Aktuálně: 2 339 inzerátů269 868 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 21:31:28 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.10.2025, 21:02:41

Budu moc držet palce. 🍀

My máme v sobotu taky zkoušky, klubové podzimní. Byla jsem si to vyzkoušet přímo na místě minulý i tento týden, terény teda strašný, všude bahno a první den jsme přijeli úplně obalení kudlačkama (či kudlibabkama, u nás se tak říká suchýmu plodu lopuchu), hodinu jsem to pak doma obírala. Pořád prší, tak uvidíme, co z toho nakonec bude.

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 14:32:00 xxx.xxx.11.197

Myslím, že to odmítnout nepůjde, že se nám to promítne do celkových cen energií zas. 🤔

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 14:26:50 xxx.xxx.11.197
Ph:

daji se prohlednout v hornbachu 😇segre jsem kupovala fosforeskujisi a nosi uz nekolik let

jen teda -tohle je prave ta hexa, co ma troku drazky a drzi se tam spina - jo, myje se to lehce, ale musi se to myt…

To mně nevadí, pořád lepší, než drhnout klasický popruh a stejně z něj 💩 nikdy úplně nevyperu. 😂 OK, v Hornbachu se někdy zastavím. 

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 12:11:06 xxx.xxx.11.197
Ph:

Ja tady jeste najdu veci…..😀

Obrázek

Díky, jdu hledat. 👍

Mám, na 2 e-shopech nejmíň, budou Vánoce. 😀

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 11:36:50 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.10.2025, 09:24:58

psíbožeSirie

To se mně líbí, to budu používat. 👍😊

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 11:31:58 xxx.xxx.11.197
Ph:

to ale neni problem flexiny, ale toho, kdo to voditko drzi …. Vyvencite na tom bezpecne i ciziho, nevychovaneho psa. 

jako ja za flexi nehodlam nijak lobovat - na me ta firma nezbohatne. Kupuju jine jen kdyz to stare nekde zapomenu a to vencim z 90% uplne na volno ( kolikrat v pulce vychazky zjistim, ze ani obojek nekteri nemaji 😂)

Jen to vidim na hotelu, na kolika psech je to vyzkousene 🤣a pak ctu ty zarucene prispevky od vycvikovych rychlokvasek, jak je to fujky -  jen kroutim ocima.

Tak hlavne ze 30m stopovacka protazena tim vsim sajrajtem na sidlistich, co za sebou taha nevycvalany jedinec v parte dalsich psu, co se spolu nahaneji - je pro ne OK. To bych zase nedala ja  😄

Oni to teda tvrdí i někteří trošku starší výcvikáři. Ale to je fuk. Ať si každej používá, co jemu vyhovuje, že jo. Já stopovačku mám, tuším, že 10 či 15 metrů, tu umyvatelnou, doteď leží pěkně origo smotaná ve skříni a myslím, že tam už zůstane. Nebo možná někdy na štěně se bude hodit. Jo, na štěňata jsem používala, resp. na jednu fenu, která prostě už jako 3měsíční prcek byla schopna tak rychle zdrhnout, že měl člověk co dělat. Ale to byly klasický popruhový stopovačky, dávno skončily v popelnici, ani jsem nezkoušela je prát.

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 11:26:19 xxx.xxx.11.197
Ph:

na ten obojek mi prijde lepsi Biothane zase. Jsou 2 druhy - biothane beta -ta je takova trosku drsnejsi ( to je ten hnedy ) a druha je uplne hladka ( oranzova a ruzova). Ta hladka je pro cunata znacka ideal 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obojky z biothane bych taky brala, ale já místo přezky na očka mám radši trojzubec právě kvůli tomu, že už mám gramlavý ruce. A ony se s trojzubcem dělají jen do šířky 3 cm. Širší jsem teda nikde nenašla, potřebovala bych aspoň 4 cm. 

