Aktuálně: 1 892 inzerátů281 895 diskuzních příspěvků20 124 uživatelů

Třetí víčko

kometa
kometa správce
13.05.2026, 09:22:23 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.05.2026, 09:19:14

Je tam velká spousta tělu prospěšných látek,

Přesně tak.

Kvaltitní voda, vitamíny, minerální látky (v podstatě skvělý iontový nápoj), pro ženy fytoestrogeny…

Ale chápu, že někdo pivo nemusí. Já ho začala pít až po třicítce. Stejně jako kávu.

lesnizinka
lesnizinka 13.05.2026, 11:15:14 xxx.xxx.29.32

Stejně jako Buggyra pivo nemusím, nepiju, nechutná mi…aniž bych tušila, že jí taky ne😜Já jsem mlsná jak koza a to hořké fakt nemusím, místo toho se prolévám colou, což má nejspíš mnohem víc negativních důsledků, než to pivo, jenže si nemůžu pomoct prostě, alespoň toho půl litru coly denně mít musím🙄Kdyby mi chutnalo hořké, tak si budu třeba kupovat to nealko pivo, ale ani hořké, ani alkohol, takže pivo je u mě out👎Mám kamarády, kteří jsou vyloženě pivaři, fajnšmekři, kteří obráží pivovary a testujou. To já nejsem ani schopná pochopit😛

Sarah01
Sarah01 13.05.2026, 12:07:32 xxx.xxx.11.197

Tak každý to má jinak, že jo. Já třeba nesnáším Becherovku, Ferneta a jiný podobný pití. Fuj. A nesnáším i colu nebo energeťáky, který v dnešní době tak frčí.

Buggyra
Buggyra 13.05.2026, 12:18:57 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 13.05.2026, 11:15:14

Já si ji také výjimečně neodpustím, ale teď už je to opravdu tak, že si ji koupím třeba jednou za měsíc, dva. Přestala jsem sladit čaj, slazené už jen v práci kapučíno, a po práci už jen neslazené… Koukám, že ten půllitr piva je energeticky jak půllitr coly, tak to máte skoro nastejno 😀 Já mám to štěstí, že jsem se odnaučila na sladké, tuhle jsem si z rozežranosti koupila čtyři zákusky v cukrárně a že to zpucuju najednou, no nebyla jsem schopná, dala jsem si jeden a funěla jsem, tak jsem druhý nechala na večer, no a třetí jsem snědla druhý den a na čtvrtý jsem v lednici zapomněla a snědla ho až snad o tři dny později k snídani v práci 😀 Považuji to za velké štěstí, že se mi to povedlo odbourat, ta chuť na sladké, protože třeba mám doma tři tabulky čokolády, kdybych někdy potřebovala na polevu nebo krabičku snickers a ani mě nenapadne si to vzít, resp. napadne mě to třeba když chci rychlou snídani, že bych si dala snickersku, ale pak mě ta představa té lepkavé čokolády s karamelem úplně odradí… A to mám zuby v cajku a tyhle ultrasladké věci mi třeba vůbec nevadí na zuby, což bývá hlavní důvod, proč se podobným věcem lidé začnou vyhýbat.

eva (neregistrovaný) 13.05.2026, 12:35:41 xxx.xxx.163.219

Ani pivo, ani colu ( tu opravdu vyjímečně 1 skleničku třeba na oslavě a tak…). Já piju mattonku nejradši neperlivou, neslazený zelený čaj, kávu, neslazenou, s cukrem bych ji už opravdu nevypila ( před mnoha lety jsem ji pila sladkou, ještě ke všemu turka, tak to už vůbec nechápu, jak mi to mohlo chutnat ). Nesnáším kapučína a podobné kávičky se smetanou, se šlehačkou, se zmrzlinkou…to pro mě není kafe prostě..😏.

Pivo jsem pila od cca 14 do takových 25 let, ale v rozumné míře samozřejmě..stejně mi nikdy nechutnalo, to bylo na zábavách a podobných akcích, víno mi nechutnalo vůbec v té době, tak co mi jiného zbývalo než to pivko🙂

kometa
kometa správce
13.05.2026, 13:05:03 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.05.2026, 12:07:32

Já třeba nesnáším Becherovku, Ferneta

Já sladké pití (alko i nealko taky ne). Vlastně ani sladké jídlo - před bonboniérou dám přednost kavalitnímu salámu.

Ale ferneta můžu 😉, pokud je to drsoň. Ty s příchutí taky nepiju.

