Já mám takovej pocit, že kdysi dávno, ale fakt dávno někteří lidi krmili Proplanky a doporučovali je jako prémiový krmivo.
Já mám takovej pocit, že kdysi dávno, ale fakt dávno někteří lidi krmili Proplanky a doporučovali je jako prémiový krmivo.
Těch falešných článků o čemkoliv začíná být nějak moc. Za chvíli bude internet z 90% plný plevele.
Zrovna jsem dnes slyšela, jak o tom mluvili na rádiu Beat….loni prý využívali lidi AI na internetu z cca 30%, letos už více než že 70%. Popravdě loni jsem si toho ještě ani nevšimla a teď to na nás leze odevšad.
Zrzavci:No to jo, jasně, když jsem doma, tak si prostě couraj, tojo, ale jakmile jdeme pryč ze zahrady ven, tak jdou domů. Nepřestala bych si to nikdy vyčítat, kdyby je třeba ukradli, představovala bych si, co se s nima stalo, děje…brrr.
Jimá mě hrůza si to jen představit, ty moje důvěřivý telátka, že každej člověk je hodnej a chce se s nimi jen mazlit.
Doron:No, pro mě by byl.😅
Já bych takovýho obyčejnýho zloděje zabít asi nechtěla.., neměla bych z toho dobrej pocit..🤣
Já asi taky ne, kdybych měla použít nějaké obyčejné nářadí. Ovšem kdyby to měla vyřešit jedna mezi oči, tak to by bylo asi v cajku. Teď ještě se trefit. 😂
drvodelkafialova:https://www.kinobox.cz/clanky/filmy/47496-nejoriginalnejsi-horor-roku-mrazivy-good-boy-ukazuje-nadprirozeny-teror-z-pohledu-psa
Tohle je trochu pro odlehčení. Tak co, kdo to zkoukne?
Hm, toller, Američani vědí, že to lidi potáhne. Vidět to asi nemusím, i když předpokládám, že to dobře dopadne, tyhlety horory jsou vlastně o ničem.
Xerxova:je to v Tyrolsku - kousek od Kufsteinu. Ten masiv je Divoký císař (Wilden Kaiser), z druhé strany údolí je Hartkaiser… prostě někdy tomu říkají Císařské Alpy. Bydleli jsme nad Ellmau - domky patřily k Wochenbruner Alm.
Byla jsem v Mattrei, to je východní Tyrolsko, takže to je kousek, ta krajina je hodně podobná a krásná. 😊 Dolomity jsem jen lízla trochu ze severu, ale doufám, že se tam ještě podívám.
Krásný scenérie. 👍 Asi jste to tady psala, ale já už nevím, to jsou Dolomity?
Chingis:Ježíš, to bych chtěla zažít, že by někdo nechtěl ven
Není problém. Kolik jich chcete půjčit? Dlouhodobě, trvale, klidně všechny… 🤣
Myslím, že ti moji tři mně stačí, včera mě u toho rybníka málem zinvalidnili. 😂
Hnus a otázka je, jestli toho pachatele vypátrají. Vůbec to nemusel být někdo z okolí, komu by třeba vadilo štěkání. Na FB jsem se setkala s lidmi, kteří jsou apriori proti chovu psů s PP, označují je jako množírny a dokáží být pěkně agresivní.
A on už existuje nějaký oficiální registr domácích zvířat? 🤔Že o tom nic nevím. Ten článek bude nějaký fejk.
My jsme dnes byli zase plavčit. Bylo pod mrakem, takže u rybníka nikdo nebyl. Stihla jsem vyfotit jen Cherry.
Efe, je mně to líto. 💔 Bude nám tady chybět.
Ve vedru si taky ráda dám pivo, v zimě mně nechutná. Letos mám vyzkoušený i Birell polotmavý nebo IPA a kdo nemá rád obyčejný, tak toto opravdu doporučuju, chutná to jako skutečný pivo. A pak ještě doporučuju nealko pivo od Bernarda. Ochucený ovocný nepiju, to mně nechutná, cítím tam chemický barvivo.
