. je to přes celou místnost a potmě..
zcela pochopitelný. Ešče na ní mohl být hrneček 😀
. je to přes celou místnost a potmě..
zcela pochopitelný. Ešče na ní mohl být hrneček 😀
Nepřijde vám divný, že tady mají v zimním období takovou pěknou travičku?
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/218947-shiba-inu-stenatka/
Nenahlašovala jsem to, páč nevim.
A já právě zjistila, že sem to svoje přání vlastně dát můžu a celý:
https://zrzavec.com.cz/2025/12/23/ohari-vanocni-prani/
Krásný Vánočky přeju.
až jí potáhnu někde za sebou jako kozu…
no ale to je jiná, Gina je pastevec a je jasný, že její náplní je dozorovat svěřené území, takže s e jí moc nechce pochodovat do dálek.
Horsano - já nechci závidět, ale musim. Teda jen tu Foxinu, ten bordel od čtyřnohejch bezdomáčů ne, ten ne. Co tam proboha dělali????????????????
By mě trefilo
BODLINKO!! 🤣 Tetkonc jste to rozškubla! Já sem jdu Varaxi napsat, něco poetickýho k
Máma húhú bé: máma vysává a mně se to nelíbí
Máma húhú jé: máma vysává a mně se to líbí
a díky Vám napíšu tak leda prtky 😂
přiblble jsem se zeptala: “ Vy se znáte?”
😂 Doron, Doron, s Váma to jde s kopce, co máte ty kachny, co vás psi přikrejvaj větví………… je to špatný 🤣
Po-moct!
A chlápek je tupý hovado, byla to ftipná scénka, měl se jí chytit a sbalit Vás.
Myslím si, že pokud nejste v majetku pekinéze, je tento režim zcela nedostačující . A to i pro psa zahradního.
S našimi psy jsme každý den 3x denně venku - ráno cca půl hodiny, čistě venčící procházka, kdy se psi zcela vyvenčí, aby pak mohli doma spokojeně spát, než se vrátíme z práce. Posléze se odpoledne po návratu z té práce jde na dlouhou procházku min. hodina a půl vždy (jo, když padají trakaře, tak se to zkrátí, protože už jsou to psi přes deset let), během té procházky se krom venčení i trochu cvičí, hodně hraje. Po návratu, když si řeknou, jdou na zahradu /to dříve v paneláku nebylo, teď je to výhoda/ a pak před spaním jde už jen o krátké venčící vyběhnutí, kdy se vrací domů podle toho, jak si řeknou oni sami.
Tento styl venčení, který máte nastavený měli bývalí sousedé, když jsme bydleli v paneláku ve městě a bylo mi těch pudlic dost líto ☹️ . Co z toho života pak ten pes má?
Nemyslím to nijak zle, jen čistě pragmaticky píšu, že to pro psa není šťastné řešení. Jasně, on z toho neumře, ale……… plnohodnotný život to není. Je to prázdná nádoba.
Krásné Vánočky fšem.
Já sem asi nemožu dát Ohaří přání, protože se to nějak vymklo letos z rukou a má to asi sedmdesát okýnek v prezentaci. To bych rozbila asi web . Tak volím tuto formu
sedí to jak prdel na hrnec, že? 🤣
Asi si dlouhá léta tu zkratku překládám špatně
No samože, dyk takhle je to vystihuje naprosto přesně, co jsem tak nenápadným monitorováním vypozorovala 😀
Mno třeba to právě uvolní ruce normálním veterinářům od těch rychlokvašených neumětelský majitelů zvířat, co jsou ochotní léčit po internetu.
Neha je wpb.
neboli
Wild and Proud Bitch 🤣
No jo, ale která je ta pravá echinacea, podle čeho ji vybrat?
Monardy, neboli zavintky, či indiánské kopřivy:
bída sebemrskačství.
co to, že? 😀 Vy jste líbezný tedy. A vy to máte ale hodně dobře rozhrabaný, to jako bez pochyby. Víte, já na těchto a podobných sítích nejsem, takže mně je fučíček, co tam kdo plácá. Jak říká Sarah, vystřelte si klidně voko. Je zajímavé, že touto zábavou se baví především ti chudí, ať už penězi, či duchem. Inteligentní člověk tohle ke svýmu životu nějak nepotřebuje.
tak na Silvestra to vydrzite
ste to jako nařídil, jo? Vrchní velitel zeměgule asi, že jo?
jakto ze ty zvirata jeste ziji?
protože zvíře, milej sobeckej člověče, vydrží víc, než si vy, ve své nabubřelosti, dokážete představit.
Jaj. Tak to jsem fakt ráda. Já to používám nejen v případě trávicích potíží, ale třeba po operacích při rekonvalescenci, pro začátek. Kdy se tělo může dobře najíst ale nemá s tím při trávení práci, už to má předpracovaný. Spešl při kastraci feny, kdy je ten vnitřek rozhrabanej, nebo po torzi. Je to dokonalý. A ešče užírám 😀
edit - jsem tímhle krmila i mámu, když měla po operaci zubů, páč nemohla nic moc jíst a tohle, z toho byla na větvičce - páč jogurtů už plný brejle, ta kaše samotná, taky nic moc po delší době…. tak jsem ji to obzvláštnila.
Anonymní:Rostliny jako monardy, kokardy a echinacea (moderní kultivary)
nejsou dlouhověké a za tu práci/investici nestojí.
Monardy taky???? Ach jo, tak to jsem netušila, kokardy jsou naprd, to jo, ale o monardách jsem to nevěděla. Líbí se mi právě pro to, že jsou pro hmyz. A echinky - to jsem myslela, že zajdou kvůli mojí špatný péči :o a ono takhle ☹️ a jsou některé nemoderní, původní kultivary, které by byly normální? Jsou to krásný kytky.
…..ne že to glgáte po sklenkách a s rumem…..
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
ste vrah!
Nene, to vůbec, já vás nenabádám k experimentování, vůbec. To jsem jen posílala informace - hlavně ohledně té rýže no, protože to vím, že je mrcha.
Mně ten vet říkal, že kouzlo té konzervy je hlavně v tom, že to jídlo je fakt rozmašírovaný na maximalistickou srágoru. Budu držet palce, ať se vše stabilizuje.