kometa:Ty vaše příspěvky totiž nemají ani hlavu, ani patu
To přece neměly nikdy. Jenom už asi 15 let tady čteme, jak na jeho slova dojde a zatím nic.
😂🤣 Tak nějak.
kometa:Ty vaše příspěvky totiž nemají ani hlavu, ani patu
To přece neměly nikdy. Jenom už asi 15 let tady čteme, jak na jeho slova dojde a zatím nic.
😂🤣 Tak nějak.
Ono to očkování na psincák prý není na všechny kmeny, takže chytit to může. Snad jste to chytli včas a bude to brzo v pohodě.
N:Nene, řeším vás protože s energiemi si moc nepokecám.😀
Vy to máte v té hlavince trochu pomotaný, že? Ty vaše příspěvky totiž nemají ani hlavu, ani patu. Mě řešit vůbec nemusíte, já se vyřeším sama. 😉
Já jsem se na chřipku nechala očkovat myslím 3x, hradila to tehdy firma a očkovalo se normálně v prostorách firmy, nikam se nemuselo chodit. Za doby kovidu se to zrušilo s tím, že když se očkuje na kovid, tak o chřipku už není zájem. Někteří kolegové se chodí očkovat ke svému praktikovi. Já očkovaná nejsem, ale kdybych pracovala někde ve službách, tak bych určitě šla.
Buggyra:A co říkáte tomuto fenoménu? https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vzala-knizku-a-ucitelku-s-ni-svihla-v-ceskych-skolach-roste-slovni-i-fyzicke_2604120500_adn Já zažila už před lety, no musím uznat, že škola, ve které jsem učila, není zrovna výběrová, ale když mi vyprávěli, jak po kolegyni letěla židle, lehýnce jsem se nad svou kariérou zamyslela…
Dost často na mě na FB vyběhne příspěvek o fyzických trestech a dost lidí cca v mém věku je obhajuje a tvrdí, že agresivita dnešní mládeže pramení z příliš volné výchovy, děcka by prý potřebovala pořádně nařezat. Já si to teda nemyslím, protože sama si moc dobře pamatuju, jak to bylo ponižující. Myslím si, že dnes děti nemají doma skoro žádné povinnosti, vymezené žádné mantinely a spoustu těchto blbostí dělají z nudy, navíc doma se příliš nekomunikuje. A taky můžou být ovlivněni kamarády, partou, to bývalo vždycky, jen ne v takové míře. Vždyť si jen vemte, jak často dochází k brutálnímu napadání na ulicích, která často končí těžkým postižením nebo i smrtí.
Takže cenu energií řešíte vy, ne já. Hm. 😁
N:Tak se koukněte o pár stran zpět.😀
Neznamená, že když tady vypíšu sazbu za VT a NT a že faktura je nepřehledná, tak nějak řeším celkovou cenu za elektřinu. Nebo vy máte ten pocit? Ceny jsou v podstatě stejné, jak dávno před kovidem.
Lenocka:Děkujeme! Protože už má 6 CACTů z loňska (bylo jí okolo 2,5roku ❤️), tak tímhle splnila podmínky Českého šampiona práce. Jsem neskutečně pyšná
Moc gratuluju, nádherný úspěch. 👍
😂🤣 Pobavilo. Já teda žádný energie neřeším, kde jste na to přišel?
No to je zase moudro toto 🙄, my to vůbec nevíme, že velmoci si rozdělují a na nic se nikoho neptají. Vždycky to tak bylo a vždy bude.
drvodelkafialova:A třeba Piráti jsou podle vás kdo nebo co?
Ultralevice. Tipuju.
Anonymní:Ani socani nejsou pravice
Hm, je mně asi 5 a nevím to. 🙈
Anonymní:Právě proto, to o čem píše je důsledek politiky předchozích ultralevicových vlád. Teď to dopadá i na vás, jejich voliče.
Žádný ultralevičáky jsem nikdy nevolila. Že tady každej něco tvrdí, ale o mě neví nic, fakt zajímavý. To jako nikdy nepočítáte s tím, že někdo volil někoho, kdo se do vlády nedostal, ani tehdy ani teď?
Nevím, proč bych já měla být idiot, když jsem současnou vládu ani nevolila. Jako řadový občan politiku vlády těžko ovlivním.
Moc gratuluju 👍🌼, teda vy válíte a to je teprve začátek roku.
Dnes ráno jsme byli opět přezout autino v Brumovicích, tak jsme si zase s Dráčkem střihli prochajdu, je tam krásně teplo a kvetou stromy. Jen pár kilometrů od nás. 🥰
tetrivek:Přesně takové máme a jsme spokojeni.
Od včera už misky používáme na krmení a teda paráda, jsem nadmíru spokojená, tři unesu hravě, protože jsou menší, a hlavně s nimi psi nemlátí do stěn. Díky moc za tip. 👍
hmn:manžel si taky myslel, že z té metrové vepřové pečeně bude něco mít…..😎
Nedostal ani ochutnat? 😁
Taky bych se styděla být v armádě státu takovýho psychopata jako je Trump.
Jé, buchta.
Ta je pro psy.