Aha - tak já doufala, že tam redakce dá nějakou reakci, že tohle je hnus a špatně a špinavej kšeft se psama. 😲☹️
Aha - tak já doufala, že tam redakce dá nějakou reakci, že tohle je hnus a špatně a špinavej kšeft se psama. 😲☹️
a ty kybliky máte kde skladovat? v suchu a bez mrazu?
Je fakt, to mi nedošlo, že kvetou pozdějš.
No a jak u Vás, Vahine. Co běloušovy potíže?
edit - teď to čtu vedle - znamená to, že průšvih se nekoná?
🤣
Děkuji převelice za tuto dávku , perla vedle perly. 😀 😀
Strýček Funés mi připomněl článek podzimní, kde meteorologická exptrka Honsová tvrdila, že letos bude v zimě extrémní počasí, že budou sněhové srážky!!! a bude mrznout. Jako přiznám se, že v zimě bych sníh a mráz neočekávala, to je opravdu extrém 😀 😀 . Mohli jsme se doma strhnout smíchy jak závit.
Já jsem se radši nedívala, bylo mi jasný, že by se mi chtělo zvracet.
No takže nemůžu soudit - ale třeba právě to, že to uvedou v televizi a ty nány se nějakým způsobem odkopaly , aspoń trošku povede k tomu, že jim důvěřivců ubude?
No prostě jako u lvů. Jsou smečky, které se specializují na lov buvolů, zatímco jiná smečka tohle nedokáže, protože tam už je to opravdu o taktice velký a předávaných schopnostech. Tak stejně to bude s poštolema, některé to zkrátka zvládnou, mají na to.
Bambule není jediná. Chtěla jsem napsat, že ještě za komundírů, kdy sokoli v Prahé nebyli, pracovala jsem na Václaváku. Kancl jsem měla ve 4. patře - střechy jak na dlani. A X krát jsem viděla poštolku, jak si dává k obědu holuba. Bála jsem se to napsat, že tu budu za idiotku, v tramvaji jsem se zeptala strejdy Gůgla a hele
https://lesypraha.cz/2021/08/13/postolky-vladkyne-prazske-oblohy-rocne-jich-osetrime-pres-100/
Takže ano, může. A i v dalších odkazech jsem našla potvrzení toho, co jsem viděla.
a postupně chlapec pochopil, že když se mu něco nezdá, má zastavit a my ho zachráníme a ještě přistane něco dobrého v papule
to je krása!
Nebožátko zrzatý je ve škole a vede si dobře.
Buggyro - něco mě napadlo - proč nepoužít k dekorování překážek jiřky v nádobách? to by nešlo, nebylo by to míň práce a stabilně připravený by to bylo? POkud by teda bylo kde, ty nádoby mít. a nemusela byste nic kupovat, pěstovat. Prostě byste použila hlízy z předchozího roku.
Uz aj stekat vie.
🙂 . Tak ať se holka pozvedne, držím palce.
Tsss, Neha nosi tmavomodru deku,
tu nevidno, je pod snehom predca 😀 Je to pony v závěji. Ešivá bude třetí ročník kalendářa, bude tam aji Neha.
Fotky nemám, byla to operace vyžadující naprosto plnou koncentraci a nasazení a na takový hlouposti nebyl čas !
😀 věčná škoda, ale chápeme, že to nešlo, jen svět přišel o hodně"
Fifu o chvilu zaskrtim holymi rukami 😠
znamená to, že se zase zvedla?
Něha?
Kdybych se po tomhle týdnu neozvala, tak jedu po břiše někde za zrzavou šmouhou…
🤣
No hej! Bude nám ctí
https://megibuk.cz/ohari-kalendar-zrzavci-2026/
Vzdy, ked uz sa doma dohodneme, ze je cas sa s Fifou rozlucit, tak zacne zrat a obzivne…
tohle je BLBÝ, BLBÝ , BLBÝ!!!!!! A teď tu jakou dobu přemýšlím, co napsat dál…….. no…. a nic jsem nevymyslela. Snad jen….. ať aspoň Něha nevymýšlá a nezlobí.
Fifa je zas marod, zo stavu, ze uz chodila a chcela skakat na postel je zase leziak a mna caka 1.12. operacia, snad len laparoskopia, ale ono to tak nebude, lebo zrasty a blabla.
Dara som kvoli tomu nakoniec predala, strasne to lutujem, ale ak sa o kone budu starat susedia, tak cim menej, tym lepsie. Rok 2025 je uplne na houno
tohle jsem četla až poté, co jsem psala o Gustíkovi, protože to mě pobavilo, tohle už tolik ne teda. Držet palce budu hodně moc. Slibuju.
Gustav nie je taky tucny,
Gustav je březí.
🤣
A řekla jste mu, že je slavným? V kalendáři? Kde se převlík za mustanga?
Su dni, kedy by som celu prirodu vzala plamenometom a pridala trochu Semtexu…
Nebohá paní Horsano,
je mi vás převelice líto, převelice, a dopředu se omlouvám, nemožu za to, možete si za to sama, ako písáte, já se musim smiat!!
S úctou a vážností Zrzavci
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ať je vám brzo dobře na duši.
že ne? Já teda králíky vůbec nejím, sem s nima výrůstala, jsou to kámoši, stejný jako koně, psi, kočky…. no a tydlety už vůbec, jsou krásní.
Tak. Přesně jak to říkám už jakou dobu.
No škoda, že to dají v tak pozdní hodinu, kdy to nikdo moc neuvidí.
Proč todle nedaj do tý Lopaty místo hadžvaňáka, co má chodit čůrat na plínu? Mi tak cukal nerv, když jsem to poslouchala. Tam jsou opravdu odborníci.
žiš ti jsou!!! ňuňu.
Jen ten dotaz je prostě nešťastně napsaný a většinou člověk vidí tu nejhorší variantu
No proto jsem si říkala, že kdyby se ozvala, tak třeba vysvětlí, nebo se naopak zeptá, poradí se.