Miminko má 7 měsíců a někdy je prdlej úplně na zabití
Miminko má 7 měsíců a někdy je prdlej úplně na zabití
A pozor na rétoriku a hlavně “ten tón, ten tón!”🤣🤣🤣, nepatří to spíš do veselého okénka?
A ještě na dva je místo, názorná ukázka 😊
Svítí sluníčko tak velcí bráchové prý nebudou řádit jak blázniví, ale malýmu to zapomněli říct. 😂😍
1,25mg stálo právě půlku, takže pokud bere 5mg a 2 denně tak to na nějakých 1400 vychází i u mé MVDr, k tomu pravidelně krve a byla bych ještě na vyšší ceně. Ona se tam ta váha těch našich miláčků setsakra projeví
Bere Felimazol 2,5mg a plato 25tablet u MVDr kupuji za 280 Kč.PPrávě jsem si pochvalovala, že jsou levné
Týrané štěňátko🤣🤣🤣 Dobi
To je od vás hezký, my už doma takhle zachránili 2 jiřičky. Mouční červi a pinzeta jako krmení, je neuvěřitelné, kolik jich vždycky zvládli spapat, krabice jako bydlení a pokoj dcery, byly tam na volno a chovaly se vzorně, jak byly připravené, tak otevřeným oknem odletěly a cca po týdnu už bydlely v kolonii na domě. Jen kočky braly jako křivdu, že do pokoje samy nemůžou😂
Tak na vyvážení přibereme nějaké berany a vy to zvážíte, převážíte i dovážíte.
Ale to je fakt😆
Jsem býk, takže potřebuji stádo😄
U nás mrtvička valach, a jak psaly holky víš, moře kapaček s kde čím, ale druhý den vstal a během 3 dnů pohybově ok, žral teda už 4 hodiny po první kapačce. Průběžně pak dostával preventivně geriatrika. Bohužel více méně oslepl, viděl už pak jen trochu obrysy. Nevadilo mu to, žil pak ještě cca 7let ( do 27) a parťák ze stáda nebo vlastně kdokoliv mu dělal, když bylo potřeba slepeckého psa🤣. Když se zasekl v rohu nebo zdrhl od ostatních….. tak začal vyvolávat a ten kdo byl blízko- i my lidi, prostě doklusal - koně ho čumákem, strkali mu do plece a krku obrátili zavrkali a nasměrovali, my vlastně podobně poplácáním a slovy. Teda ještě jedno ucho mu zůstalo ležet, ale kosmetické problémy se nepočítají. Prostě dobrý konec, držím pěsti
No, k těm kytkám, já trochu podezřívám dvě z koček, že jim v těch sebevraždách pomáhají. Já utrápím i africký fialky🙈.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-moravskoslezsky-kraj-oderskou-cast-tosovice-ovladli-chrti-cesko-poprve-hosti-mistrovstvi-sveta-v-coursingu-40522331
Málokdo to ví a je to škoda. Velká a krásná chrtí akce. Jen škoda toho deště.
Tvrdý rohlíky, sladký houstičky, vánočku a buchty u nás žádní hafíci neodmítnou za žádných okolností. A když náhodou jo, tak je už fakt zle
Ani sladký pečivo ne? Takový mléčný houstičky jsou u nás top pro všechny, včetně mé maličkosti a koček.
Moji oblíbení veterináři už slyší i na problém: no vlastně mu více méně nic není, ale není to úplně on.🙈
Jsou úplně 😍😍😍😍😍, opice je top
Měla jsem psa, přiše k nám už starší, který z masa, syrové nebo vařené jedno bylo, kvalitních granulí, vet diety….., prostě ze všeho lepšího měl velké problémy- průjmy, nepohody, zvracení…., jediné, co mu sedělo byly granule Darling a Ještě jedna podobná tragická značka a + rohlíky a sladký pečivo. Po 3 letech trápení- veterinář…. jsme rezignovali a prostě žral výše uvedené granule, tvrdý rohlíky, vánočku a buchty. A najednou krásná srst a šťastný pes. Dožil se skoro 15let a to bylo velké plemeno. Oni si prostě umí říct. Nechte ji na tom, co jí vyhovuje.