Aktuálně: 1 956 inzerátů277 243 diskuzních příspěvků19 716 uživatelů

Třetí víčko

kometa
kometa správce
09.03.2026, 07:23:47 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.03.2026, 06:14:48

Tak snad něco z toho půjde. Nebo jinak fakt nevím.

Ono je to těžké. Mám matraci, šikovnou masérku a stejně od pátku polykám brufeny. Bolí mě obě SI, pod pravým kolenem a dloube pod levou lopatkou. Ale zase to přejde. To vím!

Jedno je líp, jednou je hůř.

Buggyra
Buggyra 09.03.2026, 08:26:36 xxx.xxx.198.226

Odmítám na to něco polykat, to tak ještě. Za týden jdu darovat krev, hodlám mít čistý záznam “léky, které jste bral/a v posledním měsíci” 😀

Zase tak moc to nebolí, aby to bylo na léky. Mám ještě půl balení toho Nimesilu, Fikovnice mě upozornila, že je to pěkný jed na játra, tak jsem utla jeho pozřívání asi v půlce doby…

Mně se včera po námaze ozval levý SI, ten namožený byl původně ten pravý, takže teď se mi to konečně rovná a tam to bude v pořádku. Bedra naštěstí fungují teď poslední týden, deset dní ukázkově 💪 Levá lopatka se dává postupně dohromady po tom, co mi s ní hříbě na vyjížďce při vyběhnutí trhnulo. Dokonce jsem ji rozcvičila (jóga plus posilko) do původní hybnosti, teď po ránu mi trochu zlobí pod klíční kostí jak mám ruku na stole a klávesnicuju a myšuju. Ale při práci už bez problémů a dokonce se i obléknu nebo si dám vlasy do culíku 😀

Jinak třeba kolena, kyčle, to je všechno v pohodě. Při posilovacím cvíku ve čtvrtek se mi ozval loket na levačce, ale už slaběji než při předchozím čtvrtku, kdy jsem při jednom cviku regulérně spadla, protože se mi ta ruka podlomila… 

A já jsem si jistá, že bude líp, protože bude tepleji, a to bude tělíčko spokojené.

Zub už mám finálně vyčištěný a spravený, už se tam nic neděje, funguje všechno, je to radost. Jediné, co mě na tom mrzí, je, že si se zubařkou pokecám zase až na podzim 🙂

rapotačka (neregistrovaný) 09.03.2026, 11:55:40 xxx:xxx.f931:3a92

- mám kočku jménem Poppy je zvyklá být  s námi ?

Buggyra
Buggyra 09.03.2026, 12:48:50 xxx.xxx.198.226

Asi bych v tom nic nehledala, třeba za paní jezdí příbuzní nebo dochází nějací pečovatelé, třeba měla manžela, ví bůh…

Zrzavci
Zrzavci 09.03.2026, 13:15:18 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 09.03.2026, 11:55:40

Rapoťačko - majitelka kočky jde, dle textu pravděpodobně na léčení závislosti nebo něco takového. Je velmi pozitivní, že ten člověk má zájem, aby se po návratu se svou kočkou shledal, proč hned do toho rýpat. I kdyby měla kolem sebe někoho, kde teď kočka žije, tak asi se o ni ten další starat nejspíš nechce, ne? Je dobře, že ona sama se snaží o svou kočku postarat tak, že po návratu jí znovu bude chtít mít u sebe. Mohla by ji taky frknout někomu za plot útulku - v tom lepším případku. 

rapotačka (neregistrovaný) 09.03.2026, 14:59:02 xxx:xxx.f931:3a92

Jsem nastavená jinak. “Pohlídat” komusi  kočku není o srdíčku ani o   bydlím blízko.   Snad mohla o kočce napsat  víc, věk, kastraci, zdraví? Snad se mýlím, když cítím povrchnost (jo vím, k mládí to patří).   Většinou po roce “tam” zvíře  nechá.   Nebo si pro něj  i přijde.    Hlídač si ke zvířeti utvoří vztah a pak ho má dát někam do nejistýho  provizoria…. Zažila jsem shodou okolností 2 kluky-pořídili psy s holkou=k vůli holce, jeden s NO dočasku nesehnal, druhý , asi kokr x baset sehnal a  klouček zmizel - už ho neviděli. Tu zkušenost mají někdy i hotýlky.   Zbytečně plácám, pardon. Holčině přeji ať se léčba podaří.