Sarah01
Sarah01 13.05.2026, 14:37:18 xxx.xxx.11.197
eva:

Ani pivo, ani colu ( tu opravdu vyjímečně 1 skleničku třeba na oslavě a tak…). Já piju mattonku nejradši neperlivou, neslazený zelený čaj, kávu, neslazenou, s cukrem bych ji už opravdu nevypila ( před mnoha lety jsem ji pila sladkou, ještě ke všemu turka, tak to už vůbec nechápu, jak mi to mohlo chutnat ). Nesnáším kapučína a podobné kávičky se smetanou, se šlehačkou, se zmrzlinkou…to pro mě není kafe prostě..😏.

Pivo jsem pila od cca 14 do takových 25 let, ale v rozumné míře samozřejmě..stejně mi nikdy nechutnalo, to bylo na zábavách a podobných akcích, víno mi nechutnalo vůbec v té době, tak co mi jiného zbývalo než to pivko🙂

Mám to dost podobně, nejradši mám mattonku nebo magnézku, neslazenou kávu a neslazený čaj, kromě zeleného i bylinný, i když to už vlastně není čaj. 🙂

Buggyra
Buggyra 13.05.2026, 14:58:50 xxx.xxx.198.226

Víno taky nemůžu, prostě mi z toho čpí zkažené ovoce, já za to nemůžu 😀 Však ono taky je, de facto…

Kafe by mi neslazené nechutnalo, resp. když si ho dám neslazené, nechutná. Já teda nepiju kafe, piju něco, čemu byste právě kafe neřekli, je v tom třetina mléka, je to tou kávou jen tak ovoněné 🙂 No a ten cukr (med) tomu asi dává prostě nějakou chuť kromě toho hořkého z kafe. Turka černého vůbec nepiju, turka nepiju ostatně ani s mlékem, pokud to nepožiju vyloženě funkčně - třeba když jsem jezdila dálky autem, i přes noc, tak jsem měla uvařené lógrové kafe v termosce (ale s mlíkem samozřejmě), to pak jo, to na půl litru byla vrchovatá polévková lžíce mleté kávy, aby to mě to udrželo 🙂 

lesnizinka
lesnizinka 13.05.2026, 22:21:59 xxx.xxx.29.32

Alkohol nepiju žádný, krom piva, mi stejně jako Buggyře vůbec nechutná víno, šampus a podobně..je to jak zkysaná sodovka😉Energeťák vůbec netuším jak chutná, nikdy by mě nenapadlo si něco takového koupit, stačí ta cola😏To, jak jste většina z vás tedy přestaly sladit, jíst sladké…na to moje mamka říká, že to je prostě schopný udělat jen člověk, který nemá závislost na cukru🙄😛Ona má cukrovku, ale je vychrtlá, takže jí doktorka řekla, že se nemá nijak omezovat. Tak se neomezuje😉Snídá jen rohlík s nutelou, k obědu si klidně udělá sladké jídlo - není přeslazená🙂Po večeři si ještě dá nějakou mlsku, i kdyby to mělo být jen třeba pečené jablko, ale dobře oslazené samozřejmě. Takže já prosím za to nemůžu, mám to v genech😜Nemusím třeba až tak čokoládu, dokonce ani ty zákusky nijak často nekupuju. Ujíždím na Raffaelu vím, drahá sranda, ale nemám ho až tak často, ale pokud ho dostanu, mám ,,vánoce"😀Teď jsem se na něm pásla 14dní v kuse, dostala jsem k narozkám a taky bylo v akci, tak jsme si ho k těm narozkám i sama ještě nakoupila😜Ještě dvě krabičky mám😊ale tento týden jsem si dala utrum, musím o víkendu zapnout gatě😛Buchty…to je moje totální úchylka, byla bych schopná sežrat celý plech, kdyby ho někdo postavil přede mě…tam absolutně nemám brzdu, nejsem schopná si nevzít. Když přede mě tchýně o víkendu postaví talíř s ovocným vdolkem(velký talíř) jde ho přikrajovat tak 3x😏Toho půl plechu spucnu ani nemrknu. Pak se divím(no nedivím samozřejmě) že jsem jak prasátko furt😏

Buggyra
Buggyra 14.05.2026, 07:46:57 xxx.xxx.198.226

Já bych buchty (tvarohové, aúúú) taky žrala po pekáčích, jenže… mi je nemá kdo udělat a sama jsem líná. Moje lenost je moje spása! 😀

Bobca
Bobca 14.05.2026, 08:56:41 xxx.xxx.20.192

Raduš,ty jsi měla 1.máje narozky!!!!tak dodatečně vše nejlepší!!!🌺🌻🌼Já mám tu hlavu vymetenou🤭

lesnizinka
lesnizinka 14.05.2026, 10:20:15 xxx.xxx.29.32
Bobca:

Raduš,ty jsi měla 1.máje narozky!!!!tak dodatečně vše nejlepší!!!🌺🌻🌼Já mám tu hlavu vymetenou🤭

