😇 - Já nic moc, záda lepší, noha bída. Doktoruju, rehabilituju - 8.4. začínám reh.
Taky jsem za ½ roku hnusně přibrala, je to těžký (včetně mně). 😊
Poradí mi někdo? Mám "spálený " ruce od buxusu, bolí to jak čert.😢
Co s tím?
Bobče třikrát hurá!!!
Jsem moc ráda, že seš v pořádku, byly to teda nervy.
rapotačka:Bobí, zdravím. Tak přece to "nekonečné" trápení skončilo.
🍀 Mějte se krásně a zdravě.🍀
Rapotačko a teď vy😉.
😇 - Já nic moc, záda lepší, noha bída. Doktoruju, rehabilituju - 8.4. začínám reh.
Taky jsem za ½ roku hnusně přibrala, je to těžký (včetně mně). 😊
Poradí mi někdo? Mám "spálený " ruce od buxusu, bolí to jak čert.😢
Co s tím?
Máte antihistaminika, fenistil gel nebo nějaký zklidňující gel, panthenol?
Na spáleniny všeho druhu používám měsíčkový olej od Dědka Kořenáře.Záda: nebudu vám radit, jen napíšu svoje zkušenosti.S takovými problémy chodím k ortopedovi, vynikajícímu. Ten tedy vždycky říká, když bolí záda, klouby tak rozhodně žádnou rehabilitaci. Nejdříve uklidnit zánět, který tam je a pak teprve rozcvičovat, posilovat.Takže když jsem přišla s bolestí bederky nebo krční páteře,tak buď to opíchal nebo dal léky na bolest a zánět a teprve když se to uklidnilo napsal rehabilitace. Vždycky to pomohlo. Jednou jsem tam šla s bolestí na vnější straně kolene, už jsem na něj nemohla ani došlápnout a ve výsledku mně opíchal nějaký nerv v kříži a koleno od té doby dobrý. Asi jako když tam přišla známá, že se jí kroutí palce na nohou a on ji poslal na oční. A opravdu je to nějaká nemoc očí, kde se nejdříve kroutí palce na nohou.Všechno souvisí se vším.
Co se týká hubnutí, nejsem typ, který by nějak cvičil, chodil do posilovny,ale ani držel dietu, ale kdysi před lety říkala sousedka, že drží částečný půst. Vyzkoušela jsem a vyhovuje. Večer si dám v 6-7 hodin večeři a pak jím až ráno v 10-11.Jelikož ráno nemusím hned snídat, stačí mně bylinný čaj, tak mně to nevadí a fungujete. Je možné začínat s kratší pauzou a postupně prodlužovat.Jinak jím všechno a nijak se neomezuji.
Nějak živo tady.
Díky za rady, seženu (v rodině) a vyzkouším.
No teď čtu, že Bobí je už zase on-line, no tak juchů, tři krát sláva…❤️
lesnizinka:S Bobi jsem mluvila taky dnes, nebyla nějak zdeptaná, bere to myslím, jak to je. Bohužel jak blbě slyším, nerozumněla jsem všemu, co mi říkala😔Ale, že se řeší, jestli nemá na něco alergii, to jsem právě nepochopila, to bylo kvůli tomu, že se jí to nehojí? Víte holky? A taky, že snad budou řešit hormony, proč se tak strašně potí…když už tam leží, tak ať to pořeší, že jo?
Vrátím se k té alergii…dali mi na tu jizvu takovou fólii s odsávacím systémem… PIKO tomu rikali,na boku jsem měla nalepenou krabičku, která sem tam zavrcela,pod fólií byla odsávačka vypadalo to jako zavakuovaná freska..přcucla k zadním.. Jenže jak jsem se potkala,se to brzo oslepilo,dali na záda jinou fólií,a ráno ji sundali a já měla celá záda jak makak prdelku..nebo která opice.. šílené..Dali mi kapačku,šlapala jsem se na kožených,pod jmenovkou úplně rudý pásek,a kde jsem měla náplasti,tak tam taky..tak jsme vysadili úplně všechno,,včetně ATB, jen se to mazalo masti..vsadila jsem pro jistotu kyselé věci..Převezli mě do Pasek ještě s mokvající jizvou,a tady mě ji doléčili..Nevím,jestli jsem se chlubila, že jsem opadla 9 kilo !!🤗ale na břichu a prsickach nic moc😕
Nemůžu psát.. Porad jen opravuu slova a stejně tak jsou bláboly..šlapala na kožených má být,že jsem se osypala na kozenkach
Potkala má být potila,,oslepilo-odlepilo..vsadila -vysadila,zadnim-zadum..i teď jsem tu měla zase bláboly.. nevím proč mi to dělá
Jinak moc děkuji VŠEM za reakcí..moc mě to těší..Rapotacce přeju,aby se jí ulevilo.ja byla na těch řezaných tak v září, zničilo mě to, bolesti jsem si užila fest,ale asi po měsíci se to dost zlepšilo, že se to dalo vydržet.. já po operaci začla chodit na druhý den.par dní s choditkem a za pár dní jsem se pustila do důchodu..Tady mi v jídelně říkají rychlochodka🤭..neumím chodit pomalu.Prvni den jak mi po masíroval záda kolem té jizvy,se mi hodně ulevilo..a vlastně mi už nic není.jen zjistit ještě pár cviků,a co muži dělat doma a povalim.. já jsem fakt plasan
Řezanych-rehabky, důchodu-do schodu, muži-můžu
Já myslím, že jste se s překlepama trefila, neb jste mě rozesmála (mile!), přišlo mi to přišlo vhod…🙂
Nevím, proč mi to tak přeskakuje.. pořád se vracím,je to dobré, odešlu a jsou tam kraviny
Bobca:Nevím, proč mi to tak přeskakuje.. pořád se vracím,je to dobré, odešlu a jsou tam kraviny
To je v pohodě, však máš nárok po tom všem a my si s tím nějak poradíme. 😊
Ony teď občas stránky zlobí, vím, že někdo psal ve vlákně “pro admina”, že mu to třeba slova píše pozpátku (mně občas taky něco pozlobí), třeba není chyba na Vašem příjímači.
Na hrubky se se zlobením stránek vymlouvat nemůžu🤦♀️.
Bobi, nemáš tam taky nějakou automatickou opravu?
Já mám alergii na takové ty klasické náplasti, co se používali, když jsme byli děcka. Nevím, jestli takové náplasti ještě vůbec jsou a už vůbec netuším, co za látka v těch náplastích mi to dělala. Úplně jsem na to už zapomněla😲ještě, že jsi mi to připomněla!👍
Rapotacko nechápu, co jste si vyrobila na rukách buxusem? Jako, že alergickou reakci? To jsem nějak ještě neslyšela…na buxus🤔
No taky mě napadla automatická oprava…aneb…
“Budiž ti žemle levhart” 😄