Aktuálně: 2 695 inzerátů262 764 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 01.12.2025, 12:14:25 xxx.xxx.162.253

Na vlasy účinkuje každýmu něco jinýho. Mně stačily tekuté vlasy od Bione, snaše to nevyhovovalo, že to slepuje vlasy, brala tuším Reghaar od Walmarku. Kdysi dávno jsem si kupovala Capillan, ten býval i za komančů a taky mně to pomáhalo. A někdo si chválí vlasové hnojivo, to se dá koupit ve formě tabletek, šamponu nebo séra. Musíte prostě vyzkoušet.

Sarah01
Sarah01 01.12.2025, 10:49:26 xxx.xxx.162.253

Mně co teda hlavně vadí, tak ten bordel, co po tom zůstane. Jdete na louku venčit psy, když roztaje sníh, a všude jsou zbytky od toho, jak se na Silvestra blbnulo, ti ignoranti si to po sobě ani neuklidí. Nějaký příznivce pyrotechniky mi loni tvrdil, že jsou to prý dřevěné a papírové zbytky, které se v přírodě ztratí a že on má objet  všechny lesy v ČR a nikde nic nezůstává. 😂 To jsem se teda od srdce zasmála. Nehledě k tomu, že z toho zůstávají hlavně plasty.

Sarah01
Sarah01 01.12.2025, 10:39:31 xxx.xxx.162.253

Ad nehty, taky jsem dřív nosila delší, ale jednak se mi při některých činnostech lámaly, což občas, když je to až do krve, není vůbec příjemné, a druhak jsem s nimi občas někoho nechtěně poškrábala. Takže teď nosím úplně krátké, tedy snažím se, protože mi přijde, že rostou jako dive a nestačím je stříhat. Rukavice taky moc ráda nenosím nebo zapomínám, takže špinavé je mám taky. Jistí to kartáč.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 21:26:37 xxx.xxx.162.253
Bodlinka:

bylo hnusně a dělala jsem spací neděli, takže to skoro nevadilo. v pátek přišla kavkazská jedle, co se mi podařilo ukořistit v 50% slevě (z hrozně drahý na dá se), chci jí mít vzadu na zahradě, ale vzhledem k počasí teda až na jaře až vymyslím, jak jí tam dostanu, páč je obří

V pátek večer byl vánoční večírek - jak někdo může žít s dlouhýma nehtama? nemohla jsem doma zamknout, na záchodě spláchnout a tatarák s topinkou s česnekem je zcela nemožná záležitosts

No a pak spací sobota a spací neděle 😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Není zas tak velká, ve dvou ji tam dostanete, ne? 

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 17:59:49 xxx.xxx.162.253
Vahine:

To je asi dobrý nápad, přeci jen už je Dráček senior, že? To by byl jeho první obleček? Je zvyklý na něco takového? 

Ano, je mu 8 a zvyklý je většinou na župan nebo tričko před výstavou. Takže na bundičku by si myslím zvyknul rychle.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 16:09:21 xxx.xxx.162.253

Ještě teda přemejšlím, jestli tady na ty mrazy nekoupit nějakou bundu. 🤔

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 16:06:55 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No ono co si budem… ženský dokážou být někdy děsný…sama si neumím představit, že bych dělala někde ve velkém ženském kolektivu… i kdyby ty baby byly v pohodě, tak nevím jestli by to moje introvertní povaha s vyvinutými sociálními mimikry zvládla….

Chlapi jsou v tomhle jednodušší, ale někdy bych jim ten jejich testosteron omlátila o hlavu…

U nás ve firmě se to po letech hodně vyselektovalo, z cca 1300 lidí zbylo s bídou 250 a vztahy jsou už takové pohodové, žádnej stres. Letos v listopadu jsem ve firmě 21 let a fakt moc nerada bych, kdybych musela jinam.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 15:45:24 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Naprosto přesně👏No a ženské…jsou i pro mě v reálném životě celkem hrozné, nikdy jsem netvrdila nic jiného a občas nemám problém tento obrat použít. Když si mám vybrat, za kým jít hodit řeč, vždycky si vyberu chlapa. Takže přede mnou, když tohle někdo utrousí, jen pokývu, protože já se tam tak nějak nepočítám😜

P.S a za chvíli budu mít sádlo jen na břichu a chlupy na bradě, takže to tuplem😛

Ale to je něco jiného, já v reálu mám taky radši jako kamarády chlapy, i na pracovišti s nimi líp vycházím. Jenže to jsou takoví chlapi, kteří nemají potřebu si něco dokazovat. 

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 14:54:13 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Tak já nicky neřeším, je mi jedno kdo to je a jak si říká, pokud se chová slušně, normálně písne, co má zrovna na srdci, nereje do všech kolem, neřkuli do mě, tak jsem ráda, že prostě někdo přispěje. Co se týče compu, já osobně tam mám houby oproti lidem, co mají pracovní, ale i tak by mě asi kleplo, kdyby mi zdechnul😲Polovinu věcí bych asi nedala dokupy. Zálohovat? Ani netuším, co, jak a kde😜

No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje - tak tohoto pána jsem odhadnula po prvních pár příspěvcích a dost nechápu, že mu někdo ještě něco věří. A ano, znám i takové, co mu věřily hodně. Jestli on to nebude ten,,voják, doktor a nevím  co ještě na misi" - co ho opuštěné dámy sponzorují svýma celoživotníma úsporama😜

Popravdě, když čtu už poněkolikáté větu: “Brzo poznáte, co jsem dávno říkal”, mám výbuch smíchu.  😂

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 14:25:14 xxx.xxx.162.253

My jsme dnes vyšli ven už v 11, ale stejně bylo všude hodně lidí, je prostě krásně, tak proč to nevyužit, dalo se jít jen v mikině. ☀️❄️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 11:21:31 xxx.xxx.162.253
Ph:

a jemu se delala diagnoza na cukrovku a cushinga?  to mi uteklo

Ano, všechno se dělalo z té krve, někde vejš jsem dávala ofocený výsledky.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 11:18:51 xxx.xxx.162.253
Ph:

no jak? pocurava se dal nebo uz vydrzi? protoze to je to, co se resi 🙂

Počůrá se, když se nachlemta a já přijedu z práce po 8 hodinách, jinak ne. Teď ve čtvrtek to bylo v pořádku, asi protože mrzlo a neměl moc žízeň. Od pátku jsem doma a taky v pořádku. Vyšetření se udělalo vše, co se dalo, takže prostě je to tak, že jak vypije občas moc vody, tak to tolik hodin neudrží. Asi to budu řešit tak, že v poledne o přestávce budu jezdit domů.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 11:02:58 xxx.xxx.162.253
Coudas:

To je Bobčo přesně to, co jsem se Ti snažila vysvětlit, proč sem nechci chodit. Protože si může na veřejném fóru psát každý co chce, jak chce a kam chce. Nelze to eliminovat.

Musíte to brát tak, jak to je. Já se taky spálila, ale zase na druhou stranu sem chodím ráda, protože když mám nějaký problém třeba zdravotní se psy, tak tady mně vždycky holky dobře poradí. A vlastně jsem tady potkala i několik lidí, kteří jsou v reálu úplně bezva. 😊

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 10:59:14 xxx.xxx.162.253
Ph:

jedna cikánka

to je to - jedna 🙂

Jo, jedna, která tam vyhuluje a tím pádem tam už nikdo nechce stát. Ale máte pravdu, že se to hodně zlepšilo, hlavně ve firmách nebo v restauracích se opravdu nekouří, všichni chodí ven a člověk si po každé návštěvě nemusí prát oblečení.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 10:55:17 xxx.xxx.162.253

Nádherné fotky jako vždy. 👍

S tím autíčkem to nepotěší, ale škodu vám doufám uhradí a snad to bude rychle opraveno.

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 10:11:33 xxx.xxx.162.253
Bobca:

V našem případě se IP adresa změní při každém vypnutí PC. Prostě večer ukončíme práci, někdy zvolíme Režim spánku a tak IP zůstane několik dnů stejná.

to není o sledování..prostě já nemám ráda anonymy,a vy jste začali anonymně,,proto jsem po tom šla…a jelikož se prezentujete jako více lidí,(stejně jako před časem.)tak je to jasné….

Neprezentuje se jako více lidí, používá majestátní plurál, protože je narcis, možná hybris syndrom.

Jinak ta výmluva s vyhořením PC je fakt dost hloupá. Mně taky odešel PC a není nic jednoduššího, než si požádat o nové heslo a člověk se zase normálně přihlásí na svůj původní nick.

Sarah01
Sarah01 29.11.2025, 18:43:36 xxx.xxx.162.253

Tak v moči má jen mírně zvýšenou bílkovinu, jinak vše v normálu. Moč je hustá a tmavá, včera ale moc nepil, miska je denně skoro plná. Urinal budu nadále dávat, to mu neuškodí. Kdyby se to zhoršilo, nasadíme atb.

Sarah01
Sarah01 29.11.2025, 18:33:11 xxx.xxx.162.253
Kilian:

..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…

Obrázek Obrázek Obrázek

Moc gratuluju, to je nádherný úspěch. 👍🎉🎉

Sarah01
Sarah01 29.11.2025, 14:39:58 xxx.xxx.162.253

Ta teď nevím, jestli je řeč o exportním průkazu původu nebo petpasu. 🤔