Aktuálně: 2 678 inzerátů230 609 diskuzních příspěvků18 561 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 13.02.2025, 21:29:32 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Sarah jsem úplně stejný typ…světlý typ..takže světloučký řasy,obočí,chloupky…a když se nenamaluju?Vypadám taky jak nemocná😂Jakože já teda obočí si nechám barvit hennou,abych vůbec nějaký měla..a z malování používám jen řasenku..jinak si na obličej nic nepatlám..jakože makeup,stíny,rtěnku či něco podobného..to není nic pro mě..ale když si ty řady nenamaluju,tak jsem fakt jak smrtka😂

Taky u vás napadl sníh?Včera jsem měla v práci pohovory(byl to mazec,dorazilo 67 lidí🙃) no a z hrůzou jsem pozorovala,jak začalo sněžit..a víc a víc..a když jsem pak kolem 17:30 h jela domů,tak mazec..silnice zasypaný,klouzalo to..silničáři samozřejmě nikde..no ani jsem se nešla převlíct a jen nasadila holiny a rovnou metelila za zvířátkama..holky jako trubky stáli prostě venku celý zasněžený,místo aby byly schovaný..takže vypadali jak sněhuláci…pustila jsem je domů na večeři,opucovala je,vysušila slámou..a co myslíte?Stejně šli ven😂Tak jsem se na ně vyprdla😂Však ví nejlíp,co dělají…odhrabávala jsem aspoň cestičku od branky k přístřeškům a slepičkám jsem odhrabávala výběh..a největší radost měl Bertík..jak jsem vždycky odhodila sníh lopatou a vyhodila to do vzduchu,hned po tom skákal a lovil to a byl jak puberťák praštěný😀 

A jinak dnešní ráno bylo vtipné..nějak jsem prostě nic nestíhqlala teď…no a ráno,že kouknu do ledničky,co si vezmu ke svačině do práce..a tam jen jeden jogurt a vajíčko😂No takže po práci jsem jela rovnou do obchodu a pro změnu toho nakoupila tolik,že nevím,kdy to všechno sním,ale hned je ten život lepší s plnou ledničkou😂

Sarah01
Sarah01 13.02.2025, 22:05:35 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 13.02.2025, 21:29:32

Já to taky s tím líčením nepřeháním, hlavně oči, to je jasný, ale rtěnka ne, jenom nějaký balzám nebo jelení lůj. Ale BB krém používám, na ten jsem už zvyklá. Henna je super, ale já jsem ji zatím nevyzkoušela, i když od kamarádky mám ty nejlepší reference. Jinak nehty mám vždycky nakrátko ostříhané, dlouhé mně vždycky vadily, jak doma, tak v práci.

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 22:32:14 xxx.xxx.88.159

Nehty mám…na krátko ulámané🙄 Moje nechty jsou jak z papíru, stačí si zapínat neposlušný knoflík a půl nehtu je pryč. Proto, když jsem teď měla v Praze hodně času přemýšlela jsem nad tím, jak kdysi Niki psala, že byla na nějaké regeneraci nehtů…že bych na to zašla. Vlezla jsem do nehtového studia, tam jak jinak nějaká Vietnamka a: ,,deláme jen akryl, to musí opravit, to ukousané". Nemám je ukousané a nechci akryl, to pak sama sundám? ,,Ne, ne, to musí tady sundat zase". No tak to nic🙄

Bobca
Bobca 14.02.2025, 06:04:35 xxx.xxx.20.192

Tyjo..tady je živo🥰..já z malování jedině musím obočí tužkou,když jdu ven..To teda nemám už viditelné…(4 roky se chystám tady na kosmetiku..už vím,kde je-není to daleko🤭)..takže dávám k dobru,když na mě někdo čeká “počkej chvilku,vemu si podprdu a obočí”…doma si dávám pohodlí🤗