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 11:22:09 xxx.xxx.11.197
Dafi:

já si proti vám tady připadnu divně😀😀😀

všichni tady značkový vodítka,

a já ze zverimexu 2karabinový na přání 4 metry pro psy rodičů,desetimetrovka modrá taky na přání přes zverimex,

zelenožlutý pletený jednokarabinový vodítko mám přes 30lt za 20kč ve výprodeji😀😀-D-používáno jako cvičící,nebo do města,nebo spojený s druhým vodítkem,at je delší…

2 flexiny mám a používám na ranní+noční venčení a nebo na jednoho psa,

rodiče mají celý život flexiny,psy nepouští,jiný vodítko nemají tak mám vodítka i na jejich psy…když je berem autem 

jinak mám ušitý fialový 2karabinový,hnědý jednokarabinový at mi ladí k hnědýmu cvočkovanýmu obojku co má Dafča 10let…😀

růžovou 5metrovku-na 2 psy…

+několik obojků

Obrázek Obrázek Obrázek

Já nemám žádný značkový vodítko, mám toto https://muttandgo.cz/Produkt?id=1527

Já mám dlouhý jen 1,2 m. Oni z toho šijou stopovačky a co jim zbude, z toho našijou vodítka a dají to do výprodeje. Po letech, co jsem nakoupila různý vodítka a nevyhovovalo mně žádný, tak s tímto jsem spokojená….krátký, lehký a umyvatelný. Akorát teda na té rukojeti je nějaký obyč očko, takže už začíná rezavět. Ovšem za tu cenu můžu klidně koupit další. Potřebuju s očkem, protože se to dá krásně připnout přes rameno, když mám psa navolno, a vůbec ho necejtím. Většinou teda chodím v přírodě se psy navolno u nohy, ale občas potkám lidi, tak to vodítko mít musím, někomu se to prostě nelíbí.

Sarah01
Sarah01 16.10.2025, 07:55:59 xxx.xxx.11.197
Dublinbarzoj:

Podzim je fakt krásný, mohlo by to takto vydržet tak do 15.prosince. Pak tak do konce února ladovská zima a šup rovnou do jara. Objednávka je odeslána,  jako každý rok, ale teda zatím  to nikdy neklaplo🙈🙈🙈

Obrázek Obrázek Obrázek

Má moc hezký kukuč, takový ještě miminkovský. 🥰

Taky bych se přimlouvala za podzim až do 15. prosince.  Ale pochybuju, že to vyjde. Cherry už naznala, že ta studená voda je fujky a nejlíp je v posteli. 😄

Sarah01
Sarah01 15.10.2025, 18:57:32 xxx.xxx.162.253
JanaJanaJanaJana:

No já občas skočím akorát sem, Seznam nečtu, na Fb jsem odmítla jakýkoli politický obsah, kdokoli cokoli sdílí, přestávám sledovat. Pustím si jen něco relevantního, Echo24, Kecy a politika, Insider, Data run apod., kde dokážou ještě tak nějak udržet emoce na uzdě a projevovat se kultivovaně a dají průchod více názorům. 

Ale jakmile se nepřidávám v “real” životě do nepochybující adorace Petra Fialy nebo do upřímně nenávisti Motoristů, tak už cítím, jak moje intelektuální pražská bublina jde pomalu, ale jistě do vrtule. Pořád opakují to, že je konec demokracie a že to u nás bude jak na Slovensku. A že se máme jak prasata v zítra a volby vyhráli voliči-nestastnici, kteří sami nevědí, co se svými ubohými životy. Mazec.

Naštěstí mám ve svým okolí i v práci kolem sebe lidi, kteří politiku vůbec neřeší, vůbec se o ní nebaví. 🙏 Jinak by mě asi šlehlo.

Sarah01
Sarah01 15.10.2025, 18:33:22 xxx.xxx.162.253
JanaJanaJanaJana:

Hele a nepřijde vám, že po těhle volbách lidem fakt už houklo? Vím, že už je to ve vzduchu dlouho, ale ta zloba vůči protistraně, že si myslí někdo něco jiného,to je fakt do nebe volající. Zaznamenávám to především u ultras 5k.

Je to fakt hodně nepříjemný a je dost těžký zkousnout, že je člověk sortován na základě politického názoru 

Ano, už to raději ani nečtu a vůbec se nedivím, že někdo volit vůbec nešel.

