A hlavně se jí přemnožila🐖🐷🤣🙈
A hlavně se jí přemnožila🐖🐷🤣🙈
Je krásná, a vy jste super, že jste našla sílu a doplnila smečku. Jak já Kobylku chápu🙈. U veterináře, když přijdu se všema klukama zaráz, se ptají, kde jsme zapomněli podkoního, v Itálii se animátoři ptali, jestli si půjde cavalino hrát a často i tam, kam můžou psi tak říkají psi ano, ale ne kobyly🤣🤣🤣, prostě nohatí to mají občas složitý.
Já objednávám Vetamix hrubomleté hovězí,k tomu i hovězí směs - horší kvalita, ale psi žerou rádi a v pohodě, kusové ledviny a občas králíka a ryby - taky mletý. Nad 2 tis doprava zadara. Máme velký mrazák a kluci sežerou v pohodě ty 2 kg denně a víc, takže rozmrazené v lednici nevázne 🙈. Kvalita u tohoto v pohodě. Drůbeží kuřata, krky, skelety….a vlastně i vepřové a tak v akcích normálně v marketech. V Globusu nebo Hornbachu mají Vetamix mletiny o chlup levnější než na jejich vebu, ale taky mám vše daleko. Vlastně k nám už nikdo další , za rozumných podmínek ani nevozí mletiny nebo je neznám. A cena 140 a výš za kg v barfshopech je úlet. Nemám naštěstí psy co mají potravní omezení. Teď mají třeba telecí hrubomleté za 80/kg a to kluci rádi taky,
Se mi líbí, že krysa z Ikei je vlastně už dlouholetý hit pro naše chlupatce. Aspoň už 30? let. My teď máme 3, dvě zrakvili hafíci a jednu si šetří čičiny. Teď mi to připomnělo , musíme dokoupit🙈🤣
Držte se🍀🧡
👍je vidět, že cokoliv máte v péči, tak se má skvěle.
Hmmm, nevím jak pes, ale kočka mi málem nad plnou miskou umřela. Teda kocour, zdravý, jen velmi tvrdohlavý. A šlo jen o to, že přemražené maso prý k jídlu není a příchutě oblíbené konzervy mu měnit nebudu. Po 4 dnech skončil na kapačkách a já i veterinář jsme zkonstatovali, že zdravé zvíře nad plnou miskou hlady neumře, ale Hubert je výjimkou 🤣🤣🤣
Držíme vše co můžeme, je to děs, když ti naši chlupatci, opeřenci, šupinatci….. mají zdravotní problémy, ať jste brzy v pořádku 🍀🦄🦄🦄
Tak my venčili Satánka na výstavě, byli jsme tam jen dva dny, že tří možných, a hafík velký šikula . První den CAC,CACIB a BOB, druhý den CAC,CACIB a BOS. Ale auto menší šikula, těsně před cílem výstavy odešla spojka🙈. Místní moc milí, včetně organizačního týmu výstavy, snažili se pomoci , ale díky svátku oprava nejdříve v úterý, tak nás včera zachránili s odtahovkou. Hurá jsme doma 😉. Jo a auto umřelo necelých 500km od domova.🤣🤣🤣
Já krmím kluky hovězím hrubomletým nebo hovězím s droby taky z vetamixu - hornbach, když zapomenu objednat, to jistí a dál kuřecím z běžných řeznictví a jak psala Jana výš tak i odřezky od nás nebo případně droby kde se namane. Za tip na Globus díky.
My takhle brali i lidský i veterinání, vždy bez problému. Jen u těch člověčích byla samozřejmě plná úhrada. Ale když je v ČR přestali distribuovat, tak co zbylo. Je to prostě super busines ta farmacie. Jednosložkové účinné levné léky se ruší, místo nich často není adekvátní náhrada. U nás starý lék, super účinnost celá úhrada cca 11 euro na 2 měsíce. Nový lék účinnost jak kdy a doplatek po úhradě pojišťovny cca 300/měsíc, a to doplatek je zhruba pětina. 🙈🙈🙈
Asi bych neřešila to, že píšete značku, ale spíš to, že buď úmyslně nebo z hlouposti uvádíte nepravdivé informace, vámi doporučované granule luštěniny obsahují, jak vám Ph výše dokázala. Takže požadavku zadavatele nevyhovují🤪
Kámoš u venčení, jsou krásní
A hlavně nejmenovat. Takže: ten, jehož jméno se nesmí vyslovit nebo ani nenaznačovat 🤣🙈
Říká se, že v bezu sídlí skřítci, víly a duchové, taky se u nás strašně množí a nemám to srdce s ním zatočit 🙈
Venčili jsme s malým příbuzným, 4 Dobi hérečka když dělá týraného psa a nakonec krasavec Rohatec.
Náš Koumák miloval fotbalový míč. Měl ho v obýváku a vydržel si s ním hrát třeba 2 hodiny.
Můj dalmatin když přijel na chatu, tak obešel sousedy, spočítal domácí zvířata, vyžral jim misky a spokojeně dokráčel domů.Nikomu nikdy neublížil. Teda až na výjimku a tou byli lidé. Hodně hlídal a když si někdo nedal říct, ať ho neprovokuje, tak tekla krev. Zlatá doba, tehdy se to tak neřešilo, teď by mě zavřeli 🙈🙈🙈
Sleduji🙈😇.
Nečešu, opadají sami, jen před výstavou prohrábnu. Mají dobrou srst, cuchá se minimálně. Což o to, místo i krmení by bylo, ale chtělo by to vyhrát nějakou veterinární kliniku. Už jen to Bravecto a další prevence je na ty kila slušná částka a k tomu + 10x🤣, a pak slušná geriatrická péče🙈 A k tomu sem tam zachráněná potřebná zvířecí duše. Ale moc pěkně jste to navrhly😍