14.02.2025, 16:03:30 xxx.xxx.147.163
Pepř pomáhá
U mě doma nepomohl. Ještě zkusím koupit nové balení, jestli nebude úspěšnější.
Pepř pomáhá
U mě doma nepomohl. Ještě zkusím koupit nové balení, jestli nebude úspěšnější.
, i když v obchodech už si tady na mě asi zvykli, že chodím v koňských smradlavých a špinavých hadrech.
Taky jsme tak s kamarádkou chodily, když neměla koně ve svém a obě jsme k němu dojížděly v koňských věcech, protože nebylo kde se převlíkat. Na parkovišti se boty “odupaly” z toho nejhoršího a šlo se nakupovat.
Když bude mít o samotě andulku, je to úplně stejné týrání. Můj názor
, pes je pěkný, i poslušný
Bavíme se o stejném psu? Jako, pěkný je, o tom žádná. Ale neposlouchá, má strachovou agresi a trpí separační úzkostí.
že když se o sebe ženská nestará, tak vypadá nějak špatně?
Tak on to asi každý vnímá jinak. Pro některého (nebo spíš) některou nepřipadá v úvahu, že by vyrazila ven nenalíčená, i když jde jenom s odpadky. Jiné stačí, když je umytá a má vyčištěné zuby. A je jakž takž učesaná.
Anonymní:Tak si to zvětšte, nebo si dejte brýle.
Udělala jsem obojí a stále nic nevidím. Jen normální ozobí.
dorazila mě kometa zmínkou o plísinkách,
Na ty může zabrat i prachobyčejný ocet.
regeneraci nehtů
Je to stejné jako s regenerací vlasů. Musí to jít zevnitř. Vitamíny, minerální látky. A hlavně genetika. Někdo může mít i pěticentimetrové drápy. Já jsem na tom stejně jako vy. Nehty křehké (a vlasy jemné).
Tomu se říká rada nad zlato!
Anonymní:Ta andulka má kolem zobáku vápenku. Zadejte si do vyhledávače vápenka u andulek a přečtěte si o tom něco.
Opravdu tam vidíte vápenlu? Podle čeho jste to poznal? Nerýpu, ptám se. Protože já tam nic nevidím. Což je můj problém.
jiná mentalita…
Myslím, že takoví debulové by se našli i unás.
Tak možná se lišíme v představě, kdo je majetný majitel. A co znamená, že kůň má vždycky všechno.
duhovka belmo ješte nema.
Ani mít nebude. Jsou to dvě různé struktury. A u ptáků bělmo vidět není.
JanaJanaJanaJana:To máte pravdu, ale nadpis myslím to, že kdo chce, hledá způsob a druhu těch způsobů je bambilion.
Ne, neshodneme se. Bez peněz nelze mít koně. Protože bez nich se šetří. I na věcech podstatných a důležitých pro blaho koně.
Jak to stíhače časově, jak vycházíte s výplatou?
Jsem si vzpomněla.
Měla jsem čas, peníze a kamarády. A teď mám koně.
Asi tak.
S tím úplně nesouhlasím. Vlastnictví koně je dost drahý koníček.
Ano, můžu ušetřit peníze za ustájení ve vlastním, ale to je vykoupeno péčí 365 dní v roce. Pokud chci jezdit tak, abych neubližovala koni, bez trenéra se neobejdu. Kovář, veterinář, obnova cajků… a jsme v řádu tisíců.
Anonymní:Co příspěvek to perla. Chovatelé účte se od profesionalky. Ta musela odchovat nosnych hrdlicek 😀
Nemusím odchovat ani jednu hrdličku na to, abych věděla, že užitkovost plemen jednotlivých druhů hospodářských zvířat je daná geneticky.
jestli je na ně ten benzimidazol účinný. ¨
Není. Úžasný je na tyhle potvory Neostomosan. Levný a účinný. Osobní zkušenost.
V tomhle ročním období se tyhle breberky nebo plísně často objevují.
Nevím kdo ty bláboly tady píše.
Za mě ančovička a acher bláboly nepíšou. Jenom své zkušenosti. Kterých mají dost.
Oni chlapi tyhle věci obecně nezvládají. Kromě veterinářů teda.
Když bylo třeba říznout absces u telete nebo jalovice, oslovovala jsem zásadně ženské.😉