Sarah01
Sarah01 15.10.2025, 17:56:28 xxx.xxx.162.253
Ph:

Flexina neni zadny strasak 😇to se jen siri internetem blud, ze je to jen a jen fujky voditko 😂

Kdyz potrebuju bezpecne vyvencit psa, co se neda pustit na volno - neni lepsi volba. 

Někdy mě to štve, že ho používají lidi, který pes vůbec neposlouchá, oni na jedné straně chodníku příp. cesty, pes na druhé a já abych přes to asi skákala. Já ho teda nepoužívám, protože mně vadí, že je těžké, mám už ty ruce trochu opotřebovaný. Ale mně vadí i těžký vodítka od Tameru, musela jsem je poslat dál. 

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 22:46:07 xxx.xxx.162.253
N:

To se jako fakt ptáte? 😀 Co byste řekla, že se slibuje zemi do které míří invazní vojska? Vemte to přes kopírák na Ukrajině a máte to vysvětlené. Nebo vy si fakt myslíte, že to napadlo samotné Ukrajince či Afghánce? Víte co je největší perlička na závěr? Že zvací dopis do Afg měli jedině Rusové. Když bude zájem, tak vám vysvětlím vše kolem “osvobozování” zemí které o to vůbec nestály a pokud jde o Afg, tak se poohlédněte po nových informací ohledně Tálibanu. Momentálně má našlápnuto stát se lídrem v některých oblastech regionu. Tak hlavně ať zase někoho nenapadne je jít osvobozovat/vraždit.😐 Chápu, nerostná bohatství jsou lákavá, ale pak nechápu proč kritizovat Putina, že si je chrání. O co asi jde u Černého moře,že..😐

Jo, ptám se. To ostatní mně vysvětlovat nemusíte. 

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 12:44:28 xxx.xxx.11.197
acher:

Je tu samá zahradnice,neví někdo,jak se jmenuje tento okrasný stromek?

Obrázek Obrázek Obrázek

Podle listů tipuju okrasnou jabloň. Ale nejsem kdovíjaká zahradnice. 😊

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 11:15:32 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Ha, ha vidíte, já automaticky četla kokina😛Moc se v tom šťouráte🤪

Já ne, mě napadly těstoviny. 😄 Jakože kolínka, ale bez diakritiky a bez k. 😀

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 09:15:03 xxx.xxx.11.197
Daja:

Tak předem děkuji za vyčerpávající Rady a zkusím co se dá. Netrápi jen v noci, ale 24 hod denně. Dnes jsem zase v noci běhala, ale pokrok jen jednou.

Krmení má rozdělené na 3x plus kolina a naposled jídlo okolo 16 hod. 

Co je “plus kolina”?

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 08:57:27 xxx.xxx.11.197
kometa:

Kousnutí do krku nevidím. Pitbul (jestli je to ono plemeno) nešel primárně po paní, ale po jejím psu.  A na závěr vrtí ocasem.

Tím odvahu paní nijak nesnižuji.

Taky jsem na to koukala a myslím si, že novináři z toho zase udělali senzaci.

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 07:59:30 xxx.xxx.11.197

V pondělí se vrátilo do Izraele zbylých přeživších 20 rukojmích, ostatní jsou mrtví, Hamás nejdřív jejich těla přislíbil, ale nakonec předal jen 4 rakve, o ostatních prý nic neví. Izrael výměnou propustil skoro dva tisíce palestinských vězňů. Jaké překvapení, že. 

Krátce poté, co se izraelské síly stáhly podle dohody na smluvené pozice, oznámil Hamás tažení proti „kolaborantům“ a jejich popravy. Své bojovníky přepravuje na místa bojů v sanitkách. Jako nevím, ale mám pocit, že na vlastních dětech tomu Hamásu vůbec ale vůbec nezáleží a ty oběti mezi nimi jen využívali k vlastnímu prospěchu. Kromě toho to číslo dětských obětí uvádí každý zdroj jiné, i když je to jedno.