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 06:38:03 xxx.xxx.198.226

a zkoušet barvy, která k vám jde ( teplé, studené, zlato, stříbro…sama poznáte )
nepoznám 🙂

jak říká mamka: bože běž se namalovat, jsi jak vyblité lečo
Na to bych jí něco řekla… Jak tak pozoruji vás a Bobču, můžu být vděčná, že máti na mě neměla žádné hemzy ohledně vzhledu a schopností. Koukám to může být slušný zásek do hlavy… 😔

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 06:46:22 xxx.xxx.198.226

No já jsem teď nakoupila za trojku krmení pro koně, takže sobě jsem za tisícovku včera dokoupila toaleťák, mlíko, stelivo pro kocoura a kuře v akci na víkend. Co budu žrát po víkendu, nad tím moc nepřemýšlím, ale to už budou trvalé příkazy z účtu a budu vědět, co mi zbylo. No, na návštěvu nějakého trenéra nezbude. Z jednoho auta teče benzin, snad konečně ta biosložka prožrala těsnění nebo hadičku, jak tím strašili, tak jsem zvědavá, až to uvidí servisák, jak náročná bude oprava. Termín k přistavení auta mám za 10 dní, takže do té doby musím sedět na nějakých prachách, nedá se nic dělat… Ještě že u koní mám dost mrkve 😀 A brambory teď žeru s vajíčkama pořád dokola, když to mám zadáčo doma… No tak vlastně vím, co budu jíst po víkendu - taky mám doma jídla, že nevím, co s tím. Ale zase musím říct, že za poslední měsíc mi slepice vydělaly skoro tisíc korun zpátky na prodeji vajec 🙂 

Coudas
Coudas 14.02.2025, 07:08:54 xxx.xxx.120.100

Za mamku to vzala babička, taťkova matka. Měla dva kluky, vnoučata jsme taky byli dlouho dva kluci a já, tak asi měla potřebu řešit holku. Nebo měla pocit, že tedy musím být holšiška, stejně jako jedna bývalá budoucí tchyně. Nemaluješ se, kafe nepiješ, nekouříš, sukni nenosíš, co to jsi za člověka, jsi zdivočelá jak ta Zdivočelá země (tenkrát ten seriál běžel v televizi premiérově, mě bylo kolem 16), a ta “tchyně” měla úplně největší problém s tím (a s tím má problém i tchyně opravdová), že jsem samostatná jednotka a umím se o sebe postarat. Asi proto, že synáček je neschopnej a bez vlastního názoru. Ten taky nutně potřeboval abych byla namalovaná a hlavně! měla dlouhý vlasy. Že má někdo takovou potřebu ostatním kecat do nepodstatných věcí…

Coudas
Coudas 14.02.2025, 07:11:40 xxx.xxx.120.100

Krásně napadlo, na to jsem se celpu zimu těšila a prosila… Jen jsem vhtěla na skautský sraz, tak mám smůlu 😔 Ale já to věděla a určitě jsem si to přivolala.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 14.02.2025, 07:22:41 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

a zkoušet barvy, která k vám jde ( teplé, studené, zlato, stříbro…sama poznáte )
nepoznám 🙂

jak říká mamka: bože běž se namalovat, jsi jak vyblité lečo
Na to bych jí něco řekla… Jak tak pozoruji vás a Bobču, můžu být vděčná, že máti na mě neměla žádné hemzy ohledně vzhledu a schopností. Koukám to může být slušný zásek do hlavy… 😔

U nás to bývalo naopak, ségra měla věčně ta “malovátka" zabavená. Já se začala líčit až o hodně později, nejdřív jen na zábavy a disko, když jsem byla na gymplu, do školy ne. Až když jsem začala chodit do práce, tak to už jsem se líčila běžně, ale třeba make-up nebo BB krém jsem nepoužívala, to až nedávno, možná 10 let zpátky. Mamka se nelíčila nikdy, takže vždycky spíš říkala, ať to nepřeháním, ať nejsem zmalovaná jak šlapka. 😄

kometa
kometa 14.02.2025, 08:38:14 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 13.02.2025, 22:32:14

regeneraci nehtů

Je to stejné jako s regenerací vlasů. Musí to jít zevnitř. Vitamíny, minerální látky. A hlavně genetika. Někdo může mít i pěticentimetrové drápy. Já jsem na tom stejně jako vy. Nehty křehké (a vlasy jemné).

