Hihi, je teda temperament 🙂. By člověk řekl, že bude po procházce unavenej..
Syndrom mokrých tlapek, to je dobrý 🤣.
Hihi, je teda temperament 🙂. By člověk řekl, že bude po procházce unavenej..
Syndrom mokrých tlapek, to je dobrý 🤣.
Lymfedém? Když zatlačíte prstem a přidržíte tak minutu, zůstane důlek?
Já bych tedy antivirotika určitě nasadila !
Jináč velké dávky vitamínů B, velké dávky vitamínu C , 1000mg, žádná míra, Zinek. Zinková mast.
Je to nakažlivý, hlavně si to nerozšmudlejte do očí a vůbec nikde.
Bych klidně jela na pohotovost, ať se to nerozjede. Můžou dát i v infuzi.
A na pohmat je to jako oddělené od ostatní tkáně?
Já lobuju za šeltii, jemná , inteligentní, vnímavá, přizpůsobivá a skladná, vyrovnaná, dobrý vztah k ostatním zvířatům, nehoní zvěř, pořád je vám v patách.
Řekla bych, že pro případného začátečníka vhodnější. Méně náročná na pohyb, snadno cvičitelná.
Zlaté retrívry mám také moc ráda, ale je to už kus psa a potkala jsem mezi nimi i pár drsňáků.
Řekla bych, že se shání hůř než retrívr, chce to se podívat na rodiče a určitě koupit s průkazem původu.
Kdybyste chtěli, mohla bych vám i domluvit návštěvu u chovatelky, abyste viděli, do čeho jdete.
Ivus:Otevírám znovu starší téma - máte nějaké tipy, jak nejlépe začlenit štěně do “smečky” ke starším psům nebo psovi?
A jaké štěně a jaká smečka? Chtělo by to trochu podrobností…
A už ho máte doma, nebo teprve budete pořizovat ?
Nám se teď podařilo na první dobrou, ale záleží taky na konkrétních psech.
To je od Vás moc hezký, ale myslím, že v sobotu byste teda pracovat neměl 🙂!
Hele, za kolik byste řekli, že Švédové faunu koupili? Jen tak pro zajímavost.. Nemám vůbec představu, jak se v týhle oblasti pohybujou ceny..
Tak to je super, budeme pak sdílet zkušenosti,jak nám to s trenéry jde :)!
Nojo, já si toho, co dělal mastňáček a Megí opravdu cením, ale neviděli jsme jim holt do hlavy :(.
Já docela spolupracovat umím, například pořád čekám na pokyn k deaktivaci účtu na fauně :)).
Už můžu? :)))
Anet10:Doron, co ji máme, vlastně 5 měsíců, tak ještě prújem zatím neměla, ať dostane cokoliv, sardinky v plecovce taky miluje i když ona miluje VŠECHNO jídlo, je hltavec, má i protihltací misku. Yoggies tedy brát nebudu, vezmu ty Marpy, nevím jaké,ale pohledám.Ráno granule, vpoledne mňamku( vejce, sardinky, jogurt apod.), večer maso s přílohou.Jinak děkuju všem za odpovědi, vždycky tady poradíte
No, já toho moc neporadím.... Mně vždycky s granulema radila Megí, ta to má to hodně zmáklý, úplně profesionálně 🌷.
megi-the-pes:Krmila jsem Lukullus (to je stejné, ale levnější) a psovi to nestačilo, měl to jako přílohu k masu. 24 protein, 10 tuk, zbytek cukry, to je prostě blbé. A jako 18 % masa, za to bych jim nedala ani pade.
Stejné jako Yoggies nebo ten Mühle, nebo jako obojí :)?
Pár fotek ze zahrady.
Pod slovem množírna si představuju zařízení, kde se množí psi ve velkém, ve špatných podmínkách a za účelem zisku. A bez ohledů k základním potřebám zvířat.
Sama jsem hrdou majitelkou dvou velkých podvraťáků, potomků náhodného ( lidmi neřízeného) nakrytí.
Lepší psy jsem si nemohla přát, jsou zdraví, vyrovnaní, inteligentní a navíc krásní :))
Prostředí, že kterého pochází, bych rozhodně množkou nenazvala, měli dobrou péči, pečlivě vybírané páníčky. Jsem moc ráda, že se narodili :)!
Ještě si z debat o granulích pamatuju, že lidi doporučovali Markus Mühle, že je to téměř stejná receptura a mnohem lacinější.
Anet10:Měla ty vzorky 3 dny a chutnaly, zhltla je během minuty, no ale to ona hltá všechno. Hovínka zatím po těch 3 dnech luxusní, ale za 3 dny asi nepoznám, co?
Poznáte. Nemá průjem, tak to je dobrý.
Hele, jak jsem koupila, tak prodávám.. :).
Takhle mi to doktorka řekla, píchla, vzala jsem Guču ven a za pár minut už zvracel...
chvd:No, cely zivot jsem pomahal potrebnym a poustel slunce do dutych tmavych zakouti a prostor. Takze v tom stale pokracuji.
Chmmm..., tmavá temná zákoutí.. Kominík? To asi ne.., Zedník..? Elektrikář...
Nejsem si jistá, dám se poddat..:(
biaca:Nová ifauna má pouze jediný účel generovat zisk. Jestli se jedná o množírnu nebo ne bude vedlejší. Ale strašně mě štve, že chce žít z původní pověsti, které z velké části muže vděčit komutině
Tak jasně, že jde o peníze, i co jinýho by šlo.. Doufají, že to budou, co nejsnáz vydělaný peníze, koláče bez práce.
A třeba jim to vyjde, hodně lidí upřednostňuje formu před obsahem a nerozpozná prázdný hesla.
Jako, vůbec nechápu, že to někdo mohl brát vážně, ten boj proti množírnám, prostě jen marketing, lidem se to líbí slyšet. Šalba a klam..:).
hmn:"Doroušovi to přecvičit by byla velká práce, má to hodně zažitý..."
tak netřeba něco přecvičovat, ale naučit nový povel
Nojo, to máte pravdu, ale naráží to zase na moje limity.Já mám taky "k noze" zautomatizovaný .. :(, zvlášť v krizových situacích.
To máte jako když jsem se snažila používat "klikrový" slovo " čip" a pak se slyším jak stejně říkám: hodnýýýý :)).Nebo, jak jsem cvičívala podle ZVV, tak ke slovnímu povelu pořád bezděčně používám gesto ruky..
Ale jo, zavedu " levá", "pravá"a "spolu", to je dobrej nápad, snad se přecvičím...