Včera druhé hnědé vajíčko 🙂
a juchajdá, juchajdá, že ji pozdravuju Čakítu Norisovou.
ale chodí tam jen spát a snášet. N
no taky si to tak myslím, však můžou být právě venku, co nejvíc to půjde. Proto jim dělám ten Alcatraz, aby bylo v bezpečí, když nebudu doma a mohly si tam pěkně rajtovat. S tím počtem 4 vs. 6 váhám jen kvůli tomu výběhu, kurník je fakt v pohodě.
zásobníků jak na vodu tak na krmení, které při vhodném umístění nezmenší podlahovou plochu ubikace
takhle přesně to tam mít budou, jak jsem psala, na tý zdi mezi dveřma bude zásobník na zobání a na vodu z trubek to bude, takže nebudu muset každý den dosýpat. A voni si to navíc neznečistěj a nevysypou. A tím pádem jim vznikne víc prostoru na tom náměstíčku mezi hřadama a snáškovýma budkama.
Světlo tam budou mít taky, právě pro případ dlouhých zimních dní, když se jim nebude chtít třeba ven. Produktivitu zvyšovat nebudu. Já bych naopak byla nadšená, kdyby někdo vymyslel něco, nějaký režim krmení, kde by se holky dobře najedly, ale neměly by potřebu snášet, aby si nezkracovaly život. Vím, že to tak nejde, ale já je nebudu mít primárně na vajíčka, takže pokud někdo z vás vymyslí, jak je režimově a krmně opatřit tak, aby jim bylo hodně dobře, ale neměly zároveň potřebu furt prdět vejce, tak sem s tím. Tady si s klikrem nepomůžu 😀 😀