Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.10.2025, 20:47:19
Kometo, nezlobte se na mě,ale svůj názor už jste Coudas napsala ,tak ho nemusíte psát znovu. To už mně také přijde jako zbytečné rýpání nebo zaměrění se jen na ni. Už mně v tom trochu připomínáte Toma.
Bobčo, mám tady po mladým cca 6 ks riflí, některé jsou skoro nové, nechtěla bys je na tašky? Je mně to líto vyhodit jen tak do popelnice. Domluvíme se kdyžtak ve zprávách.
můžem se klidně domluvit,jak zase někdy pojedeš kolem..Mám sice zásobu,zatím nešiju…ale mám i vyhlídnutou chráněnou dílnu,kde šijí krásné věci z riflí,kam pak materiál dám,až nebudu šít🙏..Kámoška-že proč nešiju,když sedět můžu..Jenže-já bych ráda,ale ono sedět za mašinou by šlo,ale to není jenom sedět a šít..nachystat+nastříhat v předklonu a tak..musím holt počkat…Klidně se stav..aspoň si tu zase budu muset uklidit🤭jak sem nikdo nechodí,tak na to prdím🙏😎
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.10.2025, 09:06:17
Vy to vidíte tak,jiní to vidí jinak. Pes na řetězu je něco úplně jiného než tito koně. Volní,spokojení,kteří k ní mají důvěru a to je o co mně běží. Alanovi také říkám, že je tlustý a mohl by zhubnout,ale není to žádný sporťák, tak to zase není tak hrozný. Myslím,že takových zvířat je tady více a také to nekomentujete. Už to dál nemíním rozebírat.Máte názor,já se na to koukám z jiného úhlu a mám jiný.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.10.2025, 20:59:05
Acher, to neřešte. Mám názor, že kdo se chce vystavovat na internetu, musí počítat se vším, i s negací, a když mu to vadí, nemá se vystavovat 🙂. Tak jednoduché to je.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.10.2025, 10:20:46
Sarah jestli to chápu správně, tak stavite skleník? Ať se podaří.
To já měla inspiraci včera ve videu 😊 takovy hezký domeček -sklenik si v novém postavím taky 😱
Nám zahrada strádá, není čas, nebo leje… Dostala.jsem se akorát k vypletí záhonu, letos udělám jestě druhej pokus s česnekem, loni byl asi moc v mokru. A zůstavá mrkev a porek. Ve skleníku jestě fungujou trochu rajčata a zbyla paprika. Zas az na jaře… Zahradnictvi mi opravdu nejde 🙂
Coudas voe, že: zahradnictví mi nejde!😜Já mám papriky ve skleníku po smrti už dávno, rajče tam ještě je, ale jen z důvodu, že jsem líná ho vytrhnout. Takže proti mě, jsi zahradnický mág👍Tvůj skleník…to je naprostá nádhera, to je úplná zimní zahrada ne, že skleník😲👍👍
Sarah skleník zrušila, nadobro, bude tam mít kytky…jsem pochopila já😉
Kometko víme, psala jsem i já. Jsme tlustí všichni: my, dětičky, koně, psi, kočky… Mohly by sme ovlivnit sebe a dětičky, hůř už to zvířectvo. No…neděláme to pořádně ani u sebe. Škoda mluvit🙄Všichni víme, jak moc nám to všem škodí, jenže jsme líní a rádi papáme😏 Zbytečně se o to dohadovat, každý by sme měli především začít u sebe, svých rodin…😎
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.10.2025, 10:58:38
Aha, tak jsem to pochopila špatně 😁 Nevadí, i tak at se záměr podaří👍
Jenže pěstování je parťákova parketa, to on umí. Já dělám je technickou podporu -jakože mu ten skleník postavim atd. Jo, sem tam něco zasadím, zaseju (třeba tu mrkev s porkem) ale nejde mi to jako jemu 🤷
