Aktuálně: 1 941 inzerátů278 069 diskuzních příspěvků19 829 uživatelů

Třetí víčko

Anonymní (neregistrovaný) 28.04.2026, 21:33:59 xxx:xxx.5560:dbcb

Ahoj holkyyyyy,

Doufám,že se tu všem daří dobřea všichni jsou hlavně zdravý!!!Měla jsem toho teď maličko víc,ale už dobrý😀Začala jsem lézt na stěny,taky jsem začala s ferratama,byla jsem teď poprvé o víkendu a hrozně mě to chytlo,takže už plánujeme další a další..byla jsem v Itálii na otočku na výletě s kamarádkou a opravdu moc si to užila..řeším ten svůj cholesterol..už je to měsíc,co beru prášky,po kterých je mi fakt zle a snažím se nějak držet stravu..a teď momentálně bojuji se zánětem močáku🙄Měla jsem ho naposledy snad před 15 lety a už úplně zapomněla,že to tak strašně bolí😔No ale důležitý je,že zvířatka jsou zdravý…Boženka se zase trochu zlepšila,jak se oteplilo..jen to trávení a nožky už jí prostě zlobí…

Co se týče toho močáku,samozřejmě k doktorce jít nechci,tak bojuju po domácku brusinkama,urologickým čajem,Urinalem Acut,lichořešnicí a ledvinovým páse….doufám,že zítra už ucítím úlevu a bude pomalu klid…nemáte ještě někdo nějaký typ?

Přidám pár foteček,kdo bude chtít juknout..

Anonymní (neregistrovaný) 28.04.2026, 21:49:53 xxx:xxx.1a0d:e8c6

Mě se prostě za boha nejde přihlásit..chtěla jsem resetnout heslo,ale nic prostě☹️

rapotačka (neregistrovaný) 28.04.2026, 22:43:11 xxx:xxx.f846:59e4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 28.04.2026, 21:33:59

Chce to ATB, zabere to hned, nemělo by se to nechat rozjet.  Minule mi pomohl nejspíš ibalgin, brala jsem ho na bolest nohy, má asi protizánětlivé účinky.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.