DafiŽeryková: Mám dotaz..
včera jsem mámě přítele říkala,jak mě vytočila zákaznice-cizí,neznám
co mi u vrácení peněz začala tykat-něco jako-jo a nerozměníš mě 2 tisíce a sáček mě dáš??
a ještě nebyla na řadě-vracela jsem zákazníkovi před ní…
takže jsem ruku nechala v šu flátku-otevřeným-ztuhla jsem-a vytočeně říkám-za -A-netykejte mi-já Vám taky netykám!
a nebo si Vám budu tykat taky-je mi to jedno,,,,
za další-nemluvte na mě u vrácení peněz-nejste na řadě…
a ne-2tisíce Vám nerozněním…
dodělala jsem nákup
paní,že mě teda tykat nebude-zvláštní-vždy když řeknu-já vám začnu tykat taky-tak toho nechají..
2 tisíce jsem nerozněnila-protože nesmíme…
pak jsem se s ní slušně rozloučila,popřála hodně štěstí..
a máma přítele,že mám velký EGO-chachacha-že se mám vžít do té paní,že jsem byla třeba ve věku její dcery tak mi teda začala automaticky tykat…a jí,že by to teda nevadilo,a já su moc vztahovačná,a a moc všechno řeším…
jasně-ona v mým věku měla 3 dospělý děti,manžela a asi?i vnoučata…-takže by ji nevadilo,kdyby jí někdo cizí tykal…..
já si nepamatuju,že by někdo tykal někde mým rodičům-s máti mou jsem stravila od mých 12-do 25 bvěškerý čas mimo dům-bud já nebo táta-po doktorech a z páce do práce-do obchodu nechodila-měla sociální fobii-a nepamatuji si,že by jí někdo cizí tykal…
no-mám mladší obličej-hodně lidí mě má tendenci tykat-myslím-cizí lidi-neznámí-a nemám to ráda,nevidím k tomu důvod…
není mě 20,ani 30,ani 40…
pokud ty lidi neznám,-nevím proč mě má tykat a mě to nemá vadit???
a nemyslím,si,že mám velký ego…
sebevědomí nemám celkem žádný…
jo pak začala máti rozebírat,jestli mě teda nevadí-že ona mě tyká a já ji vykám…-že to by mě měllo vadit taky…
nooo,popravdě…jako-jooo-toleruji to,ale po letech si říkám,že si mě občas plete ze svým děckem…
a občas se tak ke mě chová…
co vy na tykání od cizích lidí?
jo,řekla jsem jí teda,že mě vadí,když mě jejich známí tykají-že to popravdě nechápu-není to příbuznej nic,vidím ho párkrát za rok a ahoj-mám chut říct no nazdar….
jo kolegové si taky nenechávají tykat a jsou mladší….-od zákazníků---
no já jsem z nich nejstarší…🙂
Dělat s lidma je strašný, vím to z vlastní zkušenosti,kdo nedělal, nikdy nepochopí. Dělala jsem 12 let na benzince, domů jsem přicházela úplně vyšťavená z veškeré energie, za den jsme obsloužili okolo 800 lidí, no a teď v důchodu je mi tak krásně, klid, pohoda, ta práce mě naučila pryč od lidí, do lesa, do přírody, kde nikdo není, nebo minimum.