Aktuálně: 2 338 inzerátů269 127 diskuzních příspěvků19 322 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 11:24:54 xxx.xxx.226.6

Já se hrozně těším domů a doufám, že se mi podaří vyrobit nějaký sněžný fotky na příští rok. Jsem jak Karlovarskej festival - jedno skončí a už musí čék připravovat nový, aby měl matroš. 😀

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:51:29 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.01.2026, 10:50:34

napadne

fčil.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:49:46 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 09.01.2026, 08:23:56

Trochu zaoblit by to chtělo

šak zima ešče neskončila, to je vize budoucnosti 😀

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:48:06 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.01.2026, 10:29:50

Já jsem si říkala, že třeba staří lidi……pak jsem si ale řekla, že právě staří lidi by to neřešili, protože si stejně jako my o něco  mladší užili hrátek se rtutí v mládí natolik, že by je to ani nenapadlo. Koho to proboha napadlo? Je jasný, že pak hasiči vyjet musí a musí asi reagovat dle nějakýho protokolu, nebo tak, ale zas… stojí to prachy, že jo.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:44:13 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 09.01.2026, 10:39:32

No a navíc ta povaha, takovou člověk hned tak nenajde. Řekněte mi, koho z nás jeho vlastní pes, pohřbí, že jo. Větví.  😀

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:41:56 xxx.xxx.226.6

Kdo fakt nikdy neudělal nějakou blbost, která mohla dopadnout špatně? A je strašné, když se vymstí hned ta první chyba, to by se stávat fakt nemělo. Ale když těch blbostí člověk dělá moc, tak ho to jednou dožene, a takových lidí mi, přiznám se, moc líto není. Kdo chce kam…

Se tak zamýšlím nahlas - kdyby pyrotechnika nebyla o bezohlednosti k okolí -a to je vždy, je jedno, kde to odpalují, zda doma na dvorku, na náměstí, v lese jako u nás - vždy se to někoho dotkne, zvířat, lidí.   Slušní lidi volají po tom, aby se to nedělo, vysvětlují proč. Těm koho to nezajímá je to k smíchu, je jim to jedno,  nebo ty slušné napadají (však i tady to bylo s tou hadicovou paní) O bordelu kolem toho, který zůstává, nemluvě. No tak proto ho nám z většiny není líto, nebo si řekneme to kdo chce kam. 

Mně osobně, je takový člověk naprosto šumák, naprosto právě pro výše zmíněný a lítost a pochopení si nechám pro lidi, které potkala třeba povodeň, tam na sobě udělám uzel, abych pomohla. Lítosti mám taky, řekla bych, na rozdávání a když můžu, tak jdu a pomůžu. A zcela poctivě přiznám i to, že mě ani nějaká lítost k rodině postiženého nenapadla. Lítost k rodině člověka, který se někoho zastane na ulici a díky tomu zemře, protože ho zabije ten šmejd, tu mám  a velkou, protože ten člověk byl čestný  a hrdina a nebál se zastat někoho jinýho. Tento člověk, si svůj osud rozvrhl sám, nemusel to dělat, jen chtěl dělat bordel. 

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:25:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.01.2026, 09:59:58

My jsme ten teploměr s kamarádkou rozbily záměrně, protože jsme byly zvědavý. Pak se nám to trochu vymklo z rukou, páč kuličky se nám rozutikaly. věděly jsme, že je to jedovaté a blbý bylo, že ona tehdy měla malinkýho brášku, co se batolil po zemi. A tak myslím, že u Souchů ten rok měli tak naklizeno, jak nikdy 😀 . Ale bez vobleků a spešl zařízení jsme to dělaly. 

Zajímalo by mě - nečetla jsem to nějak - kdo ty hasiče volal. Ti co to rozbili? Kolik jim bylo?

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:21:58 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2026, 10:15:47

A já bych se ráda přihlásila o sekty. Enemže tak za čtvrt půl roku až, protože držíme každoroční suchej čtvrt až půlrok.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:19:43 xxx.xxx.226.6

Doron - chápu Vaše rozpoložení. No i tohle kolem , kde se člověk pohybuje, ten neskutečnej binčus, který se začal ve městě objevovat, byl jeden z důvodů, proč jsem tak moc potřebovala prchnout. Nedobře se mi na to kouká. Ale Framík je ňuňu!

Edit - ale dneska, dneska to Doron bude radost venčit, vydržte.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 08:01:04 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 09.01.2026, 07:30:51

dietní párek, a kroupový jelito už vypadá jako obyčejná jitrnice

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 07:43:10 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 08.01.2026, 21:40:32

Tak mozno uz nejake rande prebehlo ❤️

ach! to bé něco jak venezuelská telenóvela 😀 😀 😀 😀 

Dnes na mna pozeral s takou otazkou v ociach, asi nechape, ze kde je auto

že von bude taky automechanik jak náš Mouses? Když k nám někdo přijede, hned hlásím, aby si auto zavíral - což je třeba v případě nějakých techniků problém, když si furt pro něco do toho auta choví - jinak jim s tim Mouses vodjede. Jako tomu z Rohlika. Já mu říkala, ať si to auto zavře, že by mu s ním mohl taky kocour odjet. Smál se. A pak ho našel za volantem opřenýho ťapičkama o ten volant. To byly fofry 😀

nikdy by som ho nepriradila k liske,

ony tak jako ječej, co?

