“Tak teď nevím, jestli mě jen zase správně lektorsky směrujete nebo zda mám začít bulet, že jako jsem ale absolutně nemožná”
trošku jsem doufala, že to smajlci objasní😀 byla to čistá ironie celoživotně mě iritují výroky typu jakého si psa uděláš, takového budeš mít, vše je jenom o výchově…výroky ignorující, že pes je živá bytost a co to do důsledků znamená.
“Byla jsem nadšená, jak se daří. Pak stačí jeden štěk od jednoho ze třech nenáviděných psů (mezi stovkami jiných, ignorovaných) a byly jsme zase na nule.”
na nule? ona už na "stůj" nereaguje? Thielli, není problém spíše v náročných očekáváních? Není lepší se na sklenici, ve které je polovina vody, dívat jako napůl plnou? a ne prázdnou? mít velkou radost z toho “se daří”? a ne se hroutit z jedné události, a upřímně, dle popisu chyboval psovod 😉, fena se chovala očekávatelně…teda já bych to čekala 😊.
A je úžasné, jak se jí (jim) věnuješ a máš můj obdiv 👍
samozřejmě ano prostě tomu čurání přiřadíš povel (vyslovuješ když pes čurá), zakončíš odměnou
a si myslím, že problém není záchod sám o sobě (moje malá měla od začátku plíny a na noc dávám dosud, i když už dlouho nebyly poskvrněny), ale to, že pes není řádně a dostatečně často venčen venku, ale místo toho je naučen se regulérně venčit doma
zadavatel nic nepíše o denním režimu, ani plemeno (malá mají s tímto větší problém), ani pes x fena
- Ipakitine (vychytává fosfor) - Amin Avast (aminokyseliny)…dávala jsem svému kocourovi ledvináři a ta změna po nasazení byla famózní, ale byl mladší - pronefra (tam jsem účinek neviděla) a další
Toto vše mi doporučili veti
ale v prvé řadě je nutno určit diagnózu, viz výše bych řekla bezodkladně
“Upozornil mě, že je to zapeklitej problém a průjmy se často po vysazení Entizolu vracejí. A že jsou i psi, kteří na antibiotikách musejí dožít.”
ano, a proto jsem psa cpala radši tím živočišným uhlím, samozřejmě ne nepřetržitě (bral atb na uši, po operacích, opakovaně entizol na giardie…..vždy byl průjmový klid, po vysazení návrat)
a jo, klostridie umí prý psa i zabít, tedy ten průjem
na ten průjem také a např. aptus aptobalance
Terven, tak je ona slinivkářka nebo ne, teď v tom mám zmatení…..
“Já jen vím, že u lidí se používá fekální mikrobiologická transplantace, nevím , jak je to ve veterinarní medicíně. ..”
s tehdejší vetkou jsme o tomto hovořily, že nějak navázala spolupráci s kýmsi v Brně a že se chystá studie a blabla, s Aribem bylo počítáno jako jasným pokusným králíkem…..no nějak z toho sešlo
u něj bylo opravdu nejlepší stravu nijak neměnit (byl na syrovém v podstatě bez příloh, ty začal konzumovat až v cca 8mi letech)
jo, Aribo, klostridie, chronický průjem byl na živočišném uhlí, to mi přišlo tak nejúčinnější když to šlo až do vodového průjmu strava jeho obvyklá, tedy syrové maso, v posledních letech s rýží a vařenou mrkví