Vážený pane Kilijáne,
sděluji Vám tímto, že jste neskutečně šikovnej a roztomilej péf 😀.
Vaše obdivovatelka.
Bombastický, jak von je brouček soustřeďovanej! Skvělá souhra tohleto.
Vážený pane Kilijáne,
sděluji Vám tímto, že jste neskutečně šikovnej a roztomilej péf 😀.
Vaše obdivovatelka.
Bombastický, jak von je brouček soustřeďovanej! Skvělá souhra tohleto.
Tak koukám, že jsme s Elišákem venčili v sousedních vodách. Jen my se tak neřítili prostorem a nezdolávali v trysku ty krpály. Na pohodu na pijánko jsme si to tam dali. Tahle krajina v sobě skrývá tolik kopců a krpálů, že to na první pohled vlastně není zjevný.
Arosku - čtu to až teď a váhám, jestli psát s takovým odstupem aby člověk zbytečně nejitřil živou ránu, čí spíše rány. Ale musím, protože Vy si zasloužíte poděkování za to všechno, co Saggy dostal. Domov, lásku a svou smečku. Odcházel milovaný. A já opravdu věřím, že tohle je to, co se nikdy neztratí. A taky věřím tomu, že člověk a ani nikdo jiný, nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Už Otík Vám to teď ukázal. Takže ne, situace se nebude opakovat.
Hladím bolavou duši na dálku a opravdu bez nadsázky se hluboce skláním před tím vším, co děláte a dokážete dělat.
že jo? Já jsem sice koňa měla - Juráška - houpacího 😀 😀 , ale ke koním jsem chodila už jako malej tříletej šprček. Taky moc ráda nakukuju a čtu Horsanohlásání.
Dal mi je dobrovolně.
Ultra mega!
efe:Mno čekala jsem od toho víc 🫤
POdle gezichtu von evidentně taky 😀 😀 😀
Nééé, Horsanooo, Vy máte svou lišku! Neznášam Vás! 😀
Myslela sem, že píšete o Liške - koníkovi a ona to kmotra liška. Ejch… to je krásný. Půjdu spát plná závisti, to se zas nevyspim 🙂
Dakujem
není zač, šlo to kupodivu velmi snadno, tím, že psala Buggyra, že to bylo v únoru. Tak hlavně, ať to zabere.
HOU-BY?? To není jako další sortiment k prodeji 😀, ale údiv . No ale, co bych se měla vlastně divit, pamatuju doby, kdy jsem dodávala funkční věci (odšťavovač, remoska atd) do aukcí kočičího útulku a nestačila se divit, co jim tam lidi taky nabízeli za šrot - kupř. rozbité květináče 😀 😀
užitků, které mám ze slepic, je radost.
Jo, na to se taky těším, jak je budu pozorovat 🙂 . Pro mě slípka k domku patří.
Zpeněžit se dá všechno
a to je hluboká pravda. Letos jsem nestačila valit bulvy, když mi kamarádka, kterou jsem obdarovala ořechy poslala odkaz na to, že lidi prodávají vyloupané půlky skořápek. Cenu za sto kusů půlskořápek už nevím, ale vyrazilo mi to dech. A jo, lidi to kupovali. Což nechápu, protože ořechy si vždycky můžu někde nasbírat.
škoda, že nejsi blíž, mohla bys na mě vydělávat 😀
No já se těším na svejch čtyřiažšest, to bude akorát. Dvacet to už je pro mě velkohejno.
Tak - něco pozitivního, z čeho mám teda radost:
Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.
U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.
za 4 kačky?? ty jo, teď jsem byla na farmně, odkud kupuju kuřata a tam mají eLka za 10!! a eMka za 9!! . Já jsem ráda, že kupuju za sedmičku.
Ale Orionko, kdyby se něco stalo, půjde to za tím, kdo to celý zorganizoval. A kupř. u nás je silnice až moc blízko, když jí ty koně utečou, chodívají v pohodě po silnici. Nechcete potkat ráno za tmy cestou do práce koně na silnici. Kolikrát jsem odkláněla auto, co jelo z vesnice, když jsme je našli u nás. Buggyra má opravdu pravdu.
Buggyro + Horsano
je to příspěvek ze 14.2. tady na té stránce?
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/15332-o-vsem-a-o-nicem/123/
Popravdě nechápu, jak může někdo svěřit psa noname člověku, kterého nezná????? Já jsem možná extrém - radši nikam nejedu, než abych psy někam dala na hlídání, a naopak jsem ten, kdo hlídá. Přece ten člověk má prostě nějaké chování, to musela vidět, vnímat- jak takovému člověk svěří své živé zvíře, když ani neví, jak s ním bude zacházeno??? Fakt mi hlava nebere, tohle ne.
Jsou tam další koně v podobném stavu? Tak sakra něco dělejte, ne?!
Jsou Buggyro, jsou. A já dělám co můžu, věřte mi.
Když jsem to hlásila na obec, odpověď - “už zas?, to je každou chvíli”. A taky přešli dost hlavní silnici, samá zatáčka.
to stejné u nás, takže nějaký vypuštění by nic neřešilo ani veřejné ohrožení, i náš topenář s námi ta zvířata odchytával v noci, my je měli několikrát za brankou, protože u naší branky se můžou napást.
Je potřeba k tomu nemohoucímu zvířeti nechanému napospas zavolat policii. Nečetla jsem záměrně ten příspěvek, tak nevím, zda něco takového proběhlo, ale je potřeba to tepat, tepat, přes represivní složky,
proběhlo, probíhá a…….. jak s těm retrívrama
Jo. ubohý zvířata. A s tou ženskou nehne nic, vůbec nic. Není to první případ, kdy jí tam zbytečně uhynul kůň. Já si připadám jak …. nevim… prostě , že jsem měla něco dělat, ale nevím co. Volala jsem kontrolu, volala jsem jí, koně ukrást nemůžu. Kdybych mohla, udělám to. Pro tu klisničku už to skončilo, ale co ti zbývající. Je mi fakt hrozně. Ležela tam v těch ledovejch sračkách, co ve výběhu mají a neměla sílu se už zvednout. výběh svažitý a krmení pochopitelně dole, aby se madam nemusela štrachat s krmením nahoru, tudíž tam voda, bahno, že to sundavá holiny, ty zvířata v těch sračkách stojej a KVS nic neshledává????????????? Kurva platím je ze svých daní a jsou k ničemu. Tak ať ty ubožáky zrušej, jen jim platí člověk teplý židle.