Dneska super sauna relax. Oproti minulé sobotě, kdy jsme šli neobvykle večer a o víkendu, protože mladá chtěla do kina, tak my šli vedle do sauny, to byla parádička. Sice nám recepční řekl, že je uvnitř 32 lidí, a kapacita je 120, ale to byl slušnej masakr. Museli i rozhlasem upozorňovat obyvatele, aby na baru ztišili rozhovory, hroznej rachot. Dnesla nevím, kolik lidí tam bylo, ale to bylo tichoučko….
Na cholesterol mne můj nový ukrajinský praktik taky chtěl léčit. Starý praktik, jestě přidělený celní správou, mi na poslední preventivce v roce 2018 řekl, že mám vysoké železo, ale nevěděl, co jako s tím, a byl hrozně zklamanej, že jsem zdravá. Tak se mu aspon nelíbilo mých 85 kilo, i kdyz jsem mu přinesla měření z InBody, kdy mě měřili při 83 kilech a pan psycholog poradce byl chudák vykolejenej, že celou svojí nadváhu mám svalovou hmotu, to řek, že asi hubnout nebudu, že jo. Zato starý praktik vysušený mi poradil, ať jím vice zeleniny a podobně, že prostě BMI hovoří jasně a nesmim takové mít. Ted s mými 90 kg by asi omdlel. No a mladý ukrajinec se mě furt na něco vyptával, EKG mi udělal, v pořádku, i kdyz jsem byla vystrašená, protože na mě asi 3x sestra bafla, ze na mě bude stříkat vodu. Já mu asi 4 věci “zatajila”, řekla jsem, že jako nic, protože když poprvé rekl, ze mi dá na křeče prášky, tak už jsem pak říkala, že ne, že nic, bo bych byla opráškována jak důchodce.Tak aspon ten cholesterol… furt se vám zvyšuje, tak příště napíšeme prášky, když nezabere dieta. To mi řekl, že nemám jíst hovězí a vepřový, a že mám jíst kuřecí atd… zelenina, ovoce…. Tak jsem mu to vše odkývala, a v duchu jsem si říkala “jseš blbej? Já budu žrát hnusný polský kuřecí, který při pečení smrdí jak sviň, nebo Babišovy vodňany, místo svého domácího bio hovězího (nemám značku bio, ale jsou kluci bejci víc bio než bio) a kolegova domáciho prasatka, to jako zapomeň…” a tak jsem odešla bez ničeho jen s kuřecí dietou a pokračování s magnesiem na křeče. Zrovna jsem celý dopoledne před prphlídkou lezla po žebříku, tak mi vyskočila křečovka, ale já na křeče v nohách trpím od mala, babička mi kdysi řekla, ať jím drožďá, tak si občas koupím, protože jinak jej nepoužívám (myšleno na pečení atd) a žeru magnesium b6 forte, nebo teď mám nějaký “sticks”. No a pak už jsem tam byla jen pro potvrzení na přihlášku ke studiu, před dvěma lety, to mě nevyšetřoval, jen se zeptal, jestli něco potřebuju, já řekla že ne, a zas mě tam dlouho neuvidí😁.
Bobčo zahrada hezká 😊 a ze psaní “nesmyslů” si nic nedělej, já mám na telefonu vypnuto úplně vše, a stejně píšu jak trotl, a kolikrát pak koukám, co jsem to napsala, a nebo se protistrana musí doptávat, co že to jako znamená…. Aspon je sranda. Ať se Ti daří, šetři se, pohodička, klídek a pozitivní myšlení. Držím palce 🤞
Já se asi před 4 dny byla po 150 letech projet na koni, a to byl děs… slyšela jsem, jak mi v páteři, tipuji bederní, nádherně křupe, nebyla to vyloženě bolest, ale bylo nepříjemný. Manžel se mi smál, že přece hiporehabitace ne, tak co si stěžuju… no dalších 150 let zas na koně nevlezu 😁