Z dneška https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/dva-vlci-z-vybehu-v-srni-se-stale-pohybuji-na-svobode-potvrdily-to-testy-dna-202.html?fbclid=IwY2xjawMSY8pleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBRcW1BZHVzclJSc0UybGpFAR4rlUGgkFQVoluB5W_Z9qnIcSWHNgiGX7wKi6wB9Lfxe1y6t2lXFjnKUtv10Q_aem_yNfGtbt2FXdFDT0wla5Lkw
acher:Tak koukám,že náš Alan je největší lenoch.S ním dojdu na procházku okolo osmé,pak jsme ještě na dvoře a okolo půl desátý,desátý jdeme domů a to chrápe až do šesti do rána.Manžel vstává po páté a okolo té šesté chodí ven a většinou se jde i projít s Alanem.Potom se nakrmí,napojí,pohraju si s Alanem a okolo devátý se jde na snídani a vařit.To pes zaleze domů a pokud je vedro,tak tam vydrží se povalovat až do šesti,sedmi odpoledne než se ochladí.A když mu řeknu,nechceš jít čůrat,tak otočí hlavu a dělá,že spí.
Ježíš, to bych chtěla zažít, že by někdo nechtěl ven. 😄 U nás se chce všem vždycky a za každýho počasí. 😂
Buggyra:Sarah, taky to Jirka říkal v nějakém videu - to s tím kafetem platí jen pro organismus, který není zvyklý. Jakmile zavedete režim, že kafe pijete pravidelně, metabolismus tuhle zátěž začne standardně kompenzovat a standardní počet kafí nemá v bilanci následně nadále efekt.
To video jsem viděla, ale mně prostě přijde, že do sebe kafe naleju a za chvíli musím jít. A to ho fakt piju pravidelně už několik let.
Teda safra, přijde mi, že tady na sebe veřejně práskáme docela soukromý informace. 😄
Fiona.Praha:Možná soused ani nevnímá, že pes ochcává plot. Natož aby si všiml příhodného šutru. Vidím to tu dnes a denně a je jedno, jestli je pes na vodítku nebo není. Prostě jde a zvedne nohu u vchodových dveří, rohu domu, kola u auta, nohy lavičky, rohu z-boxu, atd. A většina majitelů to ani nepostřehne, protože na svého psa nekouká nebo kouká, ale nevnímá.
Myslím, že to musí vidět, když čeká, až to pes udělá a jde se dál, viděla jsem to zdálky, mobil v ruce neměl. Ale asi mu to přijde normální.
Zrzavci:Rumíček - nějak se mi začal špatně stravovat ☹️ , trpí nechutenstvím, co mu třeba i jde jeden den, tak druhý den - děkuju, nezlob se, ale víš, mě se z toho dělá blbě a jde od toho pryč, jediný co jde jsou piškoty a nějaký obyč britgranule - tak jsem ráda, že aspoň něco - a včera se i posejřil. Pevně doufám, že je to z toho, že se zbláznil - což taky nejni úplně top varianta, to přiznávám. No a v neděli jdeme na vyšetření srdíčka.
Tak držím pěstičky. 🍀
Mně je třeba úplně fučík, co říkají vědci, řídím se podle toho, jak to cejtím já. Kdybych nepila a přitom se potila, tak sebou po pár hodinách seknu a odveze mě rychlá. A to pití nemůžou být žádný čaje, džusy nebo pivo, ale čistá voda. Netvrdím, že to třeba není individuální, ale já to tak mám. A taky je pravda, že jsem nikdy neměla problémy s 💩, ani v cizím prostředí. Vypiju tak cca 2 litry, ale zase si dávám tak 3 kafe - rozpustný denně a káva jak známo, odvodňuje.
Ph:Mně pes na zdi nechčije. Když není žádnej strom, tak prostě čůrá na fenku, žádnej problém
jsem strasne dlouho mela jen feny. Takze zivot se psem pro me taky byla novinka. Na holku teda curat nebudou - pokud nemusi. Aspon jeden vyssi stvol travy potrebuji 🙂Nicmene -rohy baraku mi teda neocuravaji. Bych je zabila. Ale na zahrade jsem jim zacala nechavat mensi ostruvky vysoke travy (kopriv) - zacalo to omylem -nechtelo se mi dosekavat krovinakem 😇a zjistila jsem pak i na cizich psech, ze to docela maka. Dojede navsteva, jde precurat celou zahradu -ale drzi se prave te travy. Rohy baraku jsou stale nedotceny 👍
Jo, tak nějak, můj taky furt aspoň trošku zvedá nohu a potřebuje nějaké to stébélko, ale furt je to v pohodě a zdá se mně, že od něj ani nejsou tak vyčůraný kolečka jak od fen. Ty prostě mají svoje oblíbený místa a je to teda fakt vidět, každej rok na jaře to musím zrýt a nově osít, stejně to nepomáhá. Když pes čůrá na kopřivy nebo různý plevel u drátěnýho plotu, tak to mně nevadí, aspoň tam nic neroste. 🙂