Moc hezký, ale…. já potřebuji něco malého, skladného, jsem v paneláku, sklep má možná 2 metry čtvereční, a nepotřebuji ho zatím stále. Hodil by se mi občas, jen v případě nouze.
Příspěvky uživatele
Fiona.Praha
32,6 stupňů, Praha teď, balkon 9.patro, sluníčko už nesvítí.
Z takového materiálu jsem měla kdysi chladicí ručníky. Namočily se, vyždímaly a pak vydržely třeba hodinu chladit. Ale nevím, kde skončily ☹️ Odkud máte obleček? Ten se mi zdá lehký, skladný, neobtěžující.
Kočárek mne zajímá, nemáte fotku? Jedna moje má nemoc drápků (SLO), občas ji musím nosit, má 8,5 kg a když jsem zrovna v nepohodě se zády, nošení je fakt blbé. Stárnu, chromnu, tak uvažuji o kočárku, abych ji v případě potřeby dokázala odvézt.
Co je haftěrka? Mokrá utěrka….. a kam?
Nezkoušela jsem, ale mám obavy, že vedle chladicích podložek by se válely i mokré ručníky a mezitím pesy. Možná…. kdybych všude naskládala podložky a ručníky, že by si na něco lehnout musely. Ale mám obavy, že by rychle přišly na to, že podložka ne, ale ručník leze během pikosekundy skopat do kuličky 🙂
To bych se bála, kdyby to ty naše okusovaly, je to nějaké gelové. Kamarád mi řekl, když jsem si říkala, jak mám blbé pesy, ať si to dám do postele pod prostěradlo 🙂 “Těší” mne, že nejsem jediná, kdo má takové trubky, které leží vedle chladící podložky a mají jazyk na vestě.
Já měla takový nějaký ručník, namočil se, vyždímal a fakt vydržel třeba hodinu chladit. Podle té reklamy je to takový jako návlek na krk. Nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale jmenuje se to šátek fantazie psa (anglicky).
Na tom rtg plic jste nebyla? Kašlání bez teploty, bez zánětu a jako bez důvodu?
Já jsem razantní? Já tady prosazovala, aby ten, kterému vadí hrubka, šel “žalovat” do jiného vlákna a neupozornil na to pisatele ? Tak jo, jsem razantní a znovu opakuji, že mně hrubky vadí a když na ně upozorní někdo jiný, udělám to klidně já. Ať se to ostatním líbí nebo ne.
Neříká se náhodou čus, bus, autobus? 😉
Mám dotaz.
Jak chladíte své psy ve vedrech? Používáte chladící pomůcky? Nemáme zahradu a na balkonu se přes den nedá být. Ani dlažba v koupelně nic moc nechladí. Máme chladící gelové podložky, ale všechny čůzy je ignorují. Prostě tam ležet nebudu a nebudu. Vyskočila na mne reklama na chladící šátky pro psy. Přemýšlela jsem o nich, protože šátek na psovi zůstane, pes od něj neodejde, ale nejsem si jistá, že je to pro psa takové wau.
Vy to pořád stavíte do roviny, že ten, kdo upozorní, je ten “špatný”, a všichni by se měli tvářit, že to nevidí, nebo jim to nevadí. Ne ne, ten, co to napíše, to má blbě a má si dát příště pozor. Proto byl upozorněn.
Kometa má právo upozorňovat na to, nebo psát to, co je se jí líbí nebo nelíbí stejně jako my všichni ostatní. Když vidím, že Kometa např. reagovala na toho pekyňáka, nemám potřebu to papouškovat, stačí dát palec, že souhlasím s její reakcí.
Já se nehroutím, ale pekyňák je fakt katastrofa. Na gyngo jsem reagovala, jen proto, že to mobil vyhodnotil jako vínko. Jak se ukázalo, taky nevím, jak se to správně píše 🙂
Hrubku může člověk udělat (psi/psy), ale pořád je to prostě chyba a nevidím důvod se tvářit, že to nevidím. Kdysi mi spolužačka dcery řekla, když mi napsala sms, kde byly asi 3 hrubky a já jsem jí to řekla, že není ve škole, tak je to jedno. Tak jsem ji řekla, že bude celý život vypadat jako blbec, který píše hrubky. Asi šla trošku do sebe, dnes píše celkem normálně, ale pár chyb si “nechala” - např. vždy napíše opačně jsem/sem 🙂
Takže, když někdo udělá hrubku omylem nebo schválně, tak se všichni kvůli jeho jemnocitu budou tvářit, že si toho nevšimli nebo je to normální? Protože je možná dyslektik?
A ten nebo ti, kterému/kterým to vadí a ta hrubka mu/jim skoro vypálila díru do sítnice, to má/mají jít řešit, do jiného vlákna? Bude/budou tam popisovat, že tam v jiném vláknu někdo, koho třeba ostatní ani neznají, napsal děsnou hrubku? To jako važně? 🤔
Láska, ale bylo příjmení, ne?
Já se potkala za život s panem Česnekem (to se mi líbí moc), Miláčkem a Pindourkem 🙂
🤣 Je vidět, že ho ještě neberu a měla bych se nad tím zamyslet 🤣
Mobil mimo pravil gynko na vínko
Nemělo to být náhodou gingo? 😉
A? Je to tady holčičí drbárna. Pokud ji nechcete číst, nečtěte. Nebo si založte vlastní vlákno, kde se budete snažit udržet diskusi tak, aby měla nějakou přijatou hodnotu.
Tak ještě jednou a pomalu.
Mně nevadí reklama na známé/neznámé granule, mně vadí pokus dělat z lidí blbce. Granule jsou mi úplně ukradené, kupuji takové, které vyhovují mým pesám. Pochopeno?
JJ vím, dětské se i dávají za odvoz. Asi jsem už věkem fouňa, ale chci nový. Drbáním kde čeho, když to bylo nedostatkové zboží nebo nové finančně nedostupné, už mám za sebou. Dnes už např. na drbání chlupů od 2 cizích psů ani nemám fyzičku, ani náladu. Jak jsem psala, pořád jsem se nerozhodla, jestli chci nízký, aby tam pesa vlezla sama (což jsou super, ale obrovské cyklovozíky nebo výstavní), nebo vysoké jako pro mimino (ale pes tam nevyleze a rampu nechci). Tak zatím jen monitoruji a dumám, co je vhodnější. Možná, že až to bude pro mne nebo pesu aktuální, už nebudu moci koupit vachrlaté golfky, ale pořádné bytelné vozítko, abych se mohla opírat já. Nebo budu potřebovat chodítko, tak si koupím takové to s 2 kolečky a místo nákupu budu vozit psa. Nebo to s pesou doklepeme bez kočárku. Kdo ví .
Jsem trošku ras, pesa chodit musí, i když ji něco bolí. Každá. Jasně, že když některou něco bolí nebo je stará, že chodí podle svého tempa a možností, ale musí chodit. Když má pesa problém s drápkem, chodit “nemusí”, musí se vyvenčit, a kam dojde, a když chce domů, šouráme se domů. S tím nemám problém. Ale když potřebuji na místní vet, která je od nás možná 400 metrů, nebo ke stálému vet, který je asi 6 stanic busem a pak kousek, tak s ní nemůžu “jít”, protože by jsme k tomu místnímu šly fakt několik hodin a na to nemám nervy. Takže v takový situacích, kdy mne “nebolí záda” ji nesu v náručí, což 8,5 kg , i když spolupracuje, se dost pronese. No a když bolí záda, je to očistec.
Představovala jsem si něco takového vachrlatého jako bývaly ty jednoduché dětské golfky. Nebylo to na dlouhé trajdání, kolečka na prd, ale na popovezení dítěte super. Pak se složily, postavily se v koutě a nikomu nepřekážely. Já s nimi jezdila jen ke kamarádce přes celou Prahu tramvají a dcera, když bylo narváno, seděla v kočárku. Když byla tram prázdná, seděla mi na klíně a čumákovala z okénka ven. Jenže takové se pro psy asi nedělají, dnes je to věda, jako vše. A tak řeším a hledám a hledám a zatím nemám nic 🙂