Ano, znátemě už dobře. Sice se ze měneustále snažíte dělat vola, možná jím i jsem a ano, psal jste že zahodinu 12 a tudíž za 24 hodin = den to je 300 litrů.
Ani vy asi neumíte ragovat bez emocí, naopak jsem sdělil, že o dýchání jsem neměl tzušení (mezi řádky byl obdiv a vděk za poučení = můj kontext), ne, že by to byla blbost.
Ovšem to nic nemění na tom, A TO JSEM TÍM CHTĚL ŘÍCT, že včely rozhodně nefungují POUZE podle fyzikálních zákonů, ale že je u nich stále co zkoumat. I my jsme měřili tepoloty (ne vzimě), vzpomínáte? Naměřili jsme, že si vč sama v nepravidelných intervalech (a ne všechna vč na včelnici ve stejný den či dobu) několika dní zvyšují teplotu na 43 a tím se zbavují VD aJÁ SEDOMNÍVÁM, že VD, co to přežijí, jsou asi “impotentní”, protože je v Blaníku VD málo nebo žádní. Ale věda svěřepě tvrdí kraviny, jak je nutné lít do úlů kila chemie = drahých kyselin a proto si vědy nikdo chytrý nemůže vážit = jednou lže? OK a protože já neumím poznat kdy věda lže a kdy ne, nevěřím jí vůbec v ničem. Umíte tohle pochopit?
Vy věříte vědě každou blbost a pak couváte a připouštíte, že vlastně včely, sice BEZDĚČNĚ, ale vnitřek úlů vytápí! Takže Farrar, věda, Boháčovci a další s hubama plnýma fyziky a pohrdání praktiky, jako jsem já, kecali kraviny a mě je fuk zda z blbosti nebo vědomně!
Jo aha, že je toho tepla málo. A tóóóó jo. Když se planeta oteplí o půl stupně, dělá se kvůli tomu grýn dýl a snižuje se stovkám milionů lidí životní úroveň, protože VĚDA tvrdí, že zanedbatelného PŮL STUPNĚ zaviní, že planeta shoří. Ale stejně malé teplo, kterým vč vytápí v zimě úl je najednou zanedbatelné. Aha, tak potom jo, když jednou fyzika platí strašně moc a jindy stejná fyzika neplatí vůbec a nebo jen někdy a jen málo. Patrně podle toho, jak se kdy hodí dokrámu viďte.
V klidu si sedeněte a přečtěte si po sobě svoje BOHOROVNÁ a pohrdavá vyjádření o mě. Tvrdím vám, že svět ženou dopředu lidi jako já a ne vy, vám je vše jasné, vše jste si zdůvodnili a tak je vše vynalezeno a už není co vynalézat. Naštěstí se vždy najdou ti, co nevědí, že něco nejde. Takoví pak nevzdělaně a idiotsky jdou a uděloají to. Blaník je důkaz, já udělal, co jste vy, celá vaše věda i s fyzikou nedokázali, nemám ve vč VD i bez litrů kyselin, nemám je tam, i když jsem zimoval na melecitoze a i když každé vč dostalo pouhé milontiny gramu Amitrazu. A už jsme si tu vysvětlili, že je to neměřitelné množství a nebo na hranici měřitelnosti a že je to množství 100 a i tisíckrát menší, než nebezpečné a množství 100 x menší než dle vědy matematiky a statistiky ZANEDBATELNÉ.
Ale vy jste žádný Blaník nevynaleznul, protože jste vzdělán ve fyzice a věřil jste ve fyzice a v jiných VĚDÁCH VZDĚLANÝM kreténům, že včely zabíjí VD. Já jako první postuloval, že ano, že vč hynou, ale že je NEJSPÍŠ VD nezabíjí.
Nakonec jste vy dospěl k Blaníku také, jen komplikovaněji a to samé Marx,aleani vy ani on jste z toho, na co jste přišli, nhěuměli udělatobecně platnou metodu,použitelnou prokaždý úlakterá nestojí ani Korunu nákladů navíc.Kdo jiný tohledokázalkrmě mě? KDO SE PTÁM? A ano, neznám (jsem líný o ní přemýšlet) fyziku. Ale ne, pro vás jsem jen hlupák, co nezná fyziku, která ale neumí popsat CELOU složitost chovu včel. A hlavně nevede k univerzální metodě, jakou Blaník nevyvratitelně je! Tak těm, co jim opakovaně hynou včesltva, poraďte fyziku, ne metodu Blaník. To jim hodně pomůžete.
Necháme pane Goro při tom? Nikdy jsem nikde netvrdil, že jsem neomylný a jsem schopen dokázat jen na základě všem dostupné Bible, že i Bůh se mýlil bezpočtukrát.
Nicméně pane Goro děkuji za debatu, když nic jiného mě nutíte dohánět studium, které jsem za mlada nestihnul a nutíte mě rozšiřovat si obzory. Děkuji.