Buggyra - nad nulou tam nejspíš bude - uvidíme, na ten první základ přijde pod beton izolace a to i tepelná. Plus ta podestýlka. Nocování budou mít v části kurníku, kam na ně nepotáhne, stejně tak snášková hnízda /tam bude jen blbý to, že budou vedle sebe a budou se mi bohužel asi blbějš vybírat, ale s tím už nic neudělám. Nad sebe je nechci dávat, dle babičky by se mohly holky prát o to spodní. Říkala, že mám dát vedle sebe. No ale to neva, to je můj problém. Na čistění to bude v pohodě, to si otevřu celou přední stěnu, osprchuju to, vydesinfikuju. Na zadní stěně budou mít krmení, aby si mohly na noc nacpat ty volátka, jak tu někdo psal, že je to důležitý, aby šly spát nazobaný.
Ta deska -by to bylo utěsněný, bez škvír, to stavitel ví, že musí být bez škvír šécko, když už se mi do mýho projektu namontoval. Mimochodem už mám základ voliéry - část pro zastřešení už je na místě a první pletivový pás taky. 🙂 . Zároveň mám dvě krásný venkovní bidýlkoposezení, aby mohly holky hřadovat
To vy samozřejmě nedopustíte, je mi jasné. Počkala bych, až budou dvě, a doplnila vždy dvě. Aby si mohly dělat partičky.
jasně, nenene, jednu ne. Takhle nějak to mám v plánu, i proto mám sudý počet těch čtyřech.
Rovnou položím dotaz na mulčovací kůru ve výběhí. Je ta kůra nějak problematická pro slepičky? Zatím jsem negaci nenašla. Já mám štěpku, co si vyrábím, že si ji dám primárně do výběhu a co zbyde, dám na záhony. Ale napadlo mě dneska cestou do prasé, pokud by štěpka a kůra pro slepice bylo rovno, že bych kůru ze záhonů, mohla dát ke slípkám a štěpku, která vydrží víc, dala primárně na záhony. A až by holky zrajtovaly tu kůru, což podle mě nebude dlouho trvat, tak bych kůru vyhodila a až pak dala štěpku.
Blbý dát kůru slepicím do výběhu? Blbý kvůli nim, nebo nepraktický?