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 14:03:17 xxx.xxx.226.6

Drvodělko,  trojAAAcko - díky moc. 

trojAAAcko jak jste zmínil tu Ostravu - něco mě napadlo- moje kamarádka si nechávala kdysi pro nás jako dárek u kolegy tisknout  - tuším-li správně - podtácky ve tvaru ramštajního loga, takže!! Možná mám kde! jdu se zeptat.

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 12:53:20 xxx.xxx.226.6

Vkládám do rubriky Ostatní a po čase poprosím Adminy, ať to smáznou, aby to tu zbytečně nestrašilo. Ale napadlo mě zeptat se tu. Zda:

by se nenašel někdo s 3D tiskárnou, který by za rozumný peníz - ale já nevím co to je rozumný peníz, jak moc nákladné to je a jak moc proveditelné to je, když by šlo o jeden jediný kousek - dokázal vyrobit Panenku Marii.

Osvětlím proč. Máme kousek od Domečku kapličku. S Panenkou Marií Zmizelou. Zmizelou proto, že ji nějakej hajzl ukradnul. Stála tam už před válkou, přežila válku, komundíry… a teď najednou jí někdo ukradnul. Proto Panenka Marie Zmizelá. Dávali jsme tam /a dávám i dál, pochopitelně/ světýlko . Aby tam Maruška nebyla tak potmě. A aby lidi, co jedou za tmy do prasé a  z prasé měli po cestě světýlko, který je vede, chrání. No teď už je tam to světýlko samo. První impuls byl, že koupíme s mužem novou sošku. Patří tam. enemže ona to není úplně levná záležitost a připravi ji tam zas pod nos někomu, aby za ni  měl pár piv, to se mi nechce - ne pro ty peníze, ale proto, že mu to nedopřeju. A teď u mě na diskuzi padl nápad - nechat to vyrobit onou 3D tiskárnou, že to by nemuselo nikoho třeba tolik lákat.

Ešče jsem neviděla nic vyrobenýho touhle tiskárnou a fakt nemám šajna, kolik by to stálo a zda je to vůbec proveditelný. 

Tak se ptám tu, kde se sejde přeci jen víc lidí. A až to tu prokonzultujem-jestli se někdo ozve, nechám to smazat, ať to tady nezavazí.

Díky předem za pochopení a když z toho nic nebude, nevadí, aspoň jsem se zeptala.

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 11:38:10 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 08.01.2026, 10:38:08

Já též. 

Tehdy jsem se prvně vdala - za Toníčka. Měli jsme spolu dřevěnou hájovnu s dřevěnýma zvířátkama a když nám to chtěl někdo sebrat, poprali jsme se jako koně.  Vodili jsme se spolu za ruce. Blbý teda bylo, že von chtěl mít tu svou taky navrch, jako jsem chtěla já, tak jsmě měli první novomanželský tření.Taky si pamatuju, jak člověk chodil po obědě spát, hrníček s kakaem a škraloupem, z kterýho se mi zvedal kufírek a koukala jsem na to dost neščastně (nenapadlo mě tehdy bohužel, jako mého muže- současného tedy, abych jim do toho rovnou nazvracela, jako on do špenáta) . Pamatuju si pobyty na naší zahradě /kam jsem o cca patnáct let probourala plot při prvním pokusu o jízdě na fichtlovi 😀/. Dokonce si pamatuju ty první dny, kdy mě tam maminka vodila a já plakala. Taky tvář a tělnatost paní ředitelky Bačkovský, která mě, plačíc, přivinula a říkala mi, ať se nebojím, že je tady hezky a budeme si hrát, byla to hodně vlídná paní…. já si toho z té školky pamatuju hrozně moc. Páč to pak nakonec opravdu bylo moc fajn. Ešivá to jednou - až budu stará - bude tak, že si budu připomínat už jen třeba tohle, tak to nebude marný.

P.S. Se svým prvním mužem Toníčkem jsme dokonce v noci (v devět hodin večer) utíkali oba z domova. Sraz byl u vrby v parku. Plány na společný život jsme neměli ale věřím, že kdyby mne neodchytla maminka na parapetu okna před výskokem ze zvýšeného přízemí a Toníčkova maminka zase jeho, jak se s bačkůrkama v ruce plíží po schodech z domu pryč……. mohli jsme třeba žít hezký rodinný život 😀 😀 😀 😀 😀 

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 11:30:12 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 08.01.2026, 11:12:36

To se tak někdo má. Má sníh, má foxe. A co my tady dole v nížině? Prt! 🙂

promluvila bledá závist.

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 10:43:52 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.01.2026, 10:08:05

Huráááááááááááá. Mně se to jednou stalo taky, že mi cípnul žub - dostala jsem do něj vycpávku a víte co v ní bylo? Extrakt z hřebíčku, páč von je hojivej.

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 10:42:04 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 08.01.2026, 09:50:10

No já se právě bojím toho botulotoxáče. 

to druhý tomu má doopravdy zamezit?

Já jsem třeba udělala malý konzervičky pro kocóra, měla to v lednici a stejně to po otevření bylo špatný ☹️

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2026, 10:40:28 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 08.01.2026, 10:07:49

Oká! Takhle nějak si to představuju, že bychom to měli udělat. Drahá půle ovšem ohleduplně - kvůli mě, aby mě to nevzbudilo, jde a pustí ho ven, pak nemůže usnout………. takže jo, nařídim doma kobercovej nálet 😀 Ale asi ho udělám já 😀