Dublinbarzoj:Tak jsme ulovili vlka, trénovat se musí od mala. Rosteme jak z vody a je se mnou sranda.
Božánek to je. 😍
Dublinbarzoj:Tak jsme ulovili vlka, trénovat se musí od mala. Rosteme jak z vody a je se mnou sranda.
Božánek to je. 😍
Taky přeju pěkný a pohodový podzim. ⛅
Za mě nejlepší řešení je chytit, nechat vykastrovat a zase vypustit přímo v místě, kde ti psi žijí.
Není zač, dělám to úplně stejně a nejspíš nás bude víc. 🙂
Nějak si neumím představit, jak by to vypadalo, kdybych klikala na Odpovědět u více lidí, to přece nejde. 🤔
Bohajeho, co je to za lidi? 🙄 V tomhle bydlet by mě asi kleplo. Asi nechodí do práce, že?
Anonymní:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policejni-pes-kid-zachranil-na-zlinsku-ztraceneho-myslivce-40544429#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Před lety našel policejní pes v lese moji dceru, jen to nebylo ve sdělovacích prostředcích. 🙂
Daja:Holky nejde Vám otevřít “ Politika”? Mě to stále píše Error.
Mně jde. Ale ani tam Dájo nechoďte. 😊
Doron:Ty jsou od té fenky co vypadá jako člověk?
Ano, od mojí věčně rozesmáté Cherry. 😊
Vahine:Krásný pes 😍
Děkuju. 🥰 Oni jsou všichni z toho vrhu krásní, mají moc hezké výrazy, jak přes kopírák.
Vahine:Když si vzpomenu, jak dlouho trvalo než bělouš přijal vnučky(1 a půl roku), tak musím říct, že dívat se na foto z víkendu, je prostě krásné a hřejivé.🤗❤️ Na rozloženým gauči takhle ve třech 😉 vlastně ve čtyřech…za vnučkou je ještě ten náš velký plyšoun Bady 🤭
Zanedlouho budeme slavit 6 adoptiny 🎂
Na to se těším. Vnučky jsou ještě malé, jedna 2 roky, druhá rok a půl. Ale ta mladší má pejsky už teď moc ráda, dcera má taky psa, tak je zvyklá. Když jsme byly na SK na tom prodlouženém víkendu, tak Cherrynku moc hezky a citlivě hladila a Cherry se to líbilo. Možná jsme se měly dát na canisterapii. 😀
Dublinbarzoj:Ježíš fujtajxl, ale lepší než živí🙈. Letos těch potvor teda je, i myší….., u nás je i hodně dravců, pořád plný tlamičky i zobáky a prostřený stůl pořád přetéká.
Jo, dravců jsem viděla na poli spoustu. I když se mi zdá, že byly horší roky a myší bylo podstatně víc. Lezly mně i do baráku, teď je zatím klid, i když na zahradě určitě jsou, už jsem zasypávala díry.
Jožinek (Beanie z Kočovského dvora), můj odchov, dnes složil svoji psí maturitu. 🥰
Nevím už, kam jsem psala o těch potkanech v dřevníku. Tak dnes jsem ho celý vyklidila a úplně vzadu našla cca 6 mrtvých potkanů včetně mláďat asi. Celá rodinka. Nejspíš se napapali jedu u souseda a umřít přišli ke mně. Asi už tam žádný dřevo dávat nebudu.
janaa:Hele,to by bylo na dlouhou debatu a v jiném tématu,ať to tady neplevelíme. Mohl se obrátit vítr,mohli tam být slabší psi… třeba v tý Slovči většina psů,co vypadla, z našeho stanoviště odcházela s odřenejma ušima, a říkali jsme,ty vypadnou jinde….vypadli
Jasně, chápu, klidně i soukromě.
janaa:Ali,stane se,já včera posuzovala podzimky,vypadlo pět,před týdnem ve slovči podzimky,vypadlo devět… a na jč derby se vůbec dějou věci😂
Jo, četla jsem na FB. Jako mně o nic nešlo, já s Dragem ten CACT už máme, ale nejde mně to do hlavy, že tolik psů vypadlo a většina až v posledních dvou skupinách. Něco je špatně asi. My nijak extra netrénovali, občas psovi natáhnu vlečku, občas hodím do vody kachnu, občas bažanta někam do křoví. Dělá to rád, je vždycky hrozně natěšenej. Zajímalo by mě docela dost, co ty jako člověk, který pracuje se psy na honech, na to říkáš, jak jsou ty zkoušky postavený.
Doron:Bůhví, jestli tam ten bažant vůbec byl.🤣
Byl tam. Ale ani ti chlapi, když ho hledali po té skupině před námi, ho nemohli najít, trvalo jim to určitě víc než 10 minut, což je limit pro psa. 😁
Doron:Takže ho to bavilo, to je hlavní !
A co byla poslední disciplína?
Dohledávka bažanta na louce, vysoká tráva, bodláky a všechno možný i nemožný. Vypadlo tam spousta psů, tak podezírám i nějaké temné síly 😱 😀 Ne, vážně, něco zvláštního tam být mohlo nebo taky ne, někteří tipovali nějaké blbé geopatogenní zóny či co. 🤪 Možná jen únava hlavy před poslední disciplínou, přece jen už byly asi 3 odpoledne a od rána od 8 toho mohli mít psi dost, i když nohy jim běhaly dobře.
Tak my jsme dnes vypadli na poslední disciplíně. Byly to těžké zkoušky, z 21 startujících došlo jen 8. O nic nám nešlo, už máme dávno splněno. Jen jsem si chtěla ověřit, jestli by Dragouš jako veterán ještě zvládnul dvoudenní zkoušky. Takže asi už ne. Celou cestu prospal v autě, to se ještě nikdy nestalo, vždycky koukal z okna. Přesto jsem i tak spokojená, do té poslední disciplíny, která byla snad zakletá, pracoval jako ďas a dokázal držet tempo s daleko mladšími pejsky.
Moc gratuluju. 👍🎉
Plaka:Na vycházkách fotit nestíhám, tak aspoň pár zahradních. Netvor dvouletý a žabička osmiletá (ta na svůj věk absolutně nevypadá).
To fakt ne, nevidím jediný šedivý chloupek. 😊