Kdybych se po tomhle týdnu neozvala, tak jedu po břiše někde za zrzavou šmouhou…
🤣
Kdybych se po tomhle týdnu neozvala, tak jedu po břiše někde za zrzavou šmouhou…
🤣
No hej! Bude nám ctí
https://megibuk.cz/ohari-kalendar-zrzavci-2026/
Vzdy, ked uz sa doma dohodneme, ze je cas sa s Fifou rozlucit, tak zacne zrat a obzivne…
tohle je BLBÝ, BLBÝ , BLBÝ!!!!!! A teď tu jakou dobu přemýšlím, co napsat dál…….. no…. a nic jsem nevymyslela. Snad jen….. ať aspoň Něha nevymýšlá a nezlobí.
Fifa je zas marod, zo stavu, ze uz chodila a chcela skakat na postel je zase leziak a mna caka 1.12. operacia, snad len laparoskopia, ale ono to tak nebude, lebo zrasty a blabla.
Dara som kvoli tomu nakoniec predala, strasne to lutujem, ale ak sa o kone budu starat susedia, tak cim menej, tym lepsie. Rok 2025 je uplne na houno
tohle jsem četla až poté, co jsem psala o Gustíkovi, protože to mě pobavilo, tohle už tolik ne teda. Držet palce budu hodně moc. Slibuju.
Gustav nie je taky tucny,
Gustav je březí.
🤣
A řekla jste mu, že je slavným? V kalendáři? Kde se převlík za mustanga?
Su dni, kedy by som celu prirodu vzala plamenometom a pridala trochu Semtexu…
Nebohá paní Horsano,
je mi vás převelice líto, převelice, a dopředu se omlouvám, nemožu za to, možete si za to sama, ako písáte, já se musim smiat!!
S úctou a vážností Zrzavci
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ať je vám brzo dobře na duši.
že ne? Já teda králíky vůbec nejím, sem s nima výrůstala, jsou to kámoši, stejný jako koně, psi, kočky…. no a tydlety už vůbec, jsou krásní.
Tak. Přesně jak to říkám už jakou dobu.
No škoda, že to dají v tak pozdní hodinu, kdy to nikdo moc neuvidí.
Proč todle nedaj do tý Lopaty místo hadžvaňáka, co má chodit čůrat na plínu? Mi tak cukal nerv, když jsem to poslouchala. Tam jsou opravdu odborníci.
žiš ti jsou!!! ňuňu.
Jen ten dotaz je prostě nešťastně napsaný a většinou člověk vidí tu nejhorší variantu
No proto jsem si říkala, že kdyby se ozvala, tak třeba vysvětlí, nebo se naopak zeptá, poradí se.
taky díky.
Děkuju, děkuju, tak jsem zase chytřejší, já se tehdy nedozvěděla víc už i proto, že majitelé pak po přeléčení se psem chtěli krýt. resp. uchovnit a krýt a to se ve mě všechno protočilo, takže jsem pak v kontaktu dál nebyli.
Můžu se k tý úplavici, žíznivce pozeptat? Je to nějakým hormonem? Kdysi dávno jsme měla ve svém okolí ohaříka , který byl právě spíš průtokáčem , majitelé zoufalí, řešilo se to, chovatelka se snažila, trvalo to a pak se přišlo na to - nějaký moudrý vet - že je to probém nějakého hormonu. Pak byl klid. Jedná se o tohle?
ááááá my jsme tam takyyy hurááá, to se bude soused divit. U nás to sice zatím nebylo moc přehnaný, ale dementěv naproti a jeho rodina celkem stačilo. A neodpalujou si to na svým ale jdou s tím na silnici směrem k nám. Pěkně jsem si tehdy provětrala plíce - předloni. Loni se nějak ovládali, tak pokud se rozparáděj, vlítnu tam a bé zle!!! 😀
Tak se zdá, že jen my v okolí nikoho nemáme ☹️
Nespíte bezdůvodně a nebo ten důvod znáte a v hlavě Vám to lítá?
Zkuste dát: Záchranná stanice pro papoušky. Mně to jede všechno, ať odkazy, nebo ve vyhledávači.
Pokud mě jako člověka, který se mu bude hodně věnovat tak je to dobře
no jo, ano. ale dobře pro koho?
Jo jasný, třebas si to přečte někdo jiný. Nicméně mi přijde jako slušnost, když se na něco zeptám a jiní mi věnují svůj čas, informace, abych min. poděkovala. A pokud jsem přemýšlivý člověk, který se nad věcmi zamýšlí, když se na ně ptá, tak se buď zeptat dál, když se mi dostalo dostatku podnětů a odpovědí. A tady jediná reakce je - A to píšu kde? 😀 . Ale tak prostě to o daném jedinci pak něco svědčí. Ale třeba se zadavatelka ještě ozve a řekne k tomu svůj úhel pohledu, když se ptala. A pokud ne, tak holt viz výše.
Bodlinko děkuji za vysvětlení, taky jsem bádala nad tím, jak to bylo dřív. Máma pracovala jako administrativa na Xaverově - v tý koňský sekci u ředitele, nicméně nikdy se právě nestalo, že by tam došlo k nějakému takovému vybíjení, tak mi to bylo divný.
ahá, tak tyhle vůbec neznám. Jen modrou a žlutou , ale žlutá je jen pro použití uvnitř Ikei, takže mi z toho vyšla jedině ta modrá . barvu koťoula neznám, tu jsem si vymyslela.
No protože Ikea ne? taky mám. několik. Páč to je taška co se hodí i na stavbě - slaňovali jsme s ní cihly na půdě, když už se zbouralo schodiště.