07.12.2025, 07:54:22 xxx.xxx.147.163
Přesně! Taky mě to zarazilo, že se slovenské filmy u nás dabují. Já bych si tu slovenštinu tak ráda poslechla.
Přesně! Taky mě to zarazilo, že se slovenské filmy u nás dabují. Já bych si tu slovenštinu tak ráda poslechla.
Anonymní:Přesně tak, neví nic ale na vše má názor.
A to je zakázané? Mít na věci názor?
Tak když jste jí v tom autě udělala švédský stůl…
Od dětství nemám slovenštinu ráda, tahá mě za uši
No vidíte, já ji naopak mám ráda, přijde mi taková melodičtější a měkčí. Vyrůstala jsem na česko-slovensko-polském pohraničí, takže mě ani jedna řeč není cizí.
Ad dabing - to už si nějak nepamatuji - vlastně jo - seriál Dempsey a Makepeacová - ten jsem slyšela dřív ve slovenštině než v češtině. A ta čeština mi pak přišla taková divnější, nezvyklá.
A spoustu knížek, hlavně detektivky jsem četla jako dítě ve slovenštině, protože byly v nabídce.
Bingo!
Teď už vás musím požádat, abyste se ve svých výrazech mírnil. I když jste zdravě naštván. Příspěvek byl nahlášen. Ne mnou, aby nedošlo k nedorozumění.
Já ho nechám, ale nejsem tady jediný ani ten hlavní cenzor. Takže možná bude smazán.
Lidi, kteří chtěli mít přehled, nebyli moc oblíbení
To je mi fuk.
Co je špatného na tom vědět, že diskutuji s anonymem A nebo B? Nic jiného mě nezajímá - věk, pohlaví, zaměstnání…
Legrační je i reakce Lenky po 12 letech..
že spolu máte osobní spory,
Těžko mít osobní spory s anonymem. Když nevím, o koho se jedná.
A ano, anonymové mi vadí. Už jenom kvůli přehledu.
Anonymní:Žijete v bludu, každý je dohledatelný
Ale vy hůř (pracněji). Mě tady znají. Vás na první dobrou ne.
Anonymní:A co čekat od vás. Správce uličniho výboru
Já jsem dohledatelná. Vy ne - to je fakt hrdinství.
hmn:problém mohou být šlachy/vazy
to rtg asi neodhalí
Přesně tak.
Nebo neurologická příčina. Jako u mě.
A co čekáte od anonyma?
Kulhání od zad? Beru podle sebe.
Ale co popisujete, není nic strašného, s čím by se nedalo žít a v podstatě bez problémů fungovat.
bambule:Pletete jabka a hrušky, úplně nechápu, co mají společného jatka a nějaká hnusná, krutá, trýznivá smrt hladem a žízní.
Vždyť je to zase klasický výkřik do tmy.
Nechci jí hájit, ale lidé denně zabijí nespočetné množství vepřů, skotu a dalších zvířat.
Předpokládám, že jste vegetarián. Nebo dokonce vegan?
Nevidím důvod. Ano, bylo by to lepší ve vlákně Politika, ale taky mi to zase tak pobuřující nepřipadá.
Na žloutkovou peritonitidu taky?
Asi to krmení at libitum není úplně to sametový..
Úplně ne. Co pitváme statkové slepice - v podstatě 2 diagnózy - dystrofie jater nebo žloutková “peritonitida”.
Jenže když chceme vejce, musíme krmit. A kdy je to moc a kdy je to málo? To je to, oč tu běží. 😜
Hlavně nic neuchvátat. Opravdu se to nevyplácí.
Varaxi:Viz foto.
To je divné. Já FB nemám a tudíž nepoužívám, ale tady odkazy normálně spustím a vidím. Bez poplatků.