Vepřové nudličky s rýží, ještě domací… jak to nazvat.. zelí, paprika, cibule, mrkev dohromady zavařenina… poslední sklenice 😁. Pokud nedělám víc hovězího burtguláše, tak vařím každej den. Aspoň něco dělám. Ale vařit neumím. Co není do 30 minut, to jde mimo mě.
Jé holky😄 dneska to vypadá na čínský den…samá rýže😛 Já mám teda rýži fakt ráda👍 a i myslím, že vařím výbornou, dá se jíst i samotná(se musím i pochválit😊)
Na procházky chodím s manželem. Na koni už nejezdím nějaky ten rok. Ale k rozhledně se samozřejmě na koni zajet dá. Mléko neděláme, máme výkrm. Nevím ani o nikom na frýdlantsku, kdo by kravské mléko dělal, kozí dělá kamarádka. V Hrádku sice dojí, ale lidem mléko neprodávají.
No, doufám, že všichni bratři nejsme, tady bych to asi nerozchodila vůbec.
Popravdě já osobně si taky už říkám, že další psy nechci. Sice s nimi žiju celý život, ale asi mě unavily ty odchody poslední dobou. A jestě když pak se jednu dobu tady kradla technika, a.přijeli policajti, že si mame dát pozor, že psy klidně zabijou, tak si od té doby říkám, že by bylo úplně nejlepší nemit vůbec nic. V týhle republice to jde všechno do kopru, lidi se chovaj, jak se chovaj, a na mě asi padnul jakýsi strach. Nebo možná velký pesimismus, nevim, jak to pojmenovat. Budu o dalších psech přemýšlet dlouho, až ti dva odejdou.
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 16.02.2025, 17:14:05
No já Vám to věřím a každý to máme tak trochu jinak, ale já fakt potřebují parťáka čtyřnohého, aby mě doprovázely životem. Já jsem na psech a zvířatech závislačka. A ano odchody u pejsku čím jsem starší tak taky horší snáším.
Teda tady je to samá fotka mladých hezkých bab😂To já takhle asi žádný fotky z mládí nemám..jakože v elektronický podobě…já mám všechno klasika vytištěný fotky..ale já byla jelítko,krátký vlasy,různobarevný a tak😂Já měla experimentální období v mládí😂
Víkend jsem byla v jednom kole..nezastavila jsem se…těšila jsem se na víkend se zvířatkama,ale klasika..když si něci naplánuji,nikdy to neklapne😂Lítala jsem kolem všeho a všude a jen ne u zvířátek..tak snad v týdnu to bude klidnější..no a včera se mi povedl husaraký kousek..slavili jsme mamky narozeniny,tak jsme jí vzali do její nejoblíbenější restaurace a když jsme jeli domů,tak jsme se bavili,smáli..no a já nekoukala na cestu(což bych jako řidička samozřejmě měla😂) a tam bylo zúžení vozovky a já nalítla asi v 60 km rychlosti do obrubníku..nadskočilo celý auto,rána jako prase..no jak to dopadlo se koukněte na fotce…dneska jsem sháněla pneuservis,kde by mé vzali a našla jeden jediný,kde mě vzali..přijel kvůli mě pán..dal mi novou gumu i plech a nebylo to ani drahé…ale teda jsem fakt šikovná…tak jsem se za svojí nešikovnost aspoň odměnila veselýma nehtíkama😂Nehtařka se smála,že ve svým věku chci takovýhle nehty,ale já to vidělw na internetu a nutně jsem to potřebovala mít😂
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 16.02.2025, 20:30:10
U nás byla fakt kosa už dneska, v 6 ráno bylo -14°C. Dala jsem o něco kratší koloběžku a pak krátkej výběh s Efíkem, už jen v -8°C. Efíkovi hezky namrzaly fousky…
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 16.02.2025, 22:42:17
Efíkovi fousky a vám koloběžka a kdo ví co ještě 🙈🤣. Nic ve zlým, obdivuji vaši zarputilost👍👍👍👍👍👍👍. Taky chci být takto důsledná - tu důslednost závidím.