Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 15.01.2026, 12:40:01
význam injekce B 12,
Za mě ne.
B 12 má vztah ke krvetvorbě. Ale co si pamatuji ze školy, dávali a dávají to veterináři, když si neví rady. Protože B 12 v injekcích má hezkou barvu, což psychologicky působí lépe než něco průhledného. A nic se tím nezkazí.
Kožní problémy jsou prekérka. Zjistit příčinu a tím pádem nasadit vhodnou léčbu je často na dlouho. I u lidí.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 15.01.2026, 10:37:24
Myslíte, že je to tak dvoudenní nasátí?
Díky vám jsem si zagůglila, (z parazitologie jsem sice měla za 1, ale to je už hodně dávno) a tahle velikost odpovídá min 5 dnům - pokud to teda není otesánek.😉
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.01.2026, 13:24:40
. Já na osud taky nevěřím.
A to já jo. Přesněji řečeno na genetiku. Někdo se prokouří a prochlastá do devadesátky, kamarádka - štíhlá, zdravá výživa, nekuřačka, procházkující každý den se psem umřela v 52 letech na rakovinu plic.
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 13.01.2026, 10:49:29
že v drezurce prostě cobovi prosednu záda
To se mi nezdá. Když mám padnoucí sedlo a umím jezdit (nedrncám koni do zad a učím ho používat správné svaly)… Jako jo, nejezdila jsem na cobovi (ale pořád je to snad kůň) a poslední léta ani v lehkém cvalu, ale rozhodně si žádný kůň nestěžoval.
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 13.01.2026, 10:32:55
byl starý Mc Clean,
Znám. A v podstatě připomínal ten drezurní speciál. Dlouhé třmeny, takže žádná zátěž na kolena a kotníky.
ale bylo mi to na turistické ježdění nedoporučeno.
To teda nevím proč. Viz výše - nic nebolí. A i nějaká kláda na cestě se v tom dá skočit. Pamatuji si, jak si kamarádka pořizovala první drezurní speciál a Hauser ji ujišťoval, že v tom zvládne i metr. A kamarádka opáčila, že nic vyššího než oplůtek drezurního obdélníku skákat nehodlá.🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.01.2026, 12:03:45
Vy myslíte, že neudržím vzpouzejícího se tříletka?
Kamarádka učila na škole s dost vysokým procentem romských dětí. A i při své výšce 160 cm zvládala chytit vzpurné dítko a vyřešit problém. Jakmile jí začalo cukat oko, všichni věděli, že jde do tuhého. Prostě ten správný stav přinas….
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.01.2026, 08:59:37
ono je pro chlapy strašně ponižující “ prohrát” s ženskou
Ale ženská zase může nasadit své zbraně. Mně se to už mockrát osvědčilo. Úsměv úplně blbé bolndýny (mmch jsem brunetka) funguje. Pravda, nevím, jak zrovna v tomhle případě.