jen leží na tom a pak to jede všecko i s nima.
hm, tak to je velmi debilitní, já doufala, že právě tou strukturou a tím, že to může být vlhký, tím pádem se to přicucne…a……… no, tak nic. Tohle je úplně blbý.
jen leží na tom a pak to jede všecko i s nima.
hm, tak to je velmi debilitní, já doufala, že právě tou strukturou a tím, že to může být vlhký, tím pádem se to přicucne…a……… no, tak nic. Tohle je úplně blbý.
Dotaz k tomu ledu? Nepomohlo by- aspoň trochu - sypat na to piliny?
Dafi:prosím jak se dělá slalom mezi židlema???
jednoduše postavím několik židlí - kolik prostor dovolí - do řad za sebou místo tyček a oni mezitím slalomují. nebo postavím tři židle za sebou a mají tunel. Nebo dám dvě židle vedle sebe, položím na to koště a máme překážku. Taky se může obíhat třeba odpadkový koš, místo kuželu.
recept netřeba. Stačí ešivá si nic nepamatujete, pak uděláte dokonalý trhaný maso. I v remosce. Prostě na to maso zapomeńte a vzpomeňte si až za dlouho 😀
Tak ale ten výběh je jako pěknej, ne? Uchvátilo mě, že to může člověk takhle pěkně uklidit - ta lopata na to!! Jenže - jak ten písek mění? Asi musí mít ho kam vyhazovat, páč po nějaký době musí být už hnusnej. ???
efe:Tak mikina Vasilovi dorazila, chtěla jsem BEZ kapuce. Njn…
Plaka 22.01.2026, 19:20:27 xxx:xxx.1987:cd34 »Odpověď na příspěvek uživatele efe z 22.01.2026, 19:12:40 😂😀 Megahustej gangta! 😀 Gimmi jor many orels áj wil pis on jór kár!
Odpovědět efe efe 22.01.2026, 19:31:58 xxx.xxx.64.15 »Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 22.01.2026, 19:20:27 Nou, aj vil pis dajrektli on jů!! 🤣🤣🤣
VY VOBĚ PATŘÍTE NĚKAM DO BLÁSINCE!!! SKONČILA SEM ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO IMPAKT. NESTAČI TA FOTKA? EŠČE TY KOMENTÁŘE???
JÁ SEM F PRÁCI, CHÁPETE??? JAK VYSVĚTLÍM, ŽE TU PLÁČU A HÝKÁM, ČIM SE MÁM NAMALOVAT TETKON, DYŽ SEM SI TO ŠÉCKO ROZŠMUDLALA PO HUBĚ?? NO? TO VÁS JAKO ASI NEZAJÍMÁ, ŽE NE?
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
TOHLE JE NĚCO PŘÍŠERNÝHOOOOO, UŽ MI NIKDO NEPOMŮŽE!!!
Má to ještě jeden přesah pro mě vizuální, já jsem si představila drobnou Efe, takovou éterickou, jak jde s takto vymustrovaným Vasilem procházkou. Po kolonádě 😀
Teď jsem vyšla ještě dosypat krmítka na zítra a málem jsem se zlomila v zatáčce jak saňovej pes 😀 . A modlila jsem se, abych s sebou nějak blbě neflákla, páč Domeček už spí a nikdo by nevěděl, kde jsem. Už jedeme čtvrtej pytel - myslela jsem nejdřív že třetí, ale ne, čtvrtej je, neumím počítat, takže kupovat budu pátej :o
Honzapm - co to, prosím, je to žůžový krmení v gulích?
Kurnik - Remoska je jak starej? Já to zapomněla, mám nějak pocit, že byla dloooouhá doba, než sis ho pořídila.
edit - on je navíc nízkopodlažní třeba oproti ohařům a asi taky nerotuje tolik? Nicméně - mám takovej pocit, že i Rumíček, jenž nevyzařoval žádnej diskomfort, je s kabátkem ešče živější, než živější 😀
ateplená mikina na míru.
četla sem na díru. Asi jak jsem zvyklá z těch jeho pemprzek 😀
Máme taky samodomo kraibice pro každýho, lze třeba i jedna velká, do ní naházet zmačkaný pestky - rachotí to psu u hlavy - a mezi to pamlsky. jako zábavu máme, že vysypu hračkárnu a oni ji musí na střídačku - nebo každý dám - uklidit zpátky do krabice. Hrajeme si na bombaře- kdy vyhledávají po domě lékovku s pamlsky uvnitř. Výborná je hra na hlídání židle - na kterou položím každému na jednu - pamlsek a oni sedí a hlídají ho, dokud neřeknu vezmi. Máme hru - Ty si sem, ty di tam - kdy je přesouvám mezi pelíšky, obíhají židle, dělají slalom mezi židlema, pak jim dám naplněnej plnící balonek zubatej, kdy si musí dolovat ty pamlsky no a je od nich pokoj.
nosí spíš tenhle,
ten asi nejspíš mám ve velikosti ik-ik-el-moťtlutí 😀 , sem ho dostala za pomoc kdysi dávno, nejdřív chtěla poslat dál, že co já s tak velkým oblečkem, pak ale nějak zvostal doma a přišla Taliprdí dáma, který dokonale padne. Ten je fakt fajn. zatím ho využila jen, když byla v zimě jednou nemocná s psincákem, ale na stáří jak když najdu. Te´d se v pohodě v mínus devítí válí po sněhu s balonem, tak to by asi bylo zbytečný. Já nechtěla dávat ani Rumíčkovi, aby nezchoulostivěl, protože se zatím nejeví, že by mu byla zima, ale přeci jen 11,5, šelest na srdci, tak jsem do toho nakonec šla a protože jsem objednávala něco v lidlu, vzala jsem tam i jeden fleesovej nákrčník rovnou, kdyby bylo potřeba.
My venčíme tak nějak normálně - když nepočítám začátek trasy, kdy hulákám po ohařík, kdy jeden je hluchej a druhej blbej, aby na mě počkali, páč tam je to uježděný autama, jak se jede ke koním. A když překonám tohle, tak máme k dispozici stráně a louky pod lesama, takže to je dobrý. je to sice teď teda trochu monotónní, protože chodíme furt to stejný , ale oživuju to hraním, běhám, hrou na babu /to mi de/ a lehkým rádobycvičením. Ráda bych, aby napadlo, ale muselo by hodně, jinak to bude ještě nebezpečnější, protože takhle člověk vidí ten led.
impact:Já myslím, že 50 cm, ale s jistotou ti to neřeknu.
Díkec. Štajnidlo má takovouhle softshelku po Bubince. Je to Tvoje asi víc zateplený, nebo se mi to zdá?? Zatím mu to stačí, v pohodě, ale říkám si, že až by byl starší, třeba víc zimomřivej, jestli nepořídit něco, jako má mesijé Remoska - že mi to přijde víc vyvatovaný?
Jako už ve třech je to výrazně složitější tyhle věci učit, takže je mi jasný, že v takovým počtu je to jinak.
Parohy to mělo velký.
pak je to jasný, to je daný. I když………. mohl to být nějaký něščastník ve vztahu… , že jo.
Nicméně to je tedy ve volnosti potom hodně velký zážitek, potkat bílýho jelena mimo oboru.
jeden 2 zakazovych povelu. ktere moji psi musi plniot.
ano, ano, ano, A-NO! Přesně, takhle to mám a byla jsem hrozně, hrozně neščastná, celý to období, kdy to s Tali nešlo naučit a kdy mi třeba díky tomu vyrvala vodítkem v kloubu prostředníček a ukazováček pravý ruky (pobolívá do dnes, byl to masakr). A to jsem na tu její reakci byla připravená, nachystaná na to, že se bude snažit vyskočit neorganizovaně, jak jsem ji učila a stejně mi to nebylo nic platný s její razancí a nenormálností. A když pak k nám přišla bábrdlína Bubinka, byla jsem ráda, že tohle má to flekatý tornádo zažitý už pod kožichem, jinak by to stopro dobře nedopadlo. I tak pro jistotu, páč čert a fleky nikdy nespí, vždy před otevřením kufru říkám kouzelný slovíčko ZŮSTAŇ.
Vsichni
vy jste hodná! Já bych je zabila 😀
Mně taky vadí čepice, šály kolem krku, cokoliv co mě šněruje - takže i potprda třeba, takže když nemusím, nic z toho nenosím (plavky jo, že jo, tam jako…. 😀) čepice řeším do poslední chvíle kapucou, ale jak tak moc mrzne, tak už po ní sáhnout musím.
Rukavice ztrácím taky, už roky si slibuju šňůrku, že si pořídím, jako jsem nosila, když jsem byla malinká 😀
Ja videla celou galaxii i s prilehlejma cernejma dirama 😀
🤣
omlouvám se.
Kolik z těch debilů následně přežilo masakr motorovou pilou?
Fakt mě to Bobčo mrzí, dovedu si představit, už jen to, že se člověk musí s tou operací smířit /(se bojím nemocnice, bolesti, doktorů…), připravit se na to, zařídit si to, dlouhodobě se vyhýbat tomu, aby onemocněl - což je hrozný v tuhle dobu, aby všechno klaplo, aby… aby………. tak mě ale napadá, že to třeba celýi nakonec nějakej důvod má, že prostě v tu dobu později na tom budete líp, líp se budete pak hojit a tak.
Tak jsem dopadla.že mi to posunuli na 6.2
NO DO PRHELE! Bobčo, to mě teda mrzí, to je hnus, takovou dobu člověk čeká, všechno připraví, snaží se nebýt nemocný, a voni, šmejdi?? 😠 To je fakt úroveň!!!!!! Alespoň, že jedete k tý kámošce, nebudete na to zklamání sama.