Vaší logikou dostane na prdku malé dítě, které zlobí, ale pro jistou i všechny další, co kdyby náhodou začaly zlobit 😀
Klasická školní výchova. Kdo se k problému nepřizná tak to odnesou všichni. Jenže příroda je něco jiného než výchova dětí což byste mohla vědět. Jinak je to mentální tah který byl, je a bude efektivní, protože v té třídě pokud příště někdo provede a nepřizná se tak mu to ostatní pak “spočítají”. Selektivní trest ve tříde taky funguje, ale v té přírodě už tolik ne.
Krom toho vám nastiňuji nejefektivnější řešení spolužití vlka u nás v krajině - vycházím z toho, co už vyzkoušeli Slováci na Poĺaně
No a já nastiňuji taky efektivní řešení a to to nechat být a každý za sebe. Nestojí to vůbec nic - jak peněz, času apod…. Kdo se dostane do problému tak se stalo a jde se žít dál. V tomto jsem těžký alibista. Nejsem za jakoukoliv střelbu, ale beru fakt, že bez střelby to kolikrát nejde jenže v jiných případech (přemnožené invazní druhy). Já si jen vzal osobně jak si tady někteří berou jiný země / kontinenty ve stylu támhle v Africe a v Indii kde jsou úplně jiný druhy jak savců, plazů, bezobratlých,…., ale zmíní jen lva / tygra,…. přitom existuje stovky jiných větších problémů které jsou zapotřebí řešit a tady se někteří dohadují zabít / nezabít vlka. My máme oproti té Afice, Indii, …. mírumilovnou krajinu a všichni se vzruší kvůli vlkům a medvědům. Proto jsem výše psal věci pojďme se vzrušit i kvůli rizikovému kameni v lese, kmenu kde může něco uvíznout. Ono i klouznout na mokrém listí na podzim v lese není nic příjemného. Pojďme to řešit taky aby to bylo všude bezpečné.
Jiný kraj, jiný pravidla.
tudíž úplně v pohodě, taky spadáte do skupiny, která nemá prochozený terén a nesetkává se s dotčenými, ať už pozitivně nebo negativně, za to máte úplně jasné názory, jak by to mělo být.
Pěkný škatulkování a dle této pasáži se jen potvrzuje minimální Vaše znalost mého života a i tich mých malých zkušeností, ale zaškatulkovat hold asi musíte. 😉 Jj, mám to úplně všechno jasný obzvlášť názory (sarkasmus).
Než začnete škatulkovat tak si radši o člověku zkuste něco zjistit. Děkuji.