Canka
Canka 09.03.2026, 20:05:12 xxx:xxx.ba2d:146d

Ahoj holky,

Tak ať se snažím zkombinovat to jídlo s těma kvasnicema jakkoliv,tak to prostě do Boženky nedostanu..ani s cukrem,ani s tím lněným semínkem..ani s nastrouhanou mrkví a jablíčkem..ani s vločkama ovesnýma,který tak miluje..už jsem v koncích..takže to vzdávám..Božka je holt vychytralá a prostě pozná,když v tom jídle něco je..je na tom teď mnohem líp,už i bříško se mi zdá lepší..užívá si sluníčko,vypadá,že se opaluje😀 Jedna přední nožka jí už dost pobolívá,když vstane po delším ležení,dlouho tu nožičku rozchází…a už na ní pořád pokulhává…babička moje..ani jí nemůžu dát nic na klouby..nesní to v tom jídle..zkoušela jsem i sirup od Topvetu na klouby,co dávám kobylkám..ale nic..nesní to prostě..a zase stříkačkou to do ní cpát nechci..  

S Bertíkem jsem dneska svedla boj😂Nejdřív jsem mu vyndala asi 4 klíšťata a hned pak na to mu nasadila nový Foresto obojek…no už vyndavání klíšťat se mu nelíbilo a nandaváni obojku jsem odnesla pokousanou rukou😂Ale ma ho na sobě a máme oba klid až do zimy..  

Obrázek
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 10.03.2026, 07:21:25 xxx.xxx.119.6

Já včera vyčesávala na louce psa, klíšťata jsem vyčesala tři, to je z toho jeho válení se v trávě. Mno, a při sváče mě něco šimralo na krku, šup ho, klíště jedno bestiální, to mám z toho sluníčka a potřeby válet se v trávě. Asi by mi vyhovoval taky nějaký obojek, ale tak musím koupit aspoň repelent. 

Buggyra
Buggyra 10.03.2026, 07:37:18 xxx.xxx.198.226

Můžete si kápnout spot-on 😀 přidružená výhodička bude zároveň odčervení…

Buggyra
Buggyra 10.03.2026, 07:40:31 xxx.xxx.198.226

Takže Norové včera pěkně kecali, tvrdili, že v noci přijde velký liják asi na tři hodiny a ani kapka. Já poctivě všechno nachystaný, kytky v zemi (i ty tulipány a modřence jsem včera vysypala z kýble), nádrže nachystané a na ráno jsem koním přichystala méně vody (takže holky asi musely dolévat)… A kulový. Chjo. Tak dneska budu muset zalévat. 

A co jsem nenašla, když jsem vyprazdňovala zásobní sud na vodu? Pod sudem v písku zatlačené sítko od konve na vodu, žejo. Tak jsem ušetřila stovku nebo kolik za novou konev. Tak můžu odpoledne vesele poběhat s konví a zalévat zahradnicky záhony, když počasí na mě peče.

Zrzavci
Zrzavci 10.03.2026, 08:01:43 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 09.03.2026, 20:05:12

to je hezká fotka 🙂

Zrzavci
Zrzavci 10.03.2026, 08:05:27 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.03.2026, 07:40:31

Liberecko až zítra - kolem desátý, ale nebude to nic moc, takový prt-prt.

kometa
kometa správce
10.03.2026, 08:18:12 xxx.xxx.224.101
Buggyra:

Můžete si kápnout spot-on 😀 přidružená výhodička bude zároveň odčervení…

Moje řeč, šla bych  do Nexgard.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 10.03.2026, 08:22:50 xxx.xxx.119.6

Haha, i vy vtipné kaše🙂.

Zrzavci
Zrzavci 10.03.2026, 08:30:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.03.2026, 08:15:07

No něco málo bude, ale jako………… ☹️

Všimli jste si, jak rychle to všechno zase vyschlo? ☹️

Sarah01
Sarah01 10.03.2026, 10:09:39 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

No něco málo bude, ale jako………… ☹️

Všimli jste si, jak rychle to všechno zase vyschlo? ☹️

Ano, práší se neskutečně. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 10.03.2026, 11:31:45 xxx.xxx.119.6

Já ještě občas hodím něco jako rozštěp, když jdu pro dříví, ale co jsem koukala včera na louce nově zrytý prasátkama, tak vláhou by se to nazvat nedalo. A jo, za autama se práší pěkně.

Daja
Daja 10.03.2026, 15:29:28 xxx:xxx.346f:cfc

Tak hlášení dnešního dne😉, volala jsem Bobi a vzkazuje, že už má stehy všechny venku, zjistila, že se asi přetáhla a krvácela, ale už dobrý. Taky počítá, že příští týden jde do bazénu což je na cvičení super. Má na pokoji novou paní tak je holkám veselo. Sedět stále nemůže, ale náladu už má super. Jsem ji říkala, že nám tu chybí a už se na ní těšíme.

Konec hlášení😉.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.