09.02.2025, 07:54:49 xxx.xxx.147.163
A víte, že se tomu říká antropogenní pasti? Neboli není to chyba sýčka, ale nás. (mimochodem, pod koly aut končí i lidi - takže jsou taky hloupí?). Hlavně proto, že jsme mu sebrali přirozené prostředí.
A víte, že se tomu říká antropogenní pasti? Neboli není to chyba sýčka, ale nás. (mimochodem, pod koly aut končí i lidi - takže jsou taky hloupí?). Hlavně proto, že jsme mu sebrali přirozené prostředí.
Přesně tak. Kůň není pes. Ten po pánovi dokáže smutnit i roky. Kůň ho možná bude chvíli vyhlížet a pak si zvykne na nového člověka. Naštěstí.
Je to roztleskávačka. Stejný dotaz je ve vlákně Plíseň na granulích.
Takže vy chcete mít města plná holubů, kteří přenášejí chlamydiózu, salmonelózu, trichomoniázu…? Směle do toho a začněte sepisovat petici.
Až vám nějaký kákne na hlavu, třeba změníte názor.😉
A co si tady zadat granule pro psa? Budete mít čtení na několik večerů.
Ale ono je potřeba zase zpropagovat Marp, že jo?
Který je ten třetí?
A to je opravdu náhoda, že si neregistrovaný vybral zrovna můj nick! A další náhoda, že pod stejnou IP adresou je na Hudebním vlákně Tap.
Ale já jsem kometa. A jsem registrovaná. A píšu jenom z počítače, teda dvou.
Možná sem nakukuje. Nebo možná je jeden z těch anonymů.
Ale to je jenom taková myšlénečka bez jakéhokoliv opodstatnění.
Tohle jsem už jednou viděla. Ale dávno.
Anonymové tady rádi prudí.
Pamatuji se. Běda, když měl někdo jiný názor. A byla-li to osoba ženského pohlaví, tím tuplem.
Já si teda jeho poslední příspěvek pamatuji jinak, ale co už. Zkušenosti určitě měl, o tom žádná.
Už chápu Honzupm, že to tady kvůli anonymům zabalil..
Myslím, že to nebyl hlavní ani jediný důvod.
Nevadí. Zapojíme fantazii.
Foto by nebylo?
Lůžko se říká i u zvířat.
Právě jsem se dovzdělala, blighted ovum jsem nikdy dřív neslyšela.
Nijak.
Děkuji.
Jsem ráda, že mě aspoň někdo pochopil. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem to napsala dostatečně srozumitelně. Holt ne vždycky se to povede ideálně.
Pokud jsem to správně pochopila
Pochopila. Pokud není samice připuštěná, pak není gravidita ani plod a jedná se o falešnou březost. V článku se píše o hydrometře = nahromadění tekutiny v děloze způsobené hormonálně (žluté tělísko a progesteron). A jejím možném spontánním vypuzení.
Nojo píše o zážitku, kdy došlo k vypuzení plodových obalů bez přítomnosti plodu. To je něco úplně jiného. A pro mě nepochopitelného.