My jsme o víkendu nevenčili. Včera u nás bylo cca 20 stupňů, celý den jsme byli na zahradě, spousta práce hotová. A dnes už prší a pořádně. Tak bude domácí péče…stříhání drápků, čištění uší a očí. 🥰
My jsme o víkendu nevenčili. Včera u nás bylo cca 20 stupňů, celý den jsme byli na zahradě, spousta práce hotová. A dnes už prší a pořádně. Tak bude domácí péče…stříhání drápků, čištění uší a očí. 🥰
To jméno mu sedí, i na fotkách vzbuzuje respekt.
Ono to křesílko takhle vypadá jako dětské. 😁
Foto a bublinu. 👍😁
😂🤣😂 A proto vás mlátí ženská. Tak jo. 😂
😄 Nebyl to Plzák?
Ale jo, taky jsem o nějakých případech slyšela nebo četla. Ale zrovna zdejšímu baronu Prášilovi to nevěřím.
Tak hlavně, že je to už trošku lepší, ATB určitě zaberou. 🍀
To vám tak budeme věřit. Jako asi všechno, co tady naplácáte.
Statisticky ty počty vykázání stoupají. Ale můžu se zeptat kamarádky, která dělá u PČR, jak to mají u nich, jestli to není tajný.
No právě, rozdíl vesnice nebo město a chudí versus bohatí. Ještě v osmdesátkách si každá holka být svobodnou matkou pořádně rozmyslela. Znám hodně dobře případ, kdy holčina v opilosti otěhotněla na taneční zábavě s neznámým klukem, věděla jen, ze které je vesnice a křestní jméno😀, s rodiči ho potom jeli hledat a musel si ji vzít. Ten kluk byl asi jen o 3 roky starší než já a tehdy měl vážnou známost. No, zůstali spolu, ještě nedávno jsem je spolu zahlídla, když jsem navštívila rodnou obec.
Moc děkuji za obsáhlou odpověď. 👍🌼
Tak tohle se povedlo. 😄
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-pavel-zanechal-v-chile-sve-pero-40573865
No, mně právě kdosi tvrdí, že kůň není pes. Že psovi stačí člověk, ale koni ne, protože je to stádové zvíře. Tak proto se ptám, koňoznalec nejsem vůbec, spíš totální neznalec.
Já prostě cítím, že se společnost trochu posunula. Dřív při domácím násilí násilníka policie nevykázala, dnes ano, psychické nemoci už nejsou tak stigmatizovány, znásilnění už taky není tak zlehčováno a sváděno na oběť, ještě by to chtělo ty tresty opravdu zpřísnit.
Být svobodná matka je normální a běžné už delší dobu, to je pravda. Moje babička byla nemanželské dítě, prababička (taky pocházela někde od Brna) musela odejít pryč z domu a najít si na vesnici, kde ji nikdo neznal, práci, babička si pak musela vzít postiženého člověka, kterého jí vybrali. Zní to jak z 19. století, ale bylo to opravdu tak.
Holky, je to pravda, že kůň, když je sám, má separačku? Každý kůň?
Ono asi jak kde. Já pocházím z jižní Moravy a mohla bych vám vyprávět. Něco vím z doslechu, něco přímo z rodiny, něco od spolužaček ze školy, něco přímo z dědiny. A že člověk, který se musel léčit s psychickou nemocí v léčebně, má stigma blázna ještě i dnes, je fakt.
Tak dnes dusno, ale spadlo jen pár kapek. Je hrozné sucho. Hledala jsem po letech pramen, který nám vyvěral na louce a tekl dál do Kočovského potoka a zůstaly jen nějaké kaluže ne moc čisté vody.
kometa:Nějak nechápu, proč je tady okopírován text z inzerátu na prodej labradorských retrívrů
No protože podvodníci to odflákli. 😉
Jj, už ten kontakt mně přišel divnej.
Buggyra:Já bych s tím “normální” byla celkem opatrná, normalita se posouvá, taky bylo normální svítit kahanem a nespoléhat se na tu divnou a nebezpečnou elektriku…
Přesně tak. Co bylo vždycky normální? Že přišla domů těhotná dcera a otec ji vyhodil z domu, protože to byla ostuda pro rodinu? Že chlap po návratu z hospody zmlátil ženu a děti taky? Že žena s poporodní depresí skočila do rybníka nebo pod vlak? Spousta věcí byla “normálních” a už dávno není.
Buďte tak hodnej a přestaňte do mě nechutně rýpat. Píšu, abyste si to zjistil jinde, když ode mě to neberete…zdrojem může být i obyčejná AI nebo Google či Wikisofia. Ve své zaslepené ješitnosti totiž už nejste vůbec schopen brát žádné jiné vysvětlení a jedete si tvrdošíjně jen ve své zajeté koleji. Ano, svůj názor jsem si vytvořila na základě celoživotních zkušeností a dostupných informací, víc už nemám co dodat a myslím si, že už je i zbytečné s vámi ztrácet čas.