Když jsem jela z práce tak jsem si volala s Bobi a mám Vám napsat, že je v pohodě, chodí do schodů i ze schodů, ještě nemůže moc sedět, mokvá ji to stále, ale lepší se . No a tak trochu na ní padá LDN, jsem ji říkala, že pokud se nebude cítit ve své kůži ať mi okamžitě volá .
Hlásím žiju, ale nestíhám. Ještě se mi přidaly nějaké trable, teda já jsem si přidala, jak jsem blbec dobrotivý😏Hlavně, že je Bobča OK, přiznávám, že jsem svině, už týden jí ,,volám"🙄jenže já od rána lítám jak blbec(teda spíš šplhám s plotostřihem po žebříku) mám naplánováno, že do víkendu ty ploty musím zvládnout. Jestli je zvládne i tělo nevím, jak říkám: zatím žiju😎(a cpu se tím kreatinem) Skončím, poobědvám a padnu za vlast. Když se mi povede probrat, uklidím, nebo upeču na další den, nebo venku něco málo ještě pošolíchám(dneska jsem chystala čmelín, protože jsem ze žebříku viděla samičku jak už hledá hnízdo😲) A večer usínám tak kolem 22h🙄
Takže…Božence se marně už 2 dny snažím podat ty pivovarský kvasnice..ať se snažím,jak se snažím,prostě to v tom jídle pozná a odmítá..nenapadá vás někoho,jak jí to podat jinak než v jídle?🙄 Možná nějaké zchutňovadlo do jídla?Dostává trošku müsli,nastrouhanou mrkev a kousek jablíčka a ty kvasnice..možná musím začít na minimální dávce..dala jsem hned půlku doporučené denní dávky..
Dneska přišla nová plachta do jezírka..zjistila jsem totiž,že mi voda někde odtéká a když jsem vykýblovala ven všechnu vodu,našla jsem na dně jezírka díru jako kráva..takže jsem dnes natáhla přes tuhle starou fólii novou,silnější a snad vydrží aspoň 2 roky..a taky jsem objednala nabíjecí baterky a nabíječku,protože když jsem zjistila,kolik vyhodím peněz za tužkový baterky,co mám ve fotopasti a v automatických dvířkách v kurníku,tak se mi protočily panenky..ještě potřebuji objednat nové pádky k ohradě,ať to teď na jaře vyměním..a o víkendu má být krásně,tak si koupím buřtíky a opeču prvního rakoviňáka😂
A tak v tom případku… někdy se trefí do bachoru, někdy do slézu… hlavně že to do ní dostane, ne? A ona až koza přijde na to, že není zbytí a že ten džus je vlastně třeba i fajn, tak si časem dá říct?
Napadlo mě ještě to zapatlat nějak do suchého pečiva, z pečiva kolikrát i ten kvas je cítit, tak by se dalo začít od malého množství a třeba by si kozá nevšimla. Třeba by se to dalo dávat ještě do měkkého chleba a nechat uschnout už “naočkované” 😀
Dneska beru na pomoc trošku cukru tedy na zkoušku a koupila jsem ještě lněný semínko..zalila jsem ho,nechám nabobtnat a zkusím smíchat..taky by ten sliz měl mít dobrý vliv na bachor…tak držte palce..
Venku je naprosto krásně!!Na to,jaký jsou zmrzlý rána,tak odpoledne žůžo labůžo🤣
Dneska beru na pomoc trošku cukru tedy na zkoušku a koupila jsem ještě lněný semínko..zalila jsem ho,nechám nabobtnat a zkusím smíchat..taky by ten sliz měl mít dobrý vliv na bachor…tak držte palce..
Venku je naprosto krásně!!Na to,jaký jsou zmrzlý rána,tak odpoledne žůžo labůžo🤣
Dobrý den, máte pravdu. Ráno zima,❄️ odpoledne teplo.☀️ A to žůžo labůžo je fakt dobrý název pro hezké počasí.👍