Děkuju❤️To máš šumák, já zase narozky(svátky už vůbec ne) nijak neřeším, neprožívám. Když mamka hučela, že mám polokulatiny a měla bych vzít rodinu alespoň někam na oběd, tak jsem ji seřvala, ať mě neser. s nějakýma ,,polokulatinama"👎co to kuva je?!? Taková blbost🙄😏Jelikož máme všichni tři(mamka i brácha) tak jsme vzali tchány a jeli jsme všichni na večeři. O to mi nejde, jen o ten důvod, polokulatiny😏

Buggyra
Buggyra 14.05.2026, 11:12:16 xxx.xxx.198.226

Taky různá výročí úspěšně ignoruju. Některým z mého okolí se to nelíbí, protože ignoruju i jejich 😂 Ale já fakt nepotřebuju sobě ani jiným připomínat, že jsme zase o rok dál v pr*i 😏

Sardullah
Sardullah 14.05.2026, 12:08:35 xxx.xxx.189.104

Co umřeli tchánovci…ty si na ty oslavy narozenin a podobně potrpěli a co se teda z dětí stali dospěláci, tak už oslavy neděláme….a přesně, jak to neřeším u sebe, tak to nějak nestíhám sledovat u ostatních, takže nepřeju vůbec a nebo se zpožděním, když mi to někdo připomene.

To fakt radši v průběhu roku seberu děti a mamku a jdeme někam na oběd…babi (jakože moje máma) z toho má zážiteček, že si takhle společně posedíme, lepší než jí vymejšlet nějaký dárky…blbosti…jen abychom jí něco dali.  A my mezi sebou to taky neřešíme a nebo si nadělujeme něco pro psy.

U nás se defakto naděluje jenom psům…už to vidím…Máťa má v listopadu narozeniny a pak jsou za chvíli vánoce, tak to nám zase přibydou 4 plyšoví bizoni 😂

Daja
Daja 15.05.2026, 05:36:08 xxx:xxx.51ea:2f2
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 14.05.2026, 12:08:35

Úplně jak u nás jen s tím rozdílem, že ještě mám malé vnučky a tam se to dodržuje. Nemít kalendář kde hned ze začátku roku popíšu kdy a co tak nic nevím a neřeším to ani u sebe.

Bobca
Bobca 16.05.2026, 08:30:18 xxx.xxx.20.192

nevím,jestli jsem psala,že jsem si objednala matraci..Měla jsem ji rozloženou na chodbě 48 hodin-přivezl ji kurýr jako váleček(cca 30cm v průměru)vynesl mi ji nahoru a já blbá v předklonu,v kleča,čapa ji rozbalovala…v půli jsem si musela jít odpočinout..ale pak jsem objevila ten “spoj”a už to jelo🙂..a uvnitř byl spláclý ještě polštář 70x50.Včera navečer mi ji pomohl soused přehodit…Napřed jsem myslela,že bude málo tvrdá,ale je perfektní..Je sice 18 cm vysoká,na jedné straně je měkší(měkčí)?🙂..a včera jsem šla vedle kolem obchodu,a tam je “výprodej matrací za 50% slevu!!”no nejeblo by vás??ani jsem tam nešla..Byla jsem tam asi před týdnem,všechno dost drahé…Co už…Jinak u nás tma,12 stupňů,prší-aspoň se mi umyje auto,jsem na to čekala…vím,že je déšť potřeba i jinde,ale já momentálně potřebovala spláchnout auto🤭

lesnizinka
lesnizinka 16.05.2026, 10:17:11 xxx.xxx.154.234

Něco napršelo i u nás. Asi jsem nepsala, ale u nás včera do rána konečně něco - 10mm, uf. A mamka teď psala, že u nás prší, tak snad ještě něco naprská, i když podle radaru je mrak od Prahy(áno, tady samozřejmě prší) až po nás. Zdůrazňuju to PO nás🙄Jsme v Praze, dnes tu máme velkou akci, asi už jsem taky psala(si nepamatuju, komu, kam jsem posílala😏) Jen pro zajímavost, je to jen pro pozvané hosty vzhledem k omezenému počtu míst😟Učitele, rodiče dětí…a hosté.

Obrázek
Bobca
Bobca 19.05.2026, 09:24:36 xxx.xxx.20.192

To muselo být hezké…co?měla jsi pěkný zážitek??Jsem to našla až dnes…

Novinka…🙂🙂🙂Dlouho jsem nepsala,co vedle visí..Jako-pořád něco,ale -zrovna přes deště visely koberce,cíchy,deky…atd..samé velké věci(asi se praly)..Přibylo šňůr,a ty jsou pořád plné..Jinak nic nového,hlava se zatím nevrací do normálu…Dnes je konečně krásně,na meteo je 35,5-pere na čidlo sluníčko☀️

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.