No comment.
Příspěvky uživatele
Ladd
“vzdělání všemu lidu, právo národů na sebeurčení.” To ale na Západě měli taky i bez komunistického zřízení. A pokud vím, tak povinná školní docházka byla u nás zavedena za Marie Terezie.
Takže zase vedle.
Číst ani nehodlám.
Jen se vás zeptám. V Rusku těch politiků nepohodlných Putinovi vyskočilo z okna kolik?
Dnes ráno na dvoře žluna.
🙄 A duhová taky rozhodně NE.
(Neměl bych se nechat těmi komouši vytáčet do běla.)
Že nebyla černobílá to vím taky. A duhová taky rozhodně ano. Jen některá období byla lepší. Komunistická éra mezi ty lepší ale rozhodně nepatřila, to jsou neoddiskutovatelná fakta, která tady (ani nikde jinde) slovíčkařením nikdo nezmění.
Slepým zastáncem politiky EU rozhodně nejsem. Lepší možnost ale nemáme.
Co myslíte tou historií? Tu komunistickou propagandu, kterou do nás hustili ve škole?
A pamětníky musite rozdělit na ty, jako je otec jednoho zde diskutujícího a na ty, kteří poznali komunistickou zvůli na vkastní kůži.
Pro všechny. Ignorovat to, nebavit se s tím, doma tomu vymyli mozek. Maximálně to poslat do p.dele (nebo do Ruska).
Jen mi přijde úsměvné jak současní komunisti a zakuklení komunisti stále vzhlížejí k současnému Rusku (a Číně). Jako by tam ten komunismus stále byl.
To je možné, ale kočka to někdy udělá, že změní majitele/domov, když se jí někde líbí vice. A.nebo ty majitele střídá stejně jako pelíšky. Chvíli je u nového, chvili u původního.
Děláte super. V zázemí suchy pelíšek (radši více, ať si mohou vybrat), miska s krmením a voda + pomazlení. Že budou postupně prozkoumávat stále širší okolí je přirozené.
Jestli jsou kontaktní i k cizím lidem, tak se může stát, že je třeba i nějaké děti odvedou dále než budou trefit zpět nebo se nastěhují k někomu, kdo je třeba pustí i do domu. Takže to hlídání je na místě. Stát se může cokoliv, čím budou starší, tím lépe si pak sama poradí.
Za té první jiné zřízení nebylo. Ta druhá začala tím, že N a R (takže kolik let po svém vzniku, hned jak se mu to hodilo?) napadli Polsko!
Někteří převlékli kabáty, někteří prozřeli. A někteří v bludu setrvali.
“Babiš rozhodně není můj.”
👍
To “váš” byl řečnický obrat.
“”Otec ….studoval v Moskvě”.
To mi vysvětluje mnohé.
To ten váš Babiš taky.
A že ho někdo jak píšete nenávidí? Tím, že je Slovák, to nebude.
Ale my slepice zabezpečené máme. Na noc. Přes den jsou v louce, s téměř neomezeným výběhem. S nějakou ztrátou jednou za uherský rok se počítat musí. Pokud by ztráty byly neúnosné, tak zůstanou holt zavřené na dvoře, případně část dvora zasíťuji. A proto jich máme jenom tolik, abych to zvládl a aby jich příoadně nemuselo být xy na vypaseném pos.aném plácku. Takže si chuť na 150 slepic nechám zajít a to si pište, že bych těch vajec nasbíral. To samé z ovcemi. Pokud jich mám 5 na vypasení zahrady, netvrďte mi, že mě jejich zabezpečení finančně položí. A pokud jich mám 100 nebo 1000, to už není přilepšení pro rodinu, ale podnikání a to zkrátka žádá počáteční investice. A že dříve to šlo bez zabezpečení? Časy se holt mění, viz např. EET.
Tak znova (budu se opakovat, to vy ale neustále taky). Místo 30 slepic, který se nám v pohodě vejdou do slepičárny jich koupím 150, nechám je místo v kurníku spát na zahradě na stromech, budu jim jen sypat pšenici a víc se nestarat, jen sbírat vejce. No a až mi je predátoři vykydlej, tak s hlastým křikem s chovem skončím. A každýmu to bude jedno.
Mě osobně tedy jedno je, jestli ti nezodpovědní skončí.
Jo to mi řekl kámoš kdysi taky “ty na každym vidíš to lepší”. Myslel to ale kriticky, že jsem moc hodnej (blbej).
Každý máme na mysli něco jiného.
Já mám na mysli profesionální armádu. dobře a supermoderně vyzbrojenou.
A ty zbraně bychom si měli vyrábět tady v Evropě a to množství více jak dostatečném.
Zároveň si taky myslím, že nějakou formou vojenské přípravy by měl projít každý (mladý). To už bych ale chtěl moc.
Nevím kam. Nerozkliknu.