Ono nejde ani tak o tloušťku, jako že prostě mám “špatný” přístup ke “správným” věcem 🙂 A více jde o toho koně o samotě, než že mí koně jsou tlustý. Sice na to nevypadám, ale znám rizika a znám i způsoby, jak se obezitě vyhnout nebo jí upravit. Ale beru to stejně jako u sebe - když už v tom životě nic moc, tak se chci aspoň dobre nažrat 😁
Já mám ještě v zemi mrkve venku a rajčata na jižní straně buňky, tahám z nich červenou i očima 😄 No, ty největší bambule aspoň zoranžověly, na začátku tohoto týdne jsem zkonzumovala poslední domácí rajčecí zásoby, tak to před prvními mrazy musím dotrhat a rostliny vykynožit a hodit do kompostu. Ještě tam nějaké kilo dvě rajčat visí, tak to je slušné, letos jsem měla opravdu fantastickou úrodu, nemohu si stěžovat. Příští rok nakoupím první sazenice, co budou, a udělám jim přes tu stěnu buňky foliovníček, jestli teda nebudu zase lenorus lenorum, jak je mým dobrým zvykem 🙂 To pak budou rajčata i okurky radostně vzkvétat s předstihem. Skleník u mě nehrozí, to leda u chlapa, ale to za nějaké roky. Ten dřevěný s vsazenými skly je nádherný, takový by byl úžasný, inspiruji se asi také i u toho středového “stolu”, to je také šikovné, musím chlapovi přednést, já to nepostavím, ale on ano 😊
Sarah jestli to chápu správně, tak stavite skleník? Ať se podaří.
To já měla inspiraci včera ve videu 😊 takovy hezký domeček -sklenik si v novém postavím taky 😱
Nám zahrada strádá, není čas, nebo leje… Dostala.jsem se akorát k vypletí záhonu, letos udělám jestě druhej pokus s česnekem, loni byl asi moc v mokru. A zůstavá mrkev a porek. Ve skleníku jestě fungujou trochu rajčata a zbyla paprika. Zas az na jaře… Zahradnictvi mi opravdu nejde 🙂
Nene, já ho právě zbourala a zvětšila si tím a zkulturnila zahradu. Vím, že vy spíše budujete, ale stejně…prostě jste mě inspirovala v tom něco s tou zanedbanou zahradou dělat. Hrozně jsem se s tím nadřela, i když to asi nevypadá, ale konečně mám zahradu bez kopřiv a různých plevelů a jde na jeden zátah celá posekat. 👍😊
Buggyro, i to je velká výhoda, je jedno kdo z vás to postaví, hlavně, že někdo👍Já ho letos chci přestěhovat na jiné místo, kde bude míň zavazet a nebude se muset oborávat dokola, což je vždycky o nervy. No…jsem si jistá, že když místo vyberu(vyberem) stejně za rok zjistím, že je to blbě kvůli něčemu jinému zase😏Už jsem ho odkurtovala, jen potřebuju sehnat někde 6 lidí, co to s náma přenese nabok, aby se pole zoralo durch a pak zase brzy na jaře na to vybrané místo. Myslela jsem, že naženu tenisty, jenže Tom už doma nechce hrát, že je zima, takže půjdu asi kvokat u sousedů, protože fakt nemám komu říct😔
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.10.2025, 11:40:26
Tak Vám držím palce, ať vydrží sily a odhodlaní a vse dopadne ku spokojenosti 🙂
Taky jsem jestě na podzim chtěla zbourat “okrasnou” zídku, nedaří se v ní levandulím, jsou moc ve stínu borovice a ty a ostatní kytky, no moc jich tam není, dám na “ostrůvek”, zbylo nám zatracený bednění, tak udělám květináče z toho 😁. Třeba to do mrazu stihnu. Ale asi to opravdu vidím na jaro.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 30.10.2025, 10:07:39
Pes na řetězu je něco úplně jiného než tito koně.
Nerozumíme si. Asi nejste koňák. Ne pro všechny koně je volný pohyb na trávě přínosem. Pár schvácených v tomhle režimu jsem zažila. Pak je paradoxně mnohem lepší pobyt na “hladomorně”.
Zařídím se podle vaší rady a přestanu ohledně Coudas přispívat.