nekoukám. Roztrhaný věci jsou přece moderní 🙂 Čím víc rozervaný rifle tím lépe. Dříve jsme taky měli občas tu “rýhu” na riflích, dneska jim chybí půlka nohavice a je to top 🙂 Já mám momentálně díru na ponožkách a kouká mi prstíček. Roztrhané věci mi nevaděj, aspoň je můžu vyhodit, v kontejnerech chtějí oblečení použitelné. A já dělám všemu zátěžový test nejvyššího stupně. Canis boty u mě tak max 2 měsíce, ale Pštros se drží, 3 roky. No ale jak ty boty vypadaj…. Ale naštěstí si můžu koupit co chci, tak už investuji do kvality. Akorát že to pak zas vyvstává problém, že mám jeden "aňcug" na několik let, takže chodím v jednom a tom samým třeba 3,4 roky. Vycházkový no to už vůbec. To jdu na úřad, do obchoďáku, nebo do města, a to tak dvakrát do týdne a to ještě kdo ví jestli.
Psycholožka… rádoby… ta mi radila, ať se líčím, aspoň trochu, jakže … ani nevím proč… jsem jí řekla, že krávy a koně to jistě ocení, a manželovi se líbím takhle… tak prej si najděte nějakýho "kamaráda", který vám bude říkat, jak jste krásná… hm… jsem manželovi nedávno říkala, že je určitě rád, jak jsem šetřivá manželka, že si ani makeup nekupuju, ke kadeřnici, na nehty nechodím… za ušetřené peníze stavím haly 🤣
tak prej si najděte nějakýho "kamaráda", který vám bude říkat, jak jste krásná
Mám kamaráda gaye…ten si všimne na první dobrou, když už si něco napatlám na ksicht…to vždycky s úsměvem řekne “No Andu, ty jsi nakreslená…”
Já bych se i líčila…takový to “nahatý” líčení…nějakej bb krem, řasenka, nenápadný stíny, rtěnka, za chvilku je to hotový a můžeme vyrazit do světa…ale…to bych musela být zvyklá, že jsem nakreslená a nesměla bych si furt hrabat na ksicht a promnout co chvíli oko…to tak nějak to nakreslení moc nevydrží. A pak teda můj nej problém s líčením je večerní odličování….
Zase je pravda, že když vystoupím ze své komfortní zóny…tedy vezmu si něco hodobóžovýho (tím myslím NE maskáče), něco provedu se svými dlouhými vlasy (tedy ne drdol), a na ksicht si namaluju nějakej ucházející obličej, tak si toho všimnou všicí na první pohled….zatímco moje kamarádka, která chodí pořád nalíčená, načesaná a i domácí oblečení vypadá, tak jako moje hodobóžový, tak když vyleze nenalíčená a nenačesaná, tak se jí každý ptá, jestli není nemocná, že vypadá hrozně….
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2025, 14:03:09
, i když v obchodech už si tady na mě asi zvykli, že chodím v koňských smradlavých a špinavých hadrech.
Taky jsme tak s kamarádkou chodily, když neměla koně ve svém a obě jsme k němu dojížděly v koňských věcech, protože nebylo kde se převlíkat. Na parkovišti se boty “odupaly” z toho nejhoršího a šlo se nakupovat.
Jsme vesnice, takže do obchodu, do pekárny, masny…klidně vletím, jak já říkám v ,,psím oblečení", i když psy už dávno nemám, ale tak ho nevyhodím, že?😉 Není roztrhané, ale taky není hodobožové, když použiju Sardullah termín😉 Už jsem párkrát vletěla i v tom, v čem ráno chodím obchůzku, tedy vyloženě sportovním, když se mi nechtělo převlékat a potřebovala jsem hned.
Bobi, kdybych přibrala na metrák, tak ty prostě neuvěříš, že jo? 😉 Prostě jsem přibrala, od léta tak 6kg(odhad, nevážím se) Ještě nikdy v životě se mi nestalo, že bych nedopnula kalhoty🙄 To byla teda pořádná rána mezi oči😛 No dneska Valentýn😉 takže Tom přivezl větrníčky😎 Nijak to zvlášť neslavíme, ale samozřejmě toho využil k mlsání😉 Takže dneska dieta padá😏 ale budu muset zase do sklepa veslovat🙄
Thelmu a Luisu(slepice, říkal jim tak Tom) jsem se snažila navést k díře pod plotem, ale tyhle slepice si nějak neumí dřepnout a podlézt😏 takže jsem jim nakonec musela otevřít bránu a vycupitat je ven. Nerada, protože jsem doufala, že to pochopí a budou chodit častěj😉 Jen nevím, jestli měly někde venku i kolegyně, žádnou jsem tam neviděla nikde. Možná někde u sousedů z druhé strany. Mluvila jsem s naší sousedkou, jestli je odvedle nehledali a říkala, že to těžko, že ty jsou víc u nich, než doma. A než jsem je našla(myslela jsem, že budou vzadu na poli, našla jsem je nakonec úplně vepředu) objevila jsem u plotu nasnášených 5 krásných zmrzlých vajíček!👍 Vajíčka jsem vyfotila, blejsknout pipiny mě samozřejmě vůbec nenapadlo🙄
Hlásím -6st, padají vločky jedna za minutu😉 Viktěna zase včera pojal nápad, že bude spát venku, snad teda v garáži, protože jsem byla včera v domku a tam jsou 4 nad nulou(teda byly odpoledne) Zatím se ještě nepřišoural.
Tak ještě upravuju, Tom kouknul zpětně, bylo -9 v noci. Už svítí slunko, je -0.5. Šlo se děsně, cesta rozmrzla, nasněžila a zamrzla, takže jsem šla celou dobu po trávě vedle. Koukla jsem jen tak pro zajímavost na předpověď na příští týden, protože ještě ve středu tam byly celodenní mrazy a prd, dneškem končí, má být teď tři dny nula a pak už denní plusové🙄 Jsem doufala, že na ploty ještě nebudu muset a v klidu si přepikýruju rajčata, do větších přesadím papriky…Tak ne, budu muset zase kvaltovat🙄 Viktín přišel za chvilku, napapal se a chrní. Mluvila jsem se sousedem ob jedno, jestli nehledali slepice a prý hledali, ale pak je viděli kolem plotu u nás. Omlouval se, tak jsem mu říkala, ať se neomlouvá a pošle zbytek😉
Coudas, jakové kárované podkolenky, to fasujete či co? Nebo je to nějaká speciální stájová móda?
V 16 ty jo…no tak to se to komusi kecá, že se nemusí líčit, když je takhle přirozeně půvabný😏 Já ani nevím, jestli někde fotku z 16 mám, asi jo, ale fotku, musela bych ji najít, nafotit a poslat sem. Jestli si vzpomenu, pohledám😉 Jenže to akné na fotkách myslím není vidět, protože za a) prostě není a za b) jsem byla vždycky zapatlaná😉
Tak jo, ofotila jsem alespoň fotky, co má tom vystavené v pracovně. První je z nějaké svatby, druhá na návštěvě u tety. Na obou mi bylo nějak kolem 18 asi(jsem líná pátrat, kdy to bylo😉) Bobi, ty sem ještě dávat můžu, tam jsem byla mladá👍
Namalovaná, nenamalovaná, prostě mě ten “zjev” překvapil, krása.
Podkolenky něco v tomhle smyslu 😁 ale treba už to móda není, všimla jsem si toho jestě v “aktivní” kariéře, že to najednou začaly nosit všechny rajťačky 🤭 chlapů na koni neznám škoro žádnýho, a když tak to jsou kovbojové.