»
Odpověď na příspěvek uživatele
Buggyra z 21.11.2025, 06:25:16
Nenechte se zviklat, Zrzavci, jděte si za svým 🙂
jasněže, čekám na to přes dvacet let!! Tak moc trpělivá jsem, tak moc, že i muži svému říkám, nezdržuj se s tim krunikem teď, vydržela jsem tak dlouho vydržím ešče chvilku /páč mi nedovolil, abych si t postavila sama, jak jsem chtěla, že prej se nebude dívat na šikmou věž f Píze 😀 , je drzej - ale šikovnej, budu mít tím pádem nejkrásnější kurniček na světě/. Ani na psa jsem tak dlouho nečekala, jako na tohle. Sednu si tam k nim a budu na ně prostě koukat, jak žijou. Enem teda hašteření nebudu dovolovat, to už vim, že umím korigovat , to jsem dělala u sousedů a když jsem tam byla, tak si madam nedovolila nic.
že slépky ještě trochu po kariéře požijí venku přirozeným hemžením
přésně! Chci vidět ščastnou slepici! Svobodnou! Doufám, že se mi s nima taky podaří skamarádit a fakt s náma budou chodit ven. Jak jim asi bude, když prvně budou moct rozhrabošit zem a najít si svýho prvního brouka nebo šišalu!
jak z 22hlavého hejna dvě vejce denně,
no to mají podobně vedle a snažila jsem se osvětlit, že když chcou vajíčka, musí jim taky něco dát víc, než co dávají. Když jsem se o ně starala já, měla jsem jednou tolik. Neměla jsem sice co dát do komposta, ale holky měly mejdan. Aji houby jsem jim nosila, masíčko, tvaroh a tak.
Jen teda pozor, ona není vyléčená
jasný, ale funguje si.
že jsem slepici zbytečně stresovala
myslím, že v tom případku, když člověk jde s tím zvířetem k doktorovi, tak to není zbytečný, prostě nevíte, zda to vyjde, ale zkusí se to. A vyšlo to. Což je supr -pro vás a veta jako zkušenost a pro ni prodloužený čas, který dostala (a jinde třeba ne) . No tohle je jediný, čeho se u nich budu bát - poznat problém a udělat to správný rozhodnutí. Ale musím, když jsem se dala na vojnu, musím bojovat.
Taky jsem za to léčení dala jako za novou kuřici.
tak je vidět, že nejste spořivá přehnaně. Zasloužíte řád Zlatýho hřebínku 😀 , navrhnu pro příště panu prezidentovi 😀