Horsano, držte se, vím, že je to hrozný i když člověk ví, že to přijde,i když je odborník, jako Vy.
Horsano, držte se, vím, že je to hrozný i když člověk ví, že to přijde,i když je odborník, jako Vy.
Poprve po roce duvera bez tenze, bez “koukam jednim okem bokem” - jen duvera a klid. A ano, vydrzelo mu to asi 15 minut a pak mi usnul v naruci. A to uz jsem nad nim pomalu lamala hul
Chtěla jsem napsat, že jsem dneska lehce dojímavá, ale nebyla by to pravda, já jsem těžce dojímavá. A když tohle čtu……… Je to krása, opravdu. A štěstí. takhle vlastně pak vypadá štěstí. Na druhou. Na straně psí a na straně lidský.
Podobný blázinec býval na Vánoce u nás.
To byl asi v tehdejší době folklór nebo co. Všechno se šudlalo na poslední chvíli, aby se to blejskalo co nejvíc. To bylo přesně to první, co jsem změnila. Beru ten úklid jako velký očištění domácnosti, ale na pohodou. Začnu vždycky už s hodně velkým, hodně velkým předstihem a tu uklidím komodu, jindy skříň… ostatní krom oken vlastně není potřeba, když člověk průběžně uklízí přes rok. Takže z toho není nutný mít trojma a ba naopak si to užít, pustit si koledy k tomu, uvařit si kafe, čaj a von ten úklid pak není tak děsnej. A pak si člověk v pohodě nazdobí obydlí, rozsvítí si ho, protože taky mám ráda, když mě v tom zimním šeru doma vítá světlo a jedu si Vánočky.
na klín a USNUL! Poprvé po roce a půl, co je u nás ❤️
Tak! Vítej konečně doma Vasile.
Efe to je krása.
Jsem životní vánoční dítě. Zbožňuju vánoční čas, advent, svátky, nevadí mi ten úklid, naopak je to jediný čas, kdy mě to k uklízení motivuje, pustím si koledy a šudlám - s předstihem, abych se právě nehonila. Leckdy mě to dokáže motivovat tak, že kupř. jako tuhle neděli, zcela neplánovaně vycídím okna v celým Domečku. To jsem sama koukala, jak mi to šlo od ruky. Těším se na to, jak to budu příští sobotu zdobit a strojit. Ještě nedávno jsem vyráběla třeba deset advnetních věnců pro sebe a svoje kamarádky - na to teď není úplně prostor, jinak bych to jela dál. Vánoce jsou dárek - dárek uklidnění a spousty volného času.
Já teď už taky ne a přesto, jak tu někdo uváděl, když kliknu na to místo, kde obvykle bývá, tak se tam udělá ručička. Zvláštní.
edit - ani teď ikonku editace nevidím, ale jde to přes to kliknutí do prostoru, kde bývá.
Teď jsem na PC , odeslala jsem předchozí příspěvek, není možnost editace, aktualizovala jsem stránku a furt to tam není.
edit a naopak teď po odeslání tohoto příspěvku, se editace objevila. A myslím, že odesláním téhle editace naopak to zase může zmizet.
edit 2 - nezmizelo
No já to mám opačně, na mobilu jo, ale tam mi je to fučík, protože z mobilu psát nelze, jak to píše pozpátku - nepodařilo se něco vymyslet? - Editace právě chybí naopak v PC
a když pak má nějaký chovatel nasdílet psa z útulku, tak děsnej problém…
tohle si od maďarů pamatuju z dávných dob taky, dost mě to štvalo, tak jsem tam pak přestala chodit.
Jsem to četla v tramvaji. A říkala si jen hahaha.
Já jsem to tak i četla 😀 . No co, tak by to bylo vyhnání čerta ďáblem 😀
JooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ICH GRATULÍRE!
tak jí příště řekněte:
“Okáčko. Můj pes má syfla, nevadí?”
Neřešte nesmyslnost, bábě to nedojde.
Admini prosím, proč se mi ztrácí možnost editování ?
No takže máš domov Hluchovců? 😀 Vlastně Tali - ta od příchodu k nám má nefungující uši, to se taky tak dá brát 😀
On už píšťalku právě neslyší. Ani můj hvizd, slyší ten páníkův. A tleskání. V blízkosti dobrý, to zatím i jde. Říkám si, jak to broučci vnímají, že na ně jakoby přestáváme mluvit. Snažím se o to víc se ho dotýkat, dívat se na něj, aby tý interakce neubylo.
Nebo - hm, kratší časový úsek by mohl vyjít? Ozvěte se klidně s jarem - jako ne s tímdle
https://www.sans.cz/editor/image/eshop_products_other_pictures/941/filename_941_62a088d996379_l.jpg
ale až bude jaro, mám jich opravdu hodně, hodně moc, manželka našeho projektanta se jich opravdu potřebovala zbavit a já byla nenažraná. takže můžu klíďo s tím jarem poslat oddělky.
tak se navzájem připomeneme 😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Už dlouho jsem se tak nezasmála🤣🤣🤣🤣🤣
No… nemám. Někdy jakoby jo, ale stojí to za prt. Kdyby nebyl vychovanej tak jak je, a nebydleli bychom tam, kde bydlíme, tak v Prahé třeba fakt blbý by to bylo. Jsem si to uvědomila tuhle, když jsem si zase říkala, že jsem mu tím přestěhováním sebrala život pražskýho psa, on je hodně kontaktní na lidi, psy a v ten moment mi ale najednou došlo, že právě teď v tomhle tady získal hroznou výhodu - není tu zapsíno - tudíž klesá množství debilitních majitelů neovladatelných psů, kteří ho můžou ohrozit a vzhledem k nedostatku civilizace může být i nadále furt na volno.
Hmm jiný jiřky? Neznám taky. Ale jsem zahradník spíš z leknutí, nemám hluboký znalosti, dneska už se šlechtí kde co a kdejak, takže třeba jo. Spíš si ale myslím, že se jich chtěl zbavit. Všichni se jiřek zbavujou, protože se množej jako kráva. Ešivá vám cípnou a ty moje přežijou a budu je příští rok vyndavat, klidně pošlu- když se připomenete, nebo se budete pohybovat někde kolem nás při závodech - pak je prostě necháte v tom sklepě a uvidíte. Spíš si myslím, že přežijou sklep - v suchu, než mráz v kyblíku. Sem zvědavá, dáte pak vědět? když skleróza dovolí?
Já jsem Rumíčkovi začala Karsivan dávat letos v jeho 11 letech, když se mu začal horši sluch. Jinak byl cajk, na chorobu srdce se přišlo náhodou - je otázkou, zda to tak měl vždy , nebo až teď se stářím. Jinak bych asi nedávala, je živoučkej a v kondici.