Kilian
Kilian 14.02.2025, 09:16:23 xxx:xxx.fbb0:1d6d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2025, 06:38:03

…myslím že Žinka se svým sebevědomím, šikovnosti a tím, že dělala modelku opět přehání….ono fakt záleží jak se to řekne a kdo to řekne i kdyz ta slova nemusi být příjemna významově….já celý život poslouchám od mamči, ať se sebou něco dělam co se týká malování, upravenosti a oblékání, ale vím,že mamča mně miluje, mysli to dobře a v ledačems má pravdu….ale pouštím to jedním uchem tam a druhým ven a chodím jak je mi přijemno a vyhovuje mi….

Bobca
Bobca 14.02.2025, 09:50:42 xxx.xxx.20.192

ano,žínka je hezká,pěstěná,štíhlá…ale já už se do ní přestala navážet..Pořád se ve všem podceňuje,ale to má fakt asi od své mámy.…já ty fotky najdu a dám je sem asi..nechci ale za jejími zády…

Coudas
Coudas 14.02.2025, 10:12:05 xxx:xxx.39f:27e3

Třeba jo, a třeba to má od někoho jiného. Já nemám sebevědomí žádné, když řekne někdo něco hezkého, oponuji a nevěřím. Zkušenosti hovoří jinak. Na internetu teď letí mnoho “psychologických komentářů”, tak podle nich mám těžké trauma. Akorát ze z čeho a proč a jak si musím zaplatit, či se přihlásit na webinář, abych se dozvěděla 😁. Řešila jsem hodně, daleko více než teď, kdysi. Došla jsem k tomu, že to důležité, co potřebuji mám, když někoho nebavím, ať si mě nevšímá, a že nikoho nezajímám… co už, jsou holt lepší 😁 Konec psychookénka 🤫 Tchyně se mě i v 45 snaží vychovávat, třeba že je moc zima na kraťasy, že nemám chodit bosky, že mám mít čepici, že nemůžu toto nebo naopak že bych měla tamto. Už kdysi jsem jí řekla, že mě nedokázala presvědčit ani moje mamka, tak ona těžko…

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 11:07:58 xxx.xxx.88.159

Nevím, jak bych se mohla mít ráda: celé mládí, kdybych i mohla být hezká, jsem bojovala s hnusným akné. Když už mi jakž takž ustupovalo(někdy ve 35) naskákaly mi hrozné jaterní skvrny. Vypadala jsem jak s knírem, kolem pusy fleky, na lících fleky, čelo celé, tam mám ještě trochu i teď. Když už mizí fleky, naskočí vrásky, protože na ksichtě nemám žádný tuk. Uloží se mi na břichu, ale na hubu ani omylem. Neřekla bych, že mám trauma a psychokecy nesnáším. Jsem k nim stejně skeptická, jako k doktorům. Teďka, co se pořád řeší, jak mají děcka trauma a sebepoškozují se atd…bože ale z čeho? Mají na co si vzpomenou, hlady nemřou, trauma mají tak akorát z rozcapenosti a vymýšlí koko.iny. Z kůže bych vyletěla, když to čtu😠 Mamka se maluje celý život a vedla k tomu vždycky i mě. Ženská nemá vypadat jak cuchta, má se o sebe starat. Jak píše Evka, mamka má pravdu prostě😉 Jsem už dost stará na to, abych to věděla, že áno. Jen to neumí podat tak jako mile, což u nás neumí nikdo. Neuměla to babča, neumí to ona a neumím to ani já. Nepářem se s tím prostě😉 

Bobi štíhlááá?!? Bys asi padla do mdlob, kdyby jsi mě viděla před měsícem🙄 nakynula jsem jak ta tvoje vánočka. Asi to bude ten přechod, no👎 Všechno blbě. Ale už jsem se zase obula do redukce jídla a cvičení, něco už šlo dolů, snad ze mě do léta bude zase normální člověk. Co jsem nedopnula žádné gatě, snažím se, snažím se fakt moc. Tohle by fakt nešlo, všude pneu, jak michelin jsem vypadala(teda ještě vypadám😏) Musím říct, že pro člověka, který neměl s váhou do nějakých 50let žádné problémy, je to trochu šok. Nejsem schopná se přeladit na jiný režim, že teď už nemůžu žrát na co přijdu a musím ,,dřít" v posilovně. Bude mi to asi ještě nějakou dobu trvat😏

Niki, jak jsi psala, že u vás nasněžilo, jsem se jen trpce usmála, že u nás teda určitě…a šílené sucho je😢 A o půlnoci chumelenice a ráno všechno zasněžené👍 Pravda, jsou to tak 2cm max, ale krásné to bylo. Trošku pofukuje, ze stromů už to sfoukává. Bude malinko vláhy i. 

Dokoukám slalom a musím jít vyhnat slepice. Navečer jsem je už nenašla, myslela jsem, že fakt chodí dírou sem a tam a…houby, ráno tu byly zas, jsem si takřka jistá, že tu fakt nocujou. Jenže…ráno kolem baráku a po trávníku vepředu, kolem živého plotu stopy od lišky! Tím, že je sníh, jsem si jistá. Ovšem divné je, že slepice žijou a miska pro Macka je plná! Vůbec to nechápu😲

eva (neregistrovaný) 14.02.2025, 11:38:16 xxx.xxx.163.53

A bude hůůůře🙂)))))))….možná by to chtělo trochu méně se řešit🙂….

Mamka mi toho taky řekla spoustu, já svým dětem taky, ale NIC nebylo myšleno ve zlém….prostě takové nevyžádané rady….🙂

Coudas
Coudas 14.02.2025, 11:59:16 xxx.xxx.120.100

Myslím si, že děcka to maj dost těžký, kvůli internetu, a pokud nemají rozumný normální rodiče, který jsou ochotný se jim věnovat a ne jen jilim nacpat do ruky mobil a dalši techniku, protože to děti přece chtějí, tak to mají jestě horší, protože ani nic jiného než “věci z internetu” neznají. Ve škole to nejsou schopný ukočírovat, a tam je hotovo, a je to začarovaný kruh, ze kterého dokud někdo nevystoupí jako první, a děti to nebudou, ty na to “nemaj rozum”, tak to nikdy neskončí a bude jen hůře. Ale prej máme koukat na svět optimisticky. No… nějak minto nejde no…

Buggyra
Buggyra 14.02.2025, 11:59:42 xxx.xxx.198.226

“Ženská nemá vypadat jak cuchta, má se o sebe starat.”
Proč se objevuje názor, že když se o sebe ženská nestará, tak vypadá nějak špatně? To je přece nesmysl, a to přesně myslím tím, že zasáhlo “do hlavy”. Není to tak, jednoduše to neplatí všeobecně. A dokonce neplatí ani, že když se o sebe ženská stará, tak vypadá dobře. Bohužel jsou případy, kdy se o sebe dámy starají jak nejlépe to jde, a vypadají vyžile, opotřebovaně, případně se o sebe starají špatným způsobem, a pak to pochopitelně nese i špatné výsledky.

kometa
kometa 14.02.2025, 12:42:15 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2025, 11:59:42

že když se o sebe ženská nestará, tak vypadá nějak špatně?

Tak on to asi každý vnímá jinak. Pro některého (nebo spíš) některou nepřipadá v úvahu, že by vyrazila ven nenalíčená, i když jde jenom s odpadky. Jiné stačí, když je umytá a má vyčištěné zuby. A je jakž takž učesaná.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.