Jméno Gréta se líbí moc. Zůstane jí?
Příspěvky uživatele
Fiona.Praha
Pan zelený a slečna žlutá? 😍 A jak se teda jmenují?
Zmůžu se jen na… No, ty woe… a ještě na myšlenku …to je cca 2,5 maratonu…
Fakt nemám slov, protože to moje hlava opravdu nebere. Jediné, co chápu je to, že do toho půjdete sama a ne se psem, ale jinak… nechápu vůbec nic. Takže obrovský klobouček 🤠. Jestli dáte vědět, až poběžíte, budeme s pesama držet pěsti i tlapky 🥳.
Jakože chcete běžet stovku = 100 km???? 😲
Jistě, je to teprve 8 let a skoro 5 měsíců
Šutříku - i já se přidávám s nabídkou malého příspěvku na … cokoliv. Každý rok před Vánoci hledám někoho, komu bych trošičku přispěla na přímo. Ale letos mám “Vánoce” už teď, protože se mi včera narodila vnučka a tak by má vnučka mohla přispět, aby udělala někomu malinko hezčí/lehčí den. Jen k tomu potřebujeme to číslo účtu.
Teda…. kloubouk dolů před vámi všemi. Jste skvělí. 👏
Já bych si teda dřív takového psa nevzala, byt, dítě, práce a pesa na pohodu. Dítě rostlo, pesy odcházely a přicházely. Dnes bych mohla, ale na takového psa už nemám energii. Sice bych to mohla pojmout jako výzvu, ale jsem na sídlišti plném psů a něco si dokazovat už nepotřebuji, chci se venčit na pohodu, nebýt ve střehu a mít ten “sniffari” špacír (naučila jsem se díky Zrzavci nové slovo)
Táta byl/je hustý 👍Welshteriéra povahově neznám, ale jagoš je fakt magor (všichni jsou magor 🙂).
Stačilo prosté nevzala.
Pokud je dostatečně velký, nakombinovala bych to dohromady. Zachovala bych část psího gauče a striktně hlídala, aby nelezli na lidský gauč. V době nepřítomnosti bych psy zahnala do pelíšku v jiné místnosti, předsíně, chodby,…..prostě někam a obývák s gauči zavřela. Jestli nejde obývák zavřít, aspoň bych vrazila do zárubní zábranu.
Jestli obývák není tak velký, pořídila bych nové stálé psí ležení (pelíšky). Při odchodu bych zase zavřela obývák dveřmi nebo zábranou a psy zaparkovala do pelíšků někde jinde.
Ještě je varianta k novému gauči pořídit o 2 křesla víc - pro psy. A zase v době nepřítomnosti, alou do pelíšku jinde.
Je to pan Prokeš? Není to taky ten, kterému vykradli už 2x tu jeho základnu? Podle mne je prostě vyhořelý, šel do toho na plno a doběhlo ho to. Na retrospektivu jsem ještě neměla čas, ale přečtu.
Nevím, jestli ho měl od malička. Jen jsem se ptala, jestli by si takového psa někdo vzal. Psa, který je starší a pokousal majitele.
Měli jste doma víc psů, kteří pokousali majitele? 😲
Mne “uklidňuje” pohled na štěnata a tak jednou za čas koukám na bazoš na fotky štěňátek. Fotky mne rozněžní a tak nějak uklidní. Dělám to léta, nepřemýšlím nad ničím, jen se kochám štěňátky.
Nevím, jestli “naháč” je konkrétní plemeno nebo prostě jakékoli nahaté plemeno, ale různě po republice jsou zabavení američtí bezsrstí teriéři z nějaké množírny. Dalo by se dohled, kde všude jsou. Mne zaujalo, že celkem neznámé plemeno už se produkuje bez PP.
To zas bude komentářů ve stylu - chudák pejsek, kdoví, co mu senior udělal ☹️
S takovými reakcemi mne vždy napadne - kdo z vás, chápajících sluníčkářů, by si takového psa vzal domů, k dětem a svým seniorům?
Vzal by si ho někdo z vás? Já teda ne.
V bytě 25,5, venku 23, takže do bytu díky průvanu “táhne zima" 🙂
Ano, nemá na ni nikdo řvát, jen jsem chtěla upozornit na to, že nikdo neví, jak to doopravdy bylo. Napsal to neregistrovaný cizí nick, který už na nic nereaguje a vznikly zbytečné třenice a útoky mezi stálicemi.
S přeplněnými popelnicemi mám podobné zkušenosti. Celkem často se stává, že u popelnic, které jako jedni z mála nemáme v klecích, zastaví auto s nepražskou značkou (i když to dnes už nic neznamená), vyhodí bordel a odjede. Protože se tady přece jenom známe aspoň od vidění, párkrát se mi povedlo, že jsem vzala mobil a tvářila se, že natáčím člověka i auto. Téměř vždy se člověk beze slov otočil, hodil bordel do auta a odjel, bohužel zřejmě k nějaké další nezamčené popelnici. Dost tomu pomohly modré zóny, protože před modrými čárami se stávalo, že přijelo nepražské auto, zaparkovalo před panelákem, člověk vyhodil bordel do popelnic u paneláku, sebral se a šel na MHD. Když jsem přijela z práce, auta tu většinou ještě stála, nebo majitelé jeli ve stejnou dobu jako já, skočili do auta a odjeli. Ráno přijeli zas a vše se opakovalo. Díky za modré zóny, protože autíčko tu projíždí denně.
Myslela jsem “útoky” jedna na druhou kvůli názorům. Není nutné reagovat úplně na vše.
Máme tady dlouhosrstého vipeta, je zvláštní. Když byla fenka malé štěně, opatrně jsem se ptala, co že je to za rasu (už dávno nemluvím o roztomilých křížencích a wořeších). Dozvěděla jsem se, že je to dlouhosrstý vipet, podivila jsem se, ale nic víc jsem se od slečny nedozvěděla. Musela jsem si to vygůůůůůglit.