No stalo, vozejčková důchodka kouká na Ulici/Ordinaci, a to ona by nemohla jen tak pustit “někdy”. To má určenej čas v šest v podvečer (nebo kdy…), a tak je svět v pořádku…
No stalo, vozejčková důchodka kouká na Ulici/Ordinaci, a to ona by nemohla jen tak pustit “někdy”. To má určenej čas v šest v podvečer (nebo kdy…), a tak je svět v pořádku…
A hele, do toho bych šla. Může být, že za pár let naopak bude výhodné mít vyvdané občanství v Číně 😂
acher, moje zachránkyně! Tady jsem se zasmála 🙂 Děkuji 🌷
Vidím to také tak.
Edit: AAA: vše při starém asi nebude potřeba, na internetu si platformu buď předplatím a nebo budu koukat na reklamy, nebude třeba financování z veřejných zdrojů…
No jasné, někdy je prostě jedinec pošahaný. Ale tak aspoň náznak, že nějaký zákrok by u jedince normálního pomohl, aby se naučil, že lidi se nechávají na pokoji.
Tak asi jste nechodila ke koním tak malá, jak malé dítě napadali ti kohouti. Předpokládám, že náctileté dítě už kohout na pískovišti nenačape.
Ale můj posledni byl na lidi moc hodnej a přitom slépky bránil, měl to v hlavě srovnaný.
- A to si přesně myslím, že je normální kohout. Takhle nějak měl fungovat v přírodě - co je doma, to mi nevadí (nebo o čem vím, že na to nemám, nebo to, co mi nenahání slepice…) a pokud něco zaútočí, jdu to vyřídit. Asi by moc evolučně nebyl úspěšný kohout, který půjde zmlátit příkladně divoké prase, které jde zrovna okolo.
Na facebook nemůžu, ale taky to na mě vyskočilo. AI to taky nemůže najít mimo FB, ale tady popis situace: Pravděpodobně hledáte video zachycující dramatickou záchranu, ke které došlo během závodu psích spřežení v březnu 2026. Hlavní aktérkou tohoto incidentu byla musherka Markéta Bednar.
…
Toto video se stalo virálním na sociálních sítích (např. na Facebookové stránce Gone to the Snow Dogs) jako ukázka odvahy a solidarity mezi mushery.
Až bude přihlašování přes občanku, tak já budu mít pouze ten oficiální profil, na kterém se vyjadřovat moc k ničemu nebudu, a všechny ty kecací a zabávací profily nechám zajít. A bude. Naštěstí mám dost sociálního kontaktu i v reálu.
No jo, děti neuvažuji, na ty si kohout asi troufne, ale já děti mít u kohouta nebudu. Děti bych obecně u zvířat nenechala motat bez dozoru, přeci jen jsem vycvičená od koní.
Já si nezapamatuju ani 4 děti v klubu. Ještě že se obměňují většinou po jednotlivcích…
Proto se dělá selekce, aby se takové vlastnosti nedědily geneticky a to zvíře bylo snadno vychovatelné (nebo aspoň “normální”). Nakonec přehnaně agresivní jedinec by v přírodě v sociální struktuře nefungoval, nerozmnožil se.
Umím si představit, že jeden ze sta/z tisíce je poškozený (protože selekce na to téma moc neexistuje - kohouty většinou chovatel sežere a nezkoumá, jakou by mohli mít povahu a teda neeliminuje zdroj té vady, otce) - a ti ostatní prostě nevychovaní.
No nic, to jen zamyšlení…
Spíš nebude nic než moc…
Takže Norové včera pěkně kecali, tvrdili, že v noci přijde velký liják asi na tři hodiny a ani kapka. Já poctivě všechno nachystaný, kytky v zemi (i ty tulipány a modřence jsem včera vysypala z kýble), nádrže nachystané a na ráno jsem koním přichystala méně vody (takže holky asi musely dolévat)… A kulový. Chjo. Tak dneska budu muset zalévat.
A co jsem nenašla, když jsem vyprazdňovala zásobní sud na vodu? Pod sudem v písku zatlačené sítko od konve na vodu, žejo. Tak jsem ušetřila stovku nebo kolik za novou konev. Tak můžu odpoledne vesele poběhat s konví a zalévat zahradnicky záhony, když počasí na mě peče.
Můžete si kápnout spot-on 😀 přidružená výhodička bude zároveň odčervení…
U kohoutů je agresivita vrozená? Nedá se upravit výchovou? Přeci když kohout pochopí, že člověka nezažene, naopak dostane koštětem, a člověk ho (slípky) neohrožuje, tak pokud není psychicky rozbitý, měl by se přizpůsobit, ne? Slepice jsou děsně chytré, nevěřím, že by kohout byl nějak blbější… Ale třeba se mýlím, nemám s kohouty zkušenosti.
To by určitě mohla, klidně jí to navrhněte.
Dám kočičku i sem, třeba by se někdo našel? https://www.chovzvirat.cz/inzerat/220364-docasna-pece-o-mou-kocku/
Asi bych v tom nic nehledala, třeba za paní jezdí příbuzní nebo dochází nějací pečovatelé, třeba měla manžela, ví bůh…
Měl skončit na pekáči tehdy nebo teď, aspoň si užil trochu toho veselí 🙂 Husénce pořídíte nového manžela a nebo šla do vyhřáté komůrky i ona?
Ale já měla pocit, že Gustav dostal husičku? Že taky nějakou nalezenou nebo zachráněnou nebo